Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aday liste
Amandey (55.6/55.6//)sabıt 7 Ağustos'ta 57.4 geldı
Lina0156(75.5/74.3/1.2/%1.60)
Gundirella(76.8/76/0.8/%1.04)30 temmuz . 77 kılo
Efehatun (109.6/109.5/0.1/0.09 )19 Temmuz'da 112.2
linnmhm (75.4/)75.9 ıle 16.08 geldı
burda adi olmayanlar bilgileri yazip etiketleyin beni

@berilcee ben ne yapsam ?soğuk içecek olsun renkli olsun kalorisiz olsun
Vişneli falan mı yapsak ya takım içeceği bulalım:rolleyes:

Fena değil ama dikkat etmek lazım işte ..Bayramda iş zor olacak benim içinde :KK70:ondan diyorum ya bayrama kadar sıkı tutalım
anne evinde nasıl dikkat edilir bilemiyorum bir de bayram var bir de adanalı olunca tabi içki köfteler ,kebaplar ,lahmacunlar aman allahım şimdiden nevrim döndü:kk77:

anne evinde nasıl dikkat edilir bilemiyorum bir de bayram var bir de adanalı olunca tabi içki köfteler ,kebaplar ,lahmacunlar aman allahım şimdiden nevrim döndü:kk77:
Ayy yaa. Adanali misin. Sizin yemekler bir harika. Himm icli kofte. Ay listeme yazayim 69 u gorunce 1 gun turk restauranina gidip icli kofte yenilcek ordaki sizin Adanadaki gibi olmaz tabi. Bir de sey yemistim orda bumbar dolmasi himm nefis

Ayy yaa. Adanali misin. Sizin yemekler bir harika. Himm icli kofte. Ay listeme yazayim 69 u gorunce 1 gun turk restauranina gidip icli kofte yenilcek ordaki sizin Adanadaki gibi olmaz tabi. Bir de sey yemistim orda bumbar dolmasi himm nefis
69 u gör gidersin kuzu :rolleyes: Cuma günü kaçamak yaparsın az Pazartesi'ye dengelersin

ayy çok severim bumbar dolmasını da burda bulamıyorum bulsam alıp kendim yaparım sakatat hic satılmıyor burda...bu arada bu kiloların adanalı olmakla da ilgisi var tabi

ayy çok severim bumbar dolmasını da burda bulamıyorum bulsam alıp kendim yaparım sakatat hic satılmıyor burda...bu arada bu kiloların adanalı olmakla da ilgisi var tabi
Bulsan yaparsin masallah gerci Adanalilarin Anteplilerin hepsi becerekli maharetli masallah.

Back
X