Slm canim. 78 kilodan 65e indim 12 temmuzda basladim diyete. Aslinda farkli yeme tarzlari denedim taki kendime uygununu bulana kadar. Oncelikle 2 ay Karatay diyeti yaptim ya da yapmaya calistim diyeyim. Ayrica elimden geldigince hergun spor yaptim ama hafif sporlar yuzme , leslie gibi. Daha sonra baktim cok yavas gidiyor kilo vermem 1 ay kadar hic ekmek seker, princ bulgur yemedim yani KH yi cok aza indirdim ve o zaman annelik izninde evdeydim gunde 2 saat spor yaptim. O ay cok guzel verdim sonra ayni sekilde devam etmeme ragmen kilo vermem durdu ve spor salonunda metabolizmama baktirdigimda metabolizmamin kh almadigim icin yavasladigini soyledi hocam. Ve sonraki hafta normal yeme duzenime bana uygun olana gectim (3 ana ogun 3 hatta 4 ara ogun) ekmegi sabah 1 veya 2 dilim yedim, yiyorum diger ogunlerde eger kara bugday veya bugday 3 yk kadar ve tabiki protein bir de her ogunde salata yemeye ozen gosteriyorum. gunde 2 fincan sutlu kahve iciyorum, eger meyve yiyeceksem meyveyi sutlu kahvemle yiyorum ki sekerim bir anda cikmasin. Bu aralar cok yogunum o yuzden son 1 ay neredeyse hic spor yapamadim ama kilo vermem durmadi cunku kalori hesabi yapiyorum gunde ortalama 1500 kalori aliyorum. Ilk defa bu kadar guzel kilo verdim ve simdi en onemli yerdeyim korumada. Insallah korumada basarili olurum