Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kılo verme şartberilceee ben bu hafta kilo vermedim ya haftaya listeye giremeyecek miyim kilo verme şartı gibi bi şey okudum
burdayım:)
10. TakimdaykenmiEda hangı etapta kac kılo gıttın ızne yazarmısın
Bizim listeye yeni gireceksin dimi edacim ordaki iznin kilon vs dir10. Takimdaykenmi
Evet yeni gircem ama giremicem artidayimBizim listeye yeni gireceksin dimi edacim ordaki iznin kilon vs dir
Canim hosbuldukHosgeldin canim. Beril hakli cok kalmasinlar. Geldikleri gibi gitsinler
Halledersin canım sıkıntı yapma Bİz burdayiz sende bitirdin işleri burdasin gelsin eksiler. Ne kadar artı?
Mas tatilde iyi korudun
Vaaov 59a takilmadan super :)Geçen hafta 60
Bu haft 58,8
Fark 1,2
%2![]()
1.2 super sonuc bi haftadageçen cuma 75.5 bugün 74.3
Gelis tarihime birazdan bakicamListede olmayan kızlar
Bılgılerınızı yazarmısınız not edelım
Geliş tarıhı
Geliş kılosu
Geçen haftalık kılo
Bu günkü kılo
Hedef kılo
Masaalaaah :)) su kabizlik ben mahvetmese baya verirdim de iste metobolizma hepbisi bozuyo gene verdigime şükür haftaya hazirliklar baslasin :)Kilo veren vermeyen arkadaşlar
Tebrikler
Artıda olan varsa da üzülmesin inşallah haftaya olacak
Enseyi karartmayalım işi sağlama alalım
Karbonhidratları azaltalım
Sporları artıralım
İnşallah maşallah 13 eeee
Oh mis afiyet olsun o zaman canim :)Sagol canim. Corbayi kendim yaptim. Yagsiz sadece domatesleri kaynatip ictim. Karabiberle.
Desteğiniz için sagolunKizlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum artı olanları sabit olanları bu hafta büyük bir azim ve kararlılıkla eksi olarak aramızda görmek istiyorum. Seviliyorsunuz.![]()