- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben de istiyorum. Ayran yapip iceyim bari. Onun da rengi var beyazYaaa şöyle soğuk bir içecek istiyorum
Tadı güzel olsun
Kalorisiz olsun
Renkli olsun ama ne?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de istiyorum. Ayran yapip iceyim bari. Onun da rengi var beyazYaaa şöyle soğuk bir içecek istiyorum
Tadı güzel olsun
Kalorisiz olsun
Renkli olsun ama ne?![]()
Canim sen yurt disinda degil misin? Kiz buralarda bayram yok. Ya da sizin orda var miFena değil ama dikkat etmek lazım işte ..Bayramda iş zor olacak benim içindeondan diyorum ya bayrama kadar sıkı tutalım
burda adi olmayanlar bilgileri yazip etiketleyin beniAday liste
Amandey (55.6/55.6//)sabıt 7 Ağustos'ta 57.4 geldı
Lina0156(75.5/74.3/1.2/%1.60)
Gundirella(76.8/76/0.8/%1.04)30 temmuz . 77 kılo
Efehatun (109.6/109.5/0.1/0.09 )19 Temmuz'da 112.2
linnmhm (75.4/)75.9 ıle 16.08 geldı
Burda super zayifladik motive oluyo insanteşekkür teşekkür ederim canim geldim.
Ailem gelecek inşallah ondan heyecanlıyım ..Canim sen yurt disinda degil misin? Kiz buralarda bayram yok. Ya da sizin orda var mi
anne evinde nasıl dikkat edilir bilemiyorum bir de bayram var bir de adanalı olunca tabi içki köfteler ,kebaplar ,lahmacunlar aman allahım şimdiden nevrim döndüFena değil ama dikkat etmek lazım işte ..Bayramda iş zor olacak benim içindeondan diyorum ya bayrama kadar sıkı tutalım
ben meyveyi sikip suyla karistirip az dondurucuya atiyom@berilcee ben ne yapsam ?soğuk içecek olsun renkli olsun kalorisiz olsun
Vişneli falan mı yapsak ya takım içeceği bulalım![]()
Ayy ne guzel Yelizcim. Gozun aydin. Bol bol gezersiniz artik. Simdiden yapmissindir eminim planlari. Cok sevindim.Ailem gelecek inşallah ondan heyecanlıyım ..
Bayrama kadar sıkı tutmam lazım![]()
Zor işin yaaanne evinde nasıl dikkat edilir bilemiyorum bir de bayram var bir de adanalı olunca tabi içki köfteler ,kebaplar ,lahmacunlar aman allahım şimdiden nevrim döndü![]()
Ayy yaa. Adanali misin. Sizin yemekler bir harika. Himm icli kofte. Ay listeme yazayim 69 u gorunce 1 gun turk restauranina gidip icli kofte yenilcek ordaki sizin Adanadaki gibi olmaz tabi. Bir de sey yemistim orda bumbar dolmasi himm nefisanne evinde nasıl dikkat edilir bilemiyorum bir de bayram var bir de adanalı olunca tabi içki köfteler ,kebaplar ,lahmacunlar aman allahım şimdiden nevrim döndü![]()
Aklımda çilekli limonata vardı bir aralar bir deneyeceğim bende ..güzel olursa söylerimben meyveyi sikip suyla karistirip az dondurucuya atiyom
ama sekerli olmuyor tabikii
limon favorim
gidince birden dalıp kendimi kaybetmeme kararı aldim bayrama kadar devam zaten bayramın 3. günü döneceğimZor işin yaaartık ne kadar dikkat edebilirsek inşallah tatlı dalan yemeyiz de yemek yeriz
69 u gör gidersin kuzuAyy yaa. Adanali misin. Sizin yemekler bir harika. Himm icli kofte. Ay listeme yazayim 69 u gorunce 1 gun turk restauranina gidip icli kofte yenilcek ordaki sizin Adanadaki gibi olmaz tabi. Bir de sey yemistim orda bumbar dolmasi himm nefis
ayy çok severim bumbar dolmasını da burda bulamıyorum bulsam alıp kendim yaparım sakatat hic satılmıyor burda...bu arada bu kiloların adanalı olmakla da ilgisi var tabiAyy yaa. Adanali misin. Sizin yemekler bir harika. Himm icli kofte. Ay listeme yazayim 69 u gorunce 1 gun turk restauranina gidip icli kofte yenilcek ordaki sizin Adanadaki gibi olmaz tabi. Bir de sey yemistim orda bumbar dolmasi himm nefis
Ins hedefim bir 70 gitsin once. Sonrada haftada 2 ogun sebest vercem kendime69 u gör gidersin kuzuCuma günü kaçamak yaparsın az Pazartesi'ye dengelersin
Bulsan yaparsin masallah gerci Adanalilarin Anteplilerin hepsi becerekli maharetli masallah.ayy çok severim bumbar dolmasını da burda bulamıyorum bulsam alıp kendim yaparım sakatat hic satılmıyor burda...bu arada bu kiloların adanalı olmakla da ilgisi var tabi