Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben tatilde sabit kalabildim büyük yetenek oldu benim adıma
Dün tartıdan beri de homidi gırtlak yiyorum gerçi artık dönüyoruz gece yola çıkacağız
Bayramda da sabit kalırız inşallah
Sabit kalmak tatilde büyük başarı :KK49::KK49:
Bir sürü tuzak var ya diyet yapanlar için ..:KK70:

Ohh mis abla sende kac minik var merak ettim valla :)

Hedef ayni guncel kilo ayni hadi beraber kollari sivayip verelim o zaman :))

Jilliani birakicam gibi yalniz

Güzel ama gene meyceler biraz fazla mi kacmis acaba :)

Bi bak istersen birinci bölümü dene biraz ama tutulmaya hazir ol yani :)

Benim bugün 7 oldu ama bugün yaparken kaslarim cok titredi arada durdum 30 sn falan devam ettim ama kaslarim cok titreyince korktum biraz birakicam sanirim :KK43:(
Aynen canım başaracağız inanıyorum

Listede olmayan kızlar
Bılgılerınızı yazarmısınız not edelım
Geliş tarıhı
Geliş kılosu
Geçen haftalık kılo
Bu günkü kılo
Hedef kılo
yazdım ama geç mi kaldım bilmiyorum

ayni kilodayız.hosgeldin

Kizlar yeni gelen arkadaslar icin ben Eda,33 yasindayim 2 cocugum var erkek 4.5 kiz 2 yasinda,Tokatta yasiyorum Yozgatliyim,fen bilgisi ogretmeniyim
hoşgeldin

Selam herkese, size katilabir miyim? Daha önce e farkli bir grupta kilo vermeye baslamistim ama bir türlü esas listeye giremedim sıra vardi. Benim de motivasyonum düştü. Iki haftalik denemeden sonra listeye beni de alirsaniz cok mutlu olurum
hoşgeldin canim

O konuda şüphem yok kı canım
Benım cephanelıgı gorunce mecbur kılo verecen
kaptaan bırakma sakın 5 55olmakistiyorum u...ona senin gibi eli maşalı biri lazım, yoksa mehter gibi bir ileri iki geri gidiyor bu kadınceğiz

Kızlar herkese mutlu keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.altı üstü bir aksam girmedim takıma maasallah hem burayi hem de 1.takımı coşturmuşsunuz zalımlar :)) sağolun, mesac yazan elleriniz dert görmesin minnoşlar sizi :KK19:

Kızlar herkese mutlu keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.altı üstü bir aksam girmedim takıma maasallah hem burayi hem de 1.takımı coşturmuşsunuz zalımlar :)) sağolun, mesac yazan elleriniz dert görmesin minnoşlar sizi :KK19:
:KK19:
Maşallah ben de yetişemiyorum valla :KK70:
Çene çok yaa :ıslık:

yazdım ama geç mi kaldım bilmiyorum

ayni kilodayız.hosgeldin

hoşgeldin

hoşgeldin canim

kaptaan bırakma sakın 5 55olmakistiyorum u...ona senin gibi eli maşalı biri lazım, yoksa mehter gibi bir ileri iki geri gidiyor bu kadınceğiz
Çok tatlisin obezcim beni iyi tarif etmissin

Şimdi 66.8 in canım Kasım'da mezun olmak istiyorum
Fazla kilon yokmuş inşallah canım ..bu kilolar çok garip fena yapışıyor insana :KK70:
Ben detoks gibi birşeyler yapmıştım arada 2 günlük ..direnç kırıldı bir anda ..inşallah seninde öyle olur
Takipteyim seni de :KK66:

Back
X