- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
Balik dunde kaldi :) dun kara bir gundu bitti gitti :) unutun unutun dunu :)))Balık nerde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balik dunde kaldi :) dun kara bir gundu bitti gitti :) unutun unutun dunu :)))Balık nerde
Sorma canim :)Balıklar gıdecegı yere gıtmiş çoktan desene
Bayağı az yiyorum aslında yine bile şişiyorOlabilir canım bende biraz fazla kaçırınca aynısı oluyor. Yeşil çay iç rahatlatir
Hahah valla o baliklar dun aksam yenildi :) az yagda pisirdim oyle boca etmedim dun bozulan diyete bugun yeniden baslandi birdaha bozmamak kaydiyla :)
Sevilinde adını bılmedıgım
Sormaya utandıgım
Yapmaya erindıgım sporları var
Yerde cekiyosun ya şınav onun gibi abla parmak uçlarında durup gerdiryosun kendini duvara ellerini koyup yapyosun umarım anlatabilmisimdir![]()
Selamlar iki gundur giremedim. Dişim apse yapti bugunde agri yapiyo fenalardayim
Menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeğinden sandviç (yarım kibrit kutusu süzme peynir çok ince bir dilim sucuk marul ile yapilmis)
Yeşil çay
Ara
Yarım kahve fincanı beyaz leblebi
Şekersiz türk kahvesi
Öğlen
1 kase tarhana çorbası
3 yemek kaşığı taze zencefilli tarçınlı yoğurt
Yeşil çay
Ara 1 mandalina
Akşam
3 yemek kaşığı bezelye yemeği
1.5 kaşık yoğurt
Genel 1.5 litre su yatana kadar 2.5 olur en kötü 2
Spor
Help Touch 30 (15×2)
Groin Stretch 36 (18×2)
Wall push ups 30
Superman swimming 24 (12×2)
Overhead Arm Clap 28
Plank 50 saniye
Göbek için 40 dakika egzersiz (bol mekik ve bacak egzersizleri icerir)
1 mil leslie
Gece yatmadan yeşil çay icerim
Benim midem şişti kızlar ya çokta yemedim ama küçüldü mu acep akşamları ekmek yemiyodum 1 dilim yedim ya
Hadi bakalım durmak yok.. ben de öyle.. biz ocak sonuna kadar bırakmayalım..
Ya sen bi hele o salondan içeri gir benim spor hocası ne diyorsa birlikte yaparız.
Ben yerdekini de yarım çekebiliyorum ne zorlanıyorum ya.. kız şınavını 10 tane zor çekiyorum..
Ay diş ağrısı da pek zordur. Allah yardımcın olsun..
Kız o sporlqr ne öyle.. ben hocamla yaptıklarımı böyle tek tek yazamam ya.. toplamda 8-12 arası hareket grubu yapıyoruz.. ama böyle yazınca çok özendirik oluyormuş.
Bazen oluyor öyle.. hazmedememiştir mide.. hemen su içme.. bazen yemek üzerine su içmek de öyle yapıyor..
Yerde şınav şuan yapamıyorum dikişler geriliyor biraz hele 2. Sezaryen olunca canim duvardaki yeter şimdilikmekik devam arada tam genel yarim
Ben sizin yanınızda hiç de az yemiyorum ya ondan kilo veremiyorum demekBayağı az yiyorum aslında yine bile şişiyor
Canim sen ne kadardır diyettesinKızlar ben de havaalanında kaldım. Normalde şuan eve gitmiş olmalıydım ama uçağın kalkışına 1,5 saat var. Feci sıkıldım. İngilizce çalıştım biraz..
Spor salonu olsaydı da boş durmasaydım salona gitseydim keşkem..
Neyse bugün ki menüm;
Sabah uyanınca; 1 küçük bardak kefir, 1 kırmızı elma ( spor öncesi)
Kahvaltı; çeyrek ankara simidi, 1 büyük dilim sucuk, 2 dilim peynir, 8-9 adet zeytin, yeşillik
Öğlen yok
Ara; 9lu çay, 2 dilim galeta, 1 dilim mısır patlaklı yiyecek
Akşam; 1 adet lahmacun bol yeşillikli, 4yk brokoli yemeği üzerine 2 yk yoğurt, 1 bardak ayran
Su; 2 lt belki eve gidince yarım litre daha içerim
Spor;
Eliptik 15 dk
Koşu bandı 30 dk 5 eğim en az
Kürek 5 dk
Burpees 3*12
Lat pulldown machine 3*15
Squat 2*15
Lunge 3*12
Push up 3*10
Bendeki durum bu :) ben biraz kitap okuyayım bari..
Aynen canim kollar güçleniyorBen de kollarımı geliştirmek için öyle yapayım bari sabahları
Kitap mıKızlar ben de havaalanında kaldım. Normalde şuan eve gitmiş olmalıydım ama uçağın kalkışına 1,5 saat var. Feci sıkıldım. İngilizce çalıştım biraz..
Spor salonu olsaydı da boş durmasaydım salona gitseydim keşkem..
Neyse bugün ki menüm;
Sabah uyanınca; 1 küçük bardak kefir, 1 kırmızı elma ( spor öncesi)
Kahvaltı; çeyrek ankara simidi, 1 büyük dilim sucuk, 2 dilim peynir, 8-9 adet zeytin, yeşillik
Öğlen yok
Ara; 9lu çay, 2 dilim galeta, 1 dilim mısır patlaklı yiyecek
Akşam; 1 adet lahmacun bol yeşillikli, 4yk brokoli yemeği üzerine 2 yk yoğurt, 1 bardak ayran
Su; 2 lt belki eve gidince yarım litre daha içerim
Spor;
Eliptik 15 dk
Koşu bandı 30 dk 5 eğim en az
Kürek 5 dk
Burpees 3*12
Lat pulldown machine 3*15
Squat 2*15
Lunge 3*12
Push up 3*10
Bendeki durum bu :) ben biraz kitap okuyayım bari..
Böyle olunca daha istekli oluyorum nedenseKız o sporlqr ne öyle.. ben hocamla yaptıklarımı böyle tek tek yazamam ya.. toplamda 8-12 arası hareket grubu yapıyoruz.. ama böyle yazınca çok özendirik oluyormuş.
Balik dunde kaldi :) dun kara bir gundu bitti gitti :) unutun unutun dunu :)))
Hadi bakalım durmak yok.. ben de öyle.. biz ocak sonuna kadar bırakmayalım..
Cansin birbirimize gaz verelim yapalim bu isi basaralim baska care yok :)
Ya sen bi hele o salondan içeri gir benim spor hocası ne diyorsa birlikte yaparız.
Ben yerdekini de yarım çekebiliyorum ne zorlanıyorum ya.. kız şınavını 10 tane zor çekiyorum..
Ay diş ağrısı da pek zordur. Allah yardımcın olsun..
Kız o sporlqr ne öyle.. ben hocamla yaptıklarımı böyle tek tek yazamam ya.. toplamda 8-12 arası hareket grubu yapıyoruz.. ama böyle yazınca çok özendirik oluyormuş.
Bazen oluyor öyle.. hazmedememiştir mide.. hemen su içme.. bazen yemek üzerine su içmek de öyle yapıyor..
Benim 13 ay oldu.. dura kalka buralardayım.. artık kovacaklar beni buradan.. birazda sıkıldım galiba.. böyle yavaş yavaş ilerliyorum.. bir de can arkadaşımCanim sen ne kadardır diyettesin
Kitap mıne okuyorsun canım acaba?
Böyle olunca daha istekli oluyorum nedense
Bugünkü menümu.
Sabah 11 gibi
1 dilim tam buğday
1 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 tane salatalık
Çay
Saat 3 gibi 1 muz ve ayran
Saat 5 te akşam yemeği
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim tam buğday
Yoğurt
Saat 8 de 1 armut
Yeşil çay
2 buçuk lt.su
Yarım saat spor
Kuru yemiş çiğ degılse ödem yapıyor canımSabah 08:30
268 kalori 12gr yağ, 23 gr karbonhidrat,
18 gr protein
1,5 hş. yumurta
30 gr lor
26 gr ekmek
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber
Ara 13:00
157 kalori, 14 gr yağ, 5 gr karbonhidrat,
5 gr protein
10 fındık
10 badem
Oglen 15:00
614 kalori, 31 gr yağ, 41 gr karbonhidrat,
48 gr protein
1 fırın baget, 3 fırın köfte
2 kaşarı mantar
1 koz biber
Yeşil salata
Pişmiş pancar
1 Demet roka
Akşam 17:00
470 kalori, 40 gr yağ, 12 gr karbonhidrat,
22 gr protein
5 fındık
10 badem
2 ceviz
50gr kabak çekirdeği
Ara 19:00
83 kalori, 5 gr yağ, 1,5 gr karbonhidrat,
9 gr protein
50 gr lor
2 Litre su
Spor yok
Kızlar bu da benim misafirlik menüm. Saatler kaydı kalori olarak yüksek ama bir bakın. Pilavlar, kızartmalar yok, şeker yok. Misafirlikte bile fazla kalori alsanız yine de size iyi gelmeyen seyleri yememiz lazım. Misafirlikte Protein, salata ve kuruyemişten korkmayın. Çünkü bunları fazla yeseniz bile ödem yapmaz. Ama fazla yiyeceğiniz her karbonhidrat size ödem yapar ve kan şekerinizi dalgalandırıp tatlıya yöneltir.
Teşekkür ederim Canım neyseki toparladım ama eşim hasta oldu.Sen nasılsın bugun canım
Düzelebıldınmı bıraz
Canım kendine eziyet ediyorsun. Böyle vücudun kıtlık psikolojisine girecek.Sabah kucuk ekmek tost
Oglen yok zaten ikide uyandik. Dun cok gec yattik
Aksam da
Kabak yemegi ekmeksizz
Yarim saat bacak kalca egzersiz kızlar
Ellerine sağlık. Tam benim tarzım.Selammm kızlar dünki baklava krizinden sonra bir önlem alıp muzlu yulaflı üzümlü bar yaptım.. sıfır yağ sıfır şeker bal pekmez hiç birşey yok sadece muz :))
Yoğurtlu yulafın içine ben toz tarçını çok yakıştırıyorum.Oo çok güzel görünüyor canim bende yulaf ezmesi yedim bugün öğlen 1 kase yoğurt ile :)
Geçmiş olsun. Valla iyi bilirim.Selamlar iki gundur giremedim. Dişim apse yapti bugunde agri yapiyo fenalardayim
Hepsi çiğ kavrulmuş yemem. Sadece arada fıstık günü yaparız. O zaman çiğ fıstığımı kendim kavururum. Tuzlu oldukları zaman ödem yapıyor, haklısın. Ev her zaman tartarım yediklerini. Bu yüzden misafirlikte göz kararı ne kadar gelecegini tahmin ediyorum.Kuru yemiş çiğ degılse ödem yapıyor canım
Tartıyormusun yendiklerini