- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabit kalmak tatilde büyük başarıBen tatilde sabit kalabildim büyük yetenek oldu benim adıma
Dün tartıdan beri de homidi gırtlak yiyorum gerçi artık dönüyoruz gece yola çıkacağız
Bayramda da sabit kalırız inşallah
11.08.2017 geliş tarihim.75.6 kilo ile geldimListede olmayan kızlar
Bılgılerınızı yazarmısınız not edelım
Geliş tarıhı
Geliş kılosu
Geçen haftalık kılo
Bu günkü kılo
Hedef kılo
Aynen canım başaracağız inanıyorumOhh mis abla sende kac minik var merak ettim valla :)
Hedef ayni guncel kilo ayni hadi beraber kollari sivayip verelim o zaman :))
Jilliani birakicam gibi yalniz
Güzel ama gene meyceler biraz fazla mi kacmis acaba :)
Bi bak istersen birinci bölümü dene biraz ama tutulmaya hazir ol yani :)
Benim bugün 7 oldu ama bugün yaparken kaslarim cok titredi arada durdum 30 sn falan devam ettim ama kaslarim cok titreyince korktum biraz birakicam sanirim(
Geçmiş olsun kötü bişey yoktur umarimMerhaba kızlar dün menü paylaşamadım.arabama çarpmışlar çok kotu onunla uğraşıyorum bugün de giremeyebilirim
yazdım ama geç mi kaldım bilmiyorumListede olmayan kızlar
Bılgılerınızı yazarmısınız not edelım
Geliş tarıhı
Geliş kılosu
Geçen haftalık kılo
Bu günkü kılo
Hedef kılo
ayni kilodayız.hosgeldin
hoşgeldinKizlar yeni gelen arkadaslar icin ben Eda,33 yasindayim 2 cocugum var erkek 4.5 kiz 2 yasinda,Tokatta yasiyorum Yozgatliyim,fen bilgisi ogretmeniyim
hoşgeldin canimSelam herkese, size katilabir miyim? Daha önce e farkli bir grupta kilo vermeye baslamistim ama bir türlü esas listeye giremedim sıra vardi. Benim de motivasyonum düştü. Iki haftalik denemeden sonra listeye beni de alirsaniz cok mutlu olurum
kaptaan bırakma sakın 5 55olmakistiyorum u...ona senin gibi eli maşalı biri lazım, yoksa mehter gibi bir ileri iki geri gidiyor bu kadınceğizO konuda şüphem yok kı canım
Benım cephanelıgı gorunce mecbur kılo verecen
Geçmiş olsun canım ..o kadar kötü mü yaa üzüldüm park yerinde mi çarpmışlar ?allah kolaylık versinMerhaba kızlar dün menü paylaşamadım.arabama çarpmışlar çok kotu onunla uğraşıyorum bugün de giremeyebilirim
Geçmiş olsun.inşallah kötü bir durum yokturMerhaba kızlar dün menü paylaşamadım.arabama çarpmışlar çok kotu onunla uğraşıyorum bugün de giremeyebilirim
Takıl bize canım terlikler kendimize getiriyor bizi deAynen canım başaracağız inanıyorum
Kızlar herkese mutlu keyifli ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.altı üstü bir aksam girmedim takıma maasallah hem burayi hem de 1.takımı coşturmuşsunuz zalımlar :)) sağolun, mesac yazan elleriniz dert görmesin minnoşlar sizi![]()
Çok tatlisin obezcim beni iyi tarif etmissinyazdım ama geç mi kaldım bilmiyorum
ayni kilodayız.hosgeldin
hoşgeldin
hoşgeldin canim
kaptaan bırakma sakın 5 55olmakistiyorum u...ona senin gibi eli maşalı biri lazım, yoksa mehter gibi bir ileri iki geri gidiyor bu kadınceğiz
Şimdi 66.8 in canım Kasım'da mezun olmak istiyorumTakıl bize canım terlikler kendimize getiriyor bizi de
Benim az kaldı ama daha buralarda olcam kaç kiloydun ?
Nick ben güzelmiş![]()
Fazla kilon yokmuş inşallah canım ..bu kilolar çok garip fena yapışıyor insanaŞimdi 66.8 in canım Kasım'da mezun olmak istiyorum
Kamera var mıymış bulundu mu.kimin çarptığı ya geçmiş olsunMerhaba kızlar dün menü paylaşamadım.arabama çarpmışlar çok kotu onunla uğraşıyorum bugün de giremeyebilirim
Maşallah ben de yetişemiyorum valla
Çene çok yaa![]()
Sağol canımDimi dimii..
En çok ta tanıdık birinin çene çalışıyor , (nicki a ' la başlayan biri :) ama yokluğunda da çok belli oluyor hani..
Aynen canım bende belki detoks yapabilirimFazla kilon yokmuş inşallah canım ..bu kilolar çok garip fena yapışıyor insana
Ben detoks gibi birşeyler yapmıştım arada 2 günlük ..direnç kırıldı bir anda ..inşallah seninde öyle olur
Takipteyim seni de![]()