Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o zaman sana kolay gelsin.. biz çoktan iş başı yaptık bile :KK43:
Erkencisin masallah Sevil. Gerci erken baslayinca erken cikarsin daha iyi. Bakalim yarindan cumaya kadar evden caliscam kizimin kresini degistiriyoruz dabugunler alisma evresi sadece 1.5 saat gidiyor gunluk. Ins yeni kres daha iyi olur

ben dün ki menümü paylaşmamışım..

sabah; bardak kahve, 1 çk hindistan cevizi yağı
öğlen; 1 kase salata, üzerinde az peynir, 1 dilim roll ekmek, 1 adet şekersiz tadelle
akşam;1 kase tarhana çorbası, 1 dilim roll ekmek, 3 çatal barbunya, salata
ara; 1 fincan şekersiz türk kahvesi, 1 tk bal

su;3,5 lt
spor;35dk aletlerle çalışma
Menun de sporun da gayet guzel. Ama ac karnina lutfen kahve icme bunun acisini midesinde cekmis biri olarak soyluyorum canim

afiyet olsun tatlım beğendim.

diyetisyen ler olcüyor ama bazı büyük eczaneler de de oluyor ben denk gelirsem eczanede olcturucem.

menüyü beğendim canım afiyet olsun Spor da harika.

afiyet olsun birseyler yemişsin hadi bakalım.

afiyet olsun diyetisyen menüsü İmmm hadi hayirli olsun.

eğlendik baya sohbet muhabbet iyiydi çok güzeldi.

Allah kabul etsin afiyet olsun. Kadayıf li börek nasıl oluyor bak merak ettim şimdi.

afiyet olsun bence güzel. Kestaneyi ben çok kaçırıyor um o yüzden bulaşmıyorum fazla :)))

afiyet olsun güzel olmuş eriste öğle olsa daha iyi olurdu.

afiyet olsun ablacim.

afiyet olsun fazla olmamış mi süt sanki.

afiyet olsun. 2 muz fazla geldi bana biri farklı bir meyve olabilirdi.

afiyet olsun Adana telafi edilmiş akşam.

aaaa abla ne sigarasi inanmıyorum sen bide, bırakmana çok mutlu oldum inan bu kadar saglik sorunun varken bırakmamak olmazdı. Darısı içenlerin başına.

afiyet olsun ne kadar çok ceviz yemişsin fazla değilmi yağ oranı yüksek sonuçta.

zor tabi haklısın Allah kolaylık versin. Ne işle mesguldun.

ben yaptım ama diyette yapıyordum hangisi zayıflatti yada katkısı oldumu bilmiyorum.
Yarim litreden fazla sut ictim canim haklisin fazla oldu.

Günaydınlar kızlar. Burda da yağmur var planlarım yattı bugün carsi planlarım vardı :KK43:
Kotu olmus canim :(
:olamaz::KK20:Günahımı itiraf edeyim mi ben dun aksam bi tane dido yedim arkadasim almış gelmiş gelirken yedim niye yedim bilmiyorum ama yedim cikolatanin tadini unutmuşum resmen
Amanin benim rakibim cissyemis. Ins cumaya kotu etki etmez canim. Gec saatre yemediysen erimis olabilir

Slm kızlar bu sabah güzelxe uyumuşuz oğlumla.sabah 7.30 da kalktım düngeceden suya koyduğum cevizleri yedim ve suyumu içtim. Eşime kahvaltı hazırladım benim henüz cnm istemiyordu. Eşim işe gitti. Yatağa uzandım nette dolandım. 9 gibi oğlum geldi yanıma yattı anne sarılarak yatalımmı dedi o uyuyana kadar sarılayım dedim. İkimizde güzel bir uyku çekmişiz vallah bi uyandım saat 11 ben şok fırladım hemen kahvaltımızı yaptık inş bu uyku bana şişlik olarak geri dönmez.
Yok canim ne guzel uyumussunuz. Ben cok uyuyunca tam aksine guzel kilo veririm ve zaman kisa oldugundan az yerim. Ohh ana ogul ne guzel yapmissiniz. Evdeyken biz de uyurduk bazen kizimla

Oh mis gibi. Ciğerlerin oksijenle bayram edecek artık. :KK70:

Valla hem pratik hem lezzetli oluyor. 500 gr Yaş kadayıftan 1 kaşık yağ ile harmanlıyorsun.-(Normalde daha fazla yağ kullanılıyor ama ben cimri davrandım, zaten hamur işi biraz masum olsun istedim. :KK70: ) - Tavaya da azcık yağ koyuyorsun, tavanın altını kaplayacak kadar kadayıfı bastırarak seriyorsun. İçine normal böreklere yaptığımız peynirli maydanoz iç harcından koyuyoruz kenarlardan bir parmak boşluk bırakarak. üstünü kapatacak kadar kadayıfla kaplayıp, 2 Bardak Süt- bir Yumurta- 2 kaşık yağ karışımını üzerine eşit şekilde kaşıkla dağıtıyoruz. Tam Çay saati atıştırmalığı :) Kendini tutabilmek zor oluyor ama ödül mahiyetinde olabilir. :KK70:
Ellerine saglik. Himm leziz gibi 65e dusunce odul vercem kendime dusunuyorum ne olsun odulum diye ;)

Erkencisin masallah Sevil. Gerci erken baslayinca erken cikarsin daha iyi. Bakalim yarindan cumaya kadar evden caliscam kizimin kresini degistiriyoruz dabugunler alisma evresi sadece 1.5 saat gidiyor gunluk. Ins yeni kres daha iyi olur

ay canım alışma süreci çok önemli, hatta herşeyden önemli.. inşallah yeni kreşe hemen alışır..

Öğle vakti geldi ya
Yok canim ne guzel uyumussunuz. Ben cok uyuyunca tam aksine guzel kilo veririm ve zaman kisa oldugundan az yerim. Ohh ana ogul ne guzel yapmissiniz. Evdeyken biz de uyurduk bazen kizimla
A aynen ben de çok uyudugum ya da (nadiren de olsa :) gün içinde yattığım günlerde güzel kilo veriyorum. Bir de o günler tuvalete rahat çıkıyorum.

yaa olur.. naapalım.. sen de çok uğraştın bu diyet işiyle, bence bilinçaltın sana da birşeyler ifade etmeye çalışabilir.. biraz koruma mı yapsan?

ohh uyku açığı varmış demek ki.. süper olmuş.. dinlenmişsindir.. 11e kadar ben de uyusam keşke..
Yok yok ben halledicem bugun dikkat ettim cumaya etkilemez heralde toparlarim cikolatayi. 55 olmadan koruma yapmicam bi an once 55 olmam lazim

yaa olur.. naapalım.. sen de çok uğraştın bu diyet işiyle, bence bilinçaltın sana da birşeyler ifade etmeye çalışabilir.. biraz koruma mı yapsan?

ohh uyku açığı varmış demek ki.. süper olmuş.. dinlenmişsindir.. 11e kadar ben de uyusam keşke..
Vallaha iyi geldi gerçekten
Hayfasonları eşimde evde olunca uyuyoruz zaten ama hasta falan olmadığım sürece uyumam. İşimi bitiremiyorum çünkü. Bugünde böyle oldu ama iyide oldu iyi geldi yani.

Ohh bugün erken kapattim gunu menumu yazayim hemen :KK66:
Sabah: kekikli omlet, 3 zeytin, 3 ceri domates, 1 kk beyaz peynir, salatalik
Öğlen: 1 kase yayla çorbası, yarim paket etiform, 1 bardak ayran
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Aksam: 3 yk tavuk mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 kase cacik
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk cardio, 6000 adım

Ohh bugün erken kapattim gunu menumu yazayim hemen :KK66:
Sabah: kekikli omlet, 3 zeytin, 3 ceri domates, 1 kk beyaz peynir, salatalik
Öğlen: 1 kase yayla çorbası, yarim paket etiform, 1 bardak ayran
Ara: 1 yesil elma, 1 mandalina
Aksam: 3 yk tavuk mantar sote, 1 dilim ekmek, 1 kase cacik
Su: 2litre daha icerim
Spor: 40 dk cardio, 6000 adım
Menün çok güzel cnm herzamanki gibi maşallah

Bende menümü yazayım bugün akşam yemeğinde biraz kh ya kaçtım.

Sabah 7.30
Birbardak su 2 ceviz

Öğle 12.00
Bir tk tereyağında 2 yumurta oğlumla yedik
6 zeytin
Domates
Yarım kk peynir
Bir dilim çavdar

Ara 2.30
Şekersiz nescafe

Akşam 6.20
Bir orta kepçe kurufasulye
İki yk sebzeli bulgur pilavı
Yeşil salata

Saat 8-9 gibi karışık bitkiçayı

Su 2.5 lt 3 olur
Spor 5.500 adım tempolu

Bende menümü yazayım bugün akşam yemeğinde biraz kh ya kaçtım.

Sabah 7.30
Birbardak su 2 ceviz

Öğle 12.00
Bir tk tereyağında 2 yumurta oğlumla yedik
6 zeytin
Domates
Yarım kk peynir
Bir dilim çavdar

Ara 2.30
Şekersiz nescafe

Akşam 6.20
Bir orta kepçe kurufasulye
İki yk sebzeli bulgur pilavı
Yeşil salata

Saat 8-9 gibi karışık bitkiçayı

Su 2.5 lt 3 olur
Spor 5.500 adım tempolu
Yediklerinin miktari güzel bence, yalnizca aksam ve öğleni yer degistirebilsen daha iyi olurdu. Artık havalar sogudu dışarıda mi yürüyorsun yoksa koşu bandi mi? Ben cikamadim bugün. Yağmur yagdi :(

Back
X