Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben bugün battı balık yan gider modundaydim biraz:
Sabah= beyaz peynir, domates, yarim simit, salatalik
Ara=kahve, bitter gofret
Öğle= haslanmis yumurta, domates, 1tane minik kurabiye
Ara=. 2 fincan cay
Akşam=. Firinda köfte, 1 tb ekmek, 2 yemek kasigi bulgur pilavı, 2kasik yogurt
Evet canim kh ve kl bol olmus. Yarin telafi etmeye calismalisin bence.

Aksam.ki salata doyurdumu seni canım bende denemek istedim içeriğini beğendim bide nar da kalori falann olayı nasıl biliuormusun bende yemek istiyorum

afiyet olsun canım çok hafif menü olmuş

bloomcum bunu duydum ama ben içlerinde bocuk vardır diye içim rahat etmiyor göbek marul da tek tek ayırıyorum böyle yani hele dere otu almissam yandım zaten amaa sirkeye yatirsam sonra tekrar yıkasam daha mı kolay olur ki

süt içmediği sabahlar yiyor canım hemde oda ekmekle yiyor :) ama süt içerse 1 tane

mercimek salatasini nasıl yaptın ablacım

valla derya ev le uğraşmaktan bunları ancak yapabildim ama aşırı et tavuk ıstiyorum yarına belki yaparım bi kavurma

Bloom mantıklı bir formül anlattı canım
afiyet olsun canım balık yiycemm bende ya cok ozledim

bir nevi kapuska gibi mi canım bu sadece patates yok galiba
Yesil mercimegi haslayip suzdum canim. Sonra taze sogan domates ve bol yesillik dogradim. Bol limon ve cok az zeytin yagi gezdirdim hilal cim.

Iyi geceler canim. Hayirdir ne isi.

Güzel cnm dukan birası nedir ilk kez duydum

Cnm erken kalktımda oğlumu uyutmak için yanona yatınca yine uyumuşum ondan oldu yoksa erken yaparım haftaiçleri kahvaltımı.

Güzel cnm afiyet olsun

Ben öğretmen değilim cnm evimin işçisiyim :temizlik:

Sağol cnm

Akşamla sabahın arası uzun geldi bana sadece onun dısında güzel

Güzel cnm afiyet olsun

Ayy cnm çekti şimdi bende çok severim turşuyla bulguru oyüzdende burdayım işte :KK70:

Evet çok sıkıcı. Bende bazen oğlumu alıp halısahaya gidiyorum ordaki parkta oynarken ben etrafını turluyorum ama verimli olmuyor tabi yalnız olduğu kadar. Neyseki komşum var çok iyi bi insan oğlum onlara onlarda oğluma bayılıyor. Oraya bırakıyorum biz yürüyene kadar.

Gizel cnm kolay gelsin

Sorma sırf o yüzden geçen hafta ıspanak almadım ama yarın alıcam çok seviyorum

Gğzel menü cnm ama akşam bana çok azmış gibi deliyo doyuyomusun?

Güzel cnm afiyet olsun

Güzel ben beğendim simitin sorun olacağını sanmam

Güzel cnm afiyet olsun

Sadece gofret biraz göze batıyo onun dışında gayet güzel cnm afiyet olsun gofrette nazar olsun
ay ama kış sofraları da tursusuz olmaz ki canım ist nefis neyse ki bu kış sadece hafta sonu yerim diye düşünüyorum en azından cunalara yansıtmaz

Yesil mercimegi haslayip suzdum canim. Sonra taze sogan domates ve bol yesillik dogradim. Bol limon ve cok az zeytin yagi gezdirdim hilal cim.
ben yarın pazardan yeşillik alam bolca da biraz salata çeşiti yapıyım atıyım dolaba bunu da yapıyım çok sağol ablacim

Güzel cnm dukan birası nedir ilk kez duydum

Cnm erken kalktımda oğlumu uyutmak için yanona yatınca yine uyumuşum ondan oldu yoksa erken yaparım haftaiçleri kahvaltımı.

Güzel cnm afiyet olsun

Ben öğretmen değilim cnm evimin işçisiyim :temizlik:

Sağol cnm

Akşamla sabahın arası uzun geldi bana sadece onun dısında güzel

Güzel cnm afiyet olsun

Ayy cnm çekti şimdi bende çok severim turşuyla bulguru oyüzdende burdayım işte :KK70:

Evet çok sıkıcı. Bende bazen oğlumu alıp halısahaya gidiyorum ordaki parkta oynarken ben etrafını turluyorum ama verimli olmuyor tabi yalnız olduğu kadar. Neyseki komşum var çok iyi bi insan oğlum onlara onlarda oğluma bayılıyor. Oraya bırakıyorum biz yürüyene kadar.

Gizel cnm kolay gelsin

Sorma sırf o yüzden geçen hafta ıspanak almadım ama yarın alıcam çok seviyorum

Gğzel menü cnm ama akşam bana çok azmış gibi deliyo doyuyomusun?

Güzel cnm afiyet olsun

Güzel ben beğendim simitin sorun olacağını sanmam

Güzel cnm afiyet olsun

Sadece gofret biraz göze batıyo onun dışında gayet güzel cnm afiyet olsun gofrette nazar olsun
canım dukan birası şöyle oluyor 3 poşet yeşil çayı yarim litre suda demiyorsun içine yarim limon ve bir sise de sade maden suyu ekleyip gün içinde tuketiyorsun..ödem atıcı bir içecek kilo vermeyi de kolaylaştırıyor diyenler var o yüzden bu hafta yapayım dedim

Hindistancevizi yağını neden öyle tükettin peki.? Sabahki kahve +hindistancevizi yağı ilginç geldi.
Sen bu konularda bilgilisin, boşuna degildir sanirim :)

enerji veriyor canım.. hc yağı yerine tereyağ ya da ghee de koyabilirsin.. sabah ihtiyacın olan enerjiyi alıp, yoluna devam ediyorsun..

önce menü yazayım sonra da mesajları okuyayım
Sabah uyanınca 7.30
bir kaç dal marul
kahvaltı 10.30
2dilim tb ekmeği
1kk peynir
4-5 kaşık menemen
5 zeytin
domates

Ara 14.30
yarim paket eti form

Akşam 18.00
1dilim tb ekmeği
1 kase tavuk suyu corbasi
4-5 kaşık kıymalı kabak yemeği
yağsız salata

su 1.5 litre ve 750milim dukan birası
spor yarim saat eliptik

14:30daki eti form yerine meyve isterdim ben.. vitamin mineraller eksik kalıyor.. dikkat et canım, tırnaklar kırılmasın, saçlar dökülmesin.. illa eti form yiyeceksen yanına bir parça da peynir ya da yoğurt ye.. kas yapsın :)

Bu ıspanaklari yıkmanın kolay bir yolu yokmudur ya tel tek musluk başında belim kopuyor vallahi ya

ben dondurulmuş alıyorum son 2 yıldır. çok memnunum hayatımdan.. o kadar ıspanak yıkarken harcayacağım temiz su kaynaklarına acıyorum ya.. ilk postayı çiçeklerime boşaltıyorum ama sonrasında koyacak yer de yok.. ben kıyamıyorum o akan giden sulara..

Kizlar birsey sorucam size,simdi yarin ogle balik firinlayayim diyorum okula goturmek icin 12 den 5 e kadar bir sey olur mu sizce?yanina salata goturmeyi dusunuyorum,bir de cok kokarmi balik:KK43:

bence fırınlanmış balık hemen tüketilince güzel.. büyük balıklar bir nebze soğuk tüketilebiliyor gerçi.. bu benim damak zevkim de.. dardanel'in öyle paket ton dışında başka balıkları da var.. önerebilirim.. hem pratik oluyor.. ben uzun bir süre diyet yaparken onlardan faydalandım..

enerji veriyor canım.. hc yağı yerine tereyağ ya da ghee de koyabilirsin.. sabah ihtiyacın olan enerjiyi alıp, yoluna devam ediyorsun..

14:30daki eti form yerine meyve isterdim ben.. vitamin mineraller eksik kalıyor.. dikkat et canım, tırnaklar kırılmasın, saçlar dökülmesin.. illa eti form yiyeceksen yanına bir parça da peynir ya da yoğurt ye.. kas yapsın :)

ben dondurulmuş alıyorum son 2 yıldır. çok memnunum hayatımdan.. o kadar ıspanak yıkarken harcayacağım temiz su kaynaklarına acıyorum ya.. ilk postayı çiçeklerime boşaltıyorum ama sonrasında koyacak yer de yok.. ben kıyamıyorum o akan giden sulara..

bence fırınlanmış balık hemen tüketilince güzel.. büyük balıklar bir nebze soğuk tüketilebiliyor gerçi.. bu benim damak zevkim de.. dardanel'in öyle paket ton dışında başka balıkları da var.. önerebilirim.. hem pratik oluyor.. ben uzun bir süre diyet yaparken onlardan faydalandım..
doğru canım haklisin o tarçınlı elmalı olanlar var ya çok güzel tadı ya aynı elmalı kurabiye gibi arada yiyorum işte ama bugünkü ara öğünlerimi yanima meyve olarak aldım okulda yerim

günaydın kızlarım, iyi sabahlar;

dün akşam çok fena spor yaptım, eve geldiğimde telefonu alacak halim yoktu... ekrana boş boş bakarak tv izledim :)

sabah; 1 dilim ekmek, 1 dilim süzme peynir, 1 tk bal
öğlen;fırında çipura, yanına ızgara sebze, 1 dilim ekmek,3 tane medine hurması
akşamüstü; 3 tane medine hurması (spor öncesi enerji olsun)
akşam; yarım kase tarhana çorbası (1 tk içine acı sos ekledim), 5 çatal barbunya yemeeğinden tırtıkladım, 1yk yoğurt

su;3lt
spor;50 dk body fit. ( spor bittiğinde terlememiş bölgem kalmamıştı)

normalde spordan sonra akşam yemeği yemiyorum kızlar ama artık yemekleri dökmek zorunda kalacaktık. bitsin diye yedim birazda..

bu arada son 2 haftadır sporla çok sıkılaştığımı farkediyorum.. göbeğim baya küçüldü.. yatağa uzandığımda içine çöküyor.. kilomda maalesef bir değişiklik yok.. ama sıkılaştığımı hissediyorum.. herkes 1-2 kilo daha verdin diyor, ama tartı öyle demiyor maalesef :KK43:

bir de regl olacağım, tatlı aşermem bundan bence..

ay ama kış sofraları da tursusuz olmaz ki canım ist nefis neyse ki bu kış sadece hafta sonu yerim diye düşünüyorum en azından cunalara yansıtmaz

ben yarın pazardan yeşillik alam bolca da biraz salata çeşiti yapıyım atıyım dolaba bunu da yapıyım çok sağol ablacim
Sen de sagol canim. Hem lezzetli hem de saglikli bir salata. Mercimek salatasi yaninda yogurtla bir ogunu karsilayacilecek besin degerine sahip hilal cim.

dün akşam çok fena spor yaptım, eve geldiğimde telefonu alacak halim yoktu... ekrana boş boş bakarak tv izledim :)

akşam; yarım kase tarhana çorbası (1 tk içine acı sos ekledim), 5 çatal barbunya yemeeğinden tırtıkladım, 1yk yoğurt

su;3lt

normalde spordan sonra akşam yemeği yemiyorum kızlar ama artık yemekleri dökmek zorunda kalacaktık. bitsin diye yedim birazda..

bu arada son 2 haftadır sporla çok sıkılaştığımı farkediyorum.. göbeğim baya küçüldü.. yatağa uzandığımda içine çöküyor.. kilomda maalesef bir değişiklik yok.. ama sıkılaştığımı hissediyorum.. herkes 1-2 kilo daha verdin diyor, ama tartı öyle demiyor maalesef :KK43:

akşam yemeğin bence normal spor on numara her zamanki gibi bende o kadar kondisyon yok :)

herkese günaydın kış geldi artık soğukkk
sabah 1 kase yuğurlu yulaf üstüne muz
ara meyveli bar
öğle 3 köfte
ara 3 adet badem
akşam somon ve salata
ara meyveli bar
su 2 litre
spor yapacak hal yoktu bende dumbılla kol çalıştım 20 squat+20 sumo squat 60 mekik 40 yan mekik

su;3lt

Afiyet olsun canim. Spor hem saglik ve zindelik hem de fit gorunum icin sart canim. Ne mutlu sana sevil cim.

ara meyveli bar
öğle 3 köfte
ara 3 adet badem
akşam somon ve salata
ara meyveli bar
su 2 litre
spor yapacak hal yoktu bende dumbılla kol çalıştım 20 squat+20 sumo squat 60 mekik 40 yan mekik
Menun de sporun da guzel canim. Afiyet olsun.

ara meyveli bar
öğle 3 köfte
ara 3 adet badem
akşam somon ve salata
ara meyveli bar
su 2 litre

bence sen de hergün hatta 2 tane meyveli bar yememelisin.. onun yerine meyve ye kuzcan.. öğlen hafif kalmış :( ben beğenmedim.. akşam yemeğine bayıldım.. en sevdiğim öğün..

sporun da hiç azımsanacak kadar değil, üst bacakların nasıl kaslanmıştır. benimkiler de öyle futbolcu bacağı gibi :)

su;3lt

Ne güzel haberler bunlar, tebrik ederim canım, inan kendime olmuş kadar sevindim, benim tartı da oynamıyor bu hafta, ama ben spor yapamadım ve muayyen zamanım yakın, haftaya sporlü birlikte atak bekliyorum ben de

Sen de sagol canim. Hem lezzetli hem de saglikli bir salata. Mercimek salatasi yaninda yogurtla bir ogunu karsilayacilecek besin degerine sahip hilal cim.
Bayılırım yeşil mercimeğe ancak beni hiç tutmuyor, şekerim düşüyor kısa süre sonra, glisemik indeksi düşük olduğundan mı acaba

Back
X