- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Ölçü derken.basen göbek ölçüsü falan mı..ben aldım geçen ay.bu ay 3 4 santim incelme var tekrar baktım da genel olarak.Ölçü alalım her ay degerlendırelım mı dıye sormuştum kımseden ses çıkmamış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölçü derken.basen göbek ölçüsü falan mı..ben aldım geçen ay.bu ay 3 4 santim incelme var tekrar baktım da genel olarak.Ölçü alalım her ay degerlendırelım mı dıye sormuştum kımseden ses çıkmamış
Evet o canımÖlçü derken.basen göbek ölçüsü falan mı..ben aldım geçen ay.bu ay 3 4 santim incelme var tekrar baktım da genel olarak.
Şuan bile inan fazlalar var 158 boy a 59 kilo olmuyo balina etli geziyodum48 -50 kılo felan dıyosunuzya hedeflere hayalıme nasıl yansıtısunuz bılemezsınız
Sıfır beden makenlerım benım
Evet canım kilo fazla biraz ama gidecek az kaldıBu kiloyla bukadar spor hayran kaldım inanki
1 aralıkta başladım canim :)Bizimle aynı mı başladın canım sen.bizimde bir ay oldu ama 3 kilo gitti ancak.
Ancak pazartesi ölçü alabilirim ben abla iyi de olur en azından fark var mi yok mu anlarız.Ölçü alalım her ay degerlendırelım mı dıye sormuştum kımseden ses çıkmamış
Bunlar çok tatlı amaKızlar yılbaşı için eve gelen arkadaslarımın hepsıne böyle şampuan jel yaptırdım nasıl olmuş
Begenılırmi
O tost beyaz ekmekten mi yapılmış acaba ve 5 kasık makarna mi gördüm oradaMenüm:
Kahvaltı: yarım tost, bir tane sosis (küçük) üç küçük dilim gravyer, 5 zeytin, sade kahve
Öğle: cornflakes süt
Detox, spor incelme programı 7 dak.
Ara öğün: küçük kase brokoli
Akşam: ızgara kanat 6 parça, 5 kaşık makarna, brokoli
Ben bir yoga yapıp yatayım..
Yatmadan önce detox suyu
2,5 su
Beyaz ekmek eve sokmuyorum kepek tost ekmeğiAncak pazartesi ölçü alabilirim ben abla iyi de olur en azından fark var mi yok mu anlarız.
Bunlar çok tatlı ama
O tost beyaz ekmekten mi yapılmış acaba ve 5 kasık makarna mi gördüm orada
Allahtan sporla kurtariyorsun sen![]()
Kahve ile kuru kayısı bende çok ise yarıyor :))Kızlar yumurtlama dönemi katında şişlik oluyomu?? Karnım şiş toiletede çıkamadım pff
Kepekse sorun yokBeyaz ekmek eve sokmuyorum kepek tost ekmeğiyaa oğluşuma yaptım bende yedim napiim :))
3u 1 arada kahve varsa oda tek başına iş görür :)))Ay evet kuru kayısı süper ama yok evde![]()
Geç olmasa içerdim3u 1 arada kahve varsa oda tek başına iş görür :)))
Bise olmaz ya ne olacak ki tek seferden Üzerine de bol su içGeç olmasa içerdim![]()
1 ayda 2 kilo mu veryosun canimDELIveCesur şuan senin başladığın kilodayım :))) bir ayda 57’yi görürüm herhalde :)
3,5 verdim ama verme hızım her hafta yavaşladı.. 1200 sonra 700 şimdi 400 :) çokta kasamıcam yavaş yavaş veririm asıl istediğim göbüşümün gitmesi1 ayda 2 kilo mu veryosun canim
Uyuyamam kendimi biliyorumBise olmaz ya ne olacak ki tek seferden Üzerine de bol su iç
Valla ben içerken uykum geliyo Öyle uykusuzum ki aylardırUyuyamam kendimi biliyorum![]()
Ne kadar yavaş verilirse alması da o kadar zor olur3,5 verdim ama verme hızım her hafta yavaşladı.. 1200 sonra 700 şimdi 400 :) çokta kasamıcam yavaş yavaş veririm asıl istediğim göbüşümün gitmesi