- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
Evet cnm ben de onu soracaktım sana konak ucyoldayim ben cnm sen nerdesinCanm sende izmir desin demi nersinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm ben de onu soracaktım sana konak ucyoldayim ben cnm sen nerdesinCanm sende izmir desin demi nersinde
AlkisliyorummmDetox matarasi aldim limonlu su yaptim kocaman yatana kadar bitmem lazım
Kocam yanimda makarnayı götürdü ama ben yemegime odaklandim
Verecez bu pis yağları
Aliaga dayım ben tatlım hatay üç yol tarafi.galibaEvet cnm ben de onu soracaktım sana konak ucyoldayim ben cnm sen nerdesin
Kaç Kilo verdin canm ne kadar suredrKızlar öyle umutlu öyle istekli öyle heyecanliyim ki anlatamam. Sonucu çok merak ediyorum.omrum varsa acaba nasil görüneceğim?acaba insanlar nasil karşılayacak bu durumu ve en çok istediğim artık nefes nefese kalmadan ve terlemeden yurumek
Aliaga dayım ben tatlım hatay üç
Aynen cnm nasip olursa birgün goruselimAliaga dayım ben tatlım hatay üç yol tarafi.galiba
Ay canım rezil olmak dışında ayağım da kirik yok çok şükür biraz şişti o kadar.Canım benim geçmiş olsun dikkat et ve nazar duası oku nazar da değer ben cok inanırım nazara
Sabah saglam kahvaltimdan sonra
Öğlene acıkmadım pek
Çay neskahve dışarıda.
Saat 16.00 eve geldim 1 kırmızı elma
Su
Akşam
Mercimek corbasi az
Grecka salatasi bol yoğurtlu
Izgara köfte 4 adet
Su
4 saat tempolu alışveriş le beraber yürüyüş
Bu arada yere kapaklandim ve ayağımı burktum
Iyi akşamlar kızlar.bugunku menünün devamını aktarıyorum sizlere
Öğle mercimekli bulgur pilavi
Ayran
Öğle arası
Mandalina
4 5 kasik yoğurt
Akşam
Musakka
Bir dilim ekmek
Cacık
Şimdi de üstüne yarim yağlı sütle yaptığım şekersiz kahvemi icio keyf ediyorum kardeşler:)
Ben daha başındayım kuzum yeni yeni veriyorum.hamile iken 25 kilo falan vermiştim istemeden.Kaç Kilo verdin canm ne kadar suredr
Ne yedin aksam canm bende detoks olarak limon tarçın karanfil elma.karışımı şu iciyorumDetox matarasi aldim limonlu su yaptim kocaman yatana kadar bitmem lazım
Kocam yanimda makarnayı götürdü ama ben yemegime odaklandim
Verecez bu pis yağları
Veririz inşallah canisi yaBen daha başındayım kuzum yeni yeni veriyorum.hamile iken 25 kilo falan vermiştim istemeden.
Sağol cnm.ben yaklaşık 2 lt içtim yatana dek devamgeçmiş olsun canım. ne kadar sağlam bi kahvaltı keşke yazsaydın :) akşam 4 köftede çok gibi sanki greçka zaten tok tutan bi besin tek başına bile yeterdi :) birde suyu kaç lt içtiğimizide yazıyoruz
afiyet olsun canım
Inşallah kuzumVeririz inşallah canisi ya
Canim yediklerimi yukarida yazdim aslindaNe yedin aksam canm bende detoks olarak limon tarçın karanfil elma.karışımı şu iciyorum
Afiyet olsun şimdiden kuzumBirazdan tatlı krizim tutar tarçınlı süt beni bekler
Cnm sabah kahvaltimi paylaştım aslındageçmiş olsun canım. ne kadar sağlam bi kahvaltı keşke yazsaydın :) akşam 4 köftede çok gibi sanki greçka zaten tok tutan bi besin tek başına bile yeterdi :) birde suyu kaç lt içtiğimizide yazıyoruz
afiyet olsun canım