Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

berilceee berilceee abla seni etiketlemeyi unutmuşum :)

Canım öğlen yürüyüşe çıkıyorum akşam dönüyorum çok azmettim :KK53:

Ben gunduz isteyim.aksam yemek ye et ev isleri saat gec oluyor. Esimde gec çıkıyor isten. Benim tek gitmemede izin vermiyor bizim oralar baya tenha oluyor. Kendiside yorgun oldugundan sesde edemiyorum. :( Evde leslie falan yapmaya calisiyorum

Teşekkür ederim canım benim :KK200:

Selam kizlar
Saat 8.30
1 cay kasigi corek otu yagi
1 tatli kasigi aspir kagi
Bi bardak da elma sirkeli su ictim

Saat 10.30
2 tam ceviz
Duble tarcinli turk kahvesi

3 mill leslie yapildi :spor:
1 litre su icildi

Muthis ter attim

Saat 12.30
2 haslanmis yumurta
2 salatalik

Saat 17.30
2 parca haslanmis tavuk
Bir kase pul biberli yogurt
Bol yesillikli salata

Saat 19.30
Tarcinli sut

Kizlar coķ mutluyum
Iyiki varsiniz
Sabah sabah ac karinla spor yapmak ter atmak okadar iyi geldiki
Istah mistah kalmadi
Ama mecbur yicem
Bedenime hakettigi gibi davranip sabah sabah usenmeyip sporumu yapmis olmanin vicdani rahatligi mukemmel
Simdi gun boyu saglikli ve temiz beslenmede sira
:kk77::KK50::KK55::KK9:

Kizlar yaza suzulucezzz kugu gibi sokaklardaaa az kaldiiii istedigimiz goruntuye coook az kaldi :)))

Kizlar coķ mutluyum
Iyiki varsiniz
Sabah sabah ac karinla spor yapmak ter atmak okadar iyi geldiki
Istah mistah kalmadi
Ama mecbur yicem
Bedenime hakettigi gibi davranip sabah sabah usenmeyip sporumu yapmis olmanin vicdani rahatligi mukemmel
Simdi gun boyu saglikli ve temiz beslenmede sira
:kk77::KK50::KK55::KK9:

Sabah spor yapınca aman boşa gitmesin diye yediklerimize de dikkat ediyoruz harikasın canım benim

Kizlar yaza suzulucezzz kugu gibi sokaklardaaa az kaldiiii istedigimiz goruntuye coook az kaldi :)))

Ayyyyyy inşallah bikiniyle kumsalda yürümek istiyorum ya :D :D :D :D

Selam kizlar
Saat 8.30
1 cay kasigi corek otu yagi
1 tatli kasigi aspir kagi
Bi bardak da elma sirkeli su ictim

Saat 10.30
2 tam ceviz
Duble tarcinli turk kahvesi

3 mill leslie yapildi :spor:
1 litre su icildi

Muthis ter attim

Saat 12.30
2 haslanmis yumurta
2 salatalik

Saat 17.30
2 parca haslanmis tavuk
Bir kase pul biberli yogurt
Bol yesillikli salata

Saat 19.30
Tarcinli sut
bu kadar mı?
çok çok az yemişsin. bir de spor yapmışsın. dikkat et kendine

Bencede spor yapiliyorsa vucud daha cok gucsuz kalicaktir.. yemegi asiri kismamak lazim, ben bugun ilaveler yaptim mesela, baygin baygin dolasmayada gerek yok :))

Bencede spor yapiliyorsa vucud daha cok gucsuz kalicaktir.. yemegi asiri kismamak lazim, ben bugun ilaveler yaptim mesela, baygin baygin dolasmayada gerek yok :))

Kızlar ben 3-4 sene önce çok az yiyip spor yapıyordum çok kilo verdim ama sürekli enerjisiz ve mutsuz dolaşıyordum, çok defa baygınlık geçirdim bu da beni depresyona soktu ve yaşadığım sorunlar yüzünden panik bozukluk geçirdim.
Şimdi gayet güzel beslenip eğlenerek spor yapıyorum.

Sabah spor yapınca aman boşa gitmesin diye yediklerimize de dikkat ediyoruz harikasın canım benim

Ayyyyyy inşallah bikiniyle kumsalda yürümek istiyorum ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Aynen oyle canim benim

bu kadar mı?
çok çok az yemişsin. bir de spor yapmışsın. dikkat et kendine

Sabah spor yapinca benim istahim kesiliyo malesef 2 yumurta ve 2 salatalik yedim birde hibiskus cayi ictim
Normalde bende 3 ana 2 ara ogun yiyorum canim cok haklisin
Keske hergun sabah sporu yapabilsem
Kendimi cok dinc hissediyorum.

Aday liste

balinmaz (98.2/)1 aralık tarıhınde 100 kılo ile takıma gelen yeni üye.hedef kılo 80

Zerra (70.5/70/0.5/%0.71)5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Rosa Ange (66.8/) 1 aralık tarıhınde 68 kılo takıma geldı hedef kılo 58 -daha önce 10. Takımdan mezun oldu-

phılosophergirl (68/66.7/1.3/%1.91) 1aralık tarıhınde 70 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Aglamaktankorkma (55.2/54.2/1/%1.81)1 aralık tarıhınde 59.9 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef kılo 52

pamukmelek (86.4/) 1 aralık tarıhınde 88.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

sananesanane (73.5/) 7 aralıkta 74 kılo ile takıma gelen yenı üye hedef kılo 50

gulsum462 (64.7)9 aralık tarıhınde 64.7 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 57

sevimlimmm (67/) 10 Aralıkta 67 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 60

Bengi_(57.4/57.2/0.2/%0.35) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5

petitjoueur (107.7/) 11 aralık tarıhınde 107.7 kilo takıma gelen yeni üye hedef kılo 80

***13.TAKIM 548.ETAP***

nefertityy (75,0/
masal3487(66,2/65.5/0.7/%1.05)
Bydelikız (68,5/67.6/1.1/%0.80) gecen hafta bıldırımde bulunmadı ortama ıkıye bölündü
Bademellaa (58.9/

13. Takım Ortalaması:

Back
X