Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de bu gün umudum sağlam bir spor yapabilmek. Bursa da yaşıyorum ama 1 aylığına manisaya geldim wi-fi olmadığı için bir sürü video indirdim çoğu da göbek eritme ile ilgili inşallah düzenli yapıp faydasını veririm göbeğimin yok olmaya ihtiyacı var
Neye başlayacaktıkBasladinizmiiii?
Canım öyle deyip beni de üzme.. tanıdıkça alışırız birbirimize.. kalbini kırmayı hiç istemem.. herşey güzel olsun.. dünyayı güzellik kurtaracak.. hepimiz sağsalim kilolarımızı vericez, kaliteli bir hayatımız olacak inşallah.. bu yolda beraber başaracağız..Ben çok duygusal biriyim canım bir anda yazdığın msjı okuyunca üzüldüm ağlayasım geldi.oyuzden öyle yazdım. Ben yanlış anladım demekki problem yok.
Cadıııısın sen yavrumInşallah canım benim bayağı duzlesti aslında bu konuda avantajıyım 2 doğum yaptım ama çok şükür ilk doğumda hiç göbek kalmadı ki hamilelikte de benim 6. Aya gelince belirgin oluyor 2. Doğumda 5 ay oldu zaten çok şükür bayağı düz göbüş ama daha spora çok ihtiyaç var :))
Bu mesajlar devam ederse kestanelı pastaya dalarım haberınız olsun haaaaaaaCanım öyle deyip beni de üzme.. tanıdıkça alışırız birbirimize.. kalbini kırmayı hiç istemem.. herşey güzel olsun.. dünyayı güzellik kurtaracak.. hepimiz sağsalim kilolarımızı vericez, kaliteli bir hayatımız olacak inşallah.. bu yolda beraber başaracağız..
Bu akşam sağlam bi spor yapcam inşallah kızlar :) oğluş bir kaç gündür hastaydı veremedim kendimi şimdi ıyi biraz daha :)
Basladinizmiiii?
Bu mesajlar devam ederse kestanelı pastaya dalarım haberınız olsun haaaaaaa
Üzülmeyın sevın ya
Hadı önce benı sevın miyavvvvvv
Yok gıııı ögrenmedık cınımmmmmKız deli olma.. üzüntüden hırsımızı pastadan çıkarmamayı öğrenmedik mi biz?? Çarşambayı iple bekliyorum.. işler yoluna girsin de spora başla artık beni de gaza getir..
Sevılım sen hıc şişko tarıhınde lahana çorbası denedınmıBen sabah 7:30 da kalktım, kayınvalidemi de kaldırdım birlikte spora gittik. 10 a kadar çalıştık.
30dk yürüyüş 220 kalori
15 dk eliptik 140 kalori
5dk kürek 50 kalori
Üzerine burpee 24 adet
30 squat
30 adet kol çalışma
1,5 dakika plank
15 karın kası hareketi
Yer hareketleri kaç kalori bilmiyorum tabi..
Size de örnek olsun diye yazdım..
Neye acaba? Ben mi kaçırdım?
Benim de bu gün umudum sağlam bir spor yapabilmek. Bursa da yaşıyorum ama 1 aylığına manisaya geldim wi-fi olmadığı için bir sürü video indirdim çoğu da göbek eritme ile ilgili inşallah düzenli yapıp faydasını veririm göbeğimin yok olmaya ihtiyacı var
Yok gıııı ögrenmedık cınımmmmm
Sız benı üzün bende kh denızınde bogulayım emiii
Sevılım sen hıc şişko tarıhınde lahana çorbası denedınmı
Kızlar bunun bıyıksız halı ben oluyom
Yapmaya çalıştımHırsını seveyim.. maşallah sana..
De git.. :)) kh istiyorsan yulaf kepeğinde boğulalım birlikte..
Bir kere 10 yıl önce denemiştim içememiştim.. bilen varsa yapalım.. sen metabolik balans mı yapıyorsun yine.. birlikte yapalım mı sen hazır olunca
Bızım kızlar sayemde her öğünde kahkaha atıyorKahkaha attım
Yok be abla estağfurullah moral olsun diye şey ettimCadıııısın sen yavrum
Kıskanak hasetlenek dıye bak nasılda yazmış be yaaaaa
Benımkıde GAP projesı gıbı bılıyonmu huuuu