Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bugün dersim vardı uyuya kalmışım bakıci aradı bebişi vermiyor musun diye bi baktim derste olmam gereken saate sadece 10 dakika var 10 dakikada nasil evden ciktim bilmiyorum bile. Neyseki yetistim derse ama kahvalti yapamadim okulda arkadaslar simit almisti cok cazip geldi sicak sıcak sadece ceyrek simit yedim baska bisey yemedim simdi eve geldim salata yapacam salata yiyecem onu dengelemek icin:KK43:Anlayacaginiz bugun gune iyi baslamadim sabah duzenli baslamazsam bi turlu duzen olmuyor.
Ama 15 dakikada yurudugum yolu 4 dakikada kostumm spordan sayilor heralde:))

Kizlar bugün dersim vardı uyuya kalmışım bakıci aradı bebişi vermiyor musun diye bi baktim derste olmam gereken saate sadece 10 dakika var 10 dakikada nasil evden ciktim bilmiyorum bile. Neyseki yetistim derse ama kahvalti yapamadim okulda arkadaslar simit almisti cok cazip geldi sicak sıcak sadece ceyrek simit yedim baska bisey yemedim simdi eve geldim salata yapacam salata yiyecem onu dengelemek icin:KK43:Anlayacaginiz bugun gune iyi baslamadim sabah duzenli baslamazsam bi turlu duzen olmuyor.
Canım ne dersin var ya pazar pazar?

:eek::eek:Bademella krebi nasıl yapıyorsun canım
Neferttiy akşam ne yedin yazmadın:KK53:
Kerneia Boğaz enfeksiyonlarında ilaç kullanmana rağmen 2.03 gün kadar ateş devam edebilir
Kızlar menüleriniz güzel
Allangştos sen de kola vardı sanırım :sinirli:
Bengi 55 e birşey kalmamış ki canım

Persona non granata inşallah Hedefine istediğin zaman ulaşırsın canım
Biz o zaman hala burada oluruz hedefime ulaşsam bile koruma Döneminde bir süre burada olmak istiyorum

Kızlar nickleriniz de hata olabilir kusura bakmayın yukarda alıntı yapmıştım ama bir değişik olmuşHatırladıklarımı tekrar kısa kısa yazdım:eek::eek:
Benim durumumda 1,5 kiloyu vermek zor oluyor. İdeal kiloya yaklaştıkça daha zor olur. Uzun süre diyetteysen daha zor olur.

Ben dün salata, bir kaç kaşık meze ve 1 dilim ekmek yedim akşam, yanına 2 bardak şalgam içtim..

Bugün detoks günüm, beril gibi aynı diyetten başladım ben de.. menü paylaşmaya yarından itibaren başlayacağım :))) artık buralardayım..
Merak ettim detoks planını?

Ben dün salata, bir kaç kaşık meze ve 1 dilim ekmek yedim akşam, yanına 2 bardak şalgam içtim..

Bugün detoks günüm, beril gibi aynı diyetten başladım ben de.. menü paylaşmaya yarından itibaren başlayacağım :))) artık buralardayım..
Çok güzel hiç kaçamak yok :KK200:
Ay ne güzel maşallah valla.. ben uzun yürüyüşlerden çok sıkılıyorum.. böyle siz yazınca özeniyorum..
Ben Seviyorum canım yürüyüşü birileri de olunca yürüyen daha bir gaza geliyorum
İyi iyi yetişmişsin canım güzel yanı herhalde evin okula çok yakın çok sıkıntı olmamış
Kahvaltılı etkinlikte dönüyoruz. Kaçamak yok :KK70: akşam paylaşırım yediklerimi..
Sen idolümüzsün canım:KK200:

Çok güzel hiç kaçamak yok :KK200:

Ben Seviyorum canım yürüyüşü birileri de olunca yürüyen daha bir gaza geliyorum

İyi iyi yetişmişsin canım güzel yanı herhalde evin okula çok yakın çok sıkıntı olmamış

Sen idolümüzsün canım:KK200:
Yetiştim hayatimda hiç ise geç kalmadım nerdeyse bir ilk oluyordu:)

Merak ettim detoks planını?
Benim ki metabolik balans diyeti.. 4 evreden oluşuyor..
1. Evre bağırsak temizliği( detoks dediğim tek tip beslenme+lavman)
2. Evre yağsız dönem en az 2 hafta
3. Evre yağlı dönem( diyetine zeytinyağı ve tereyağ ekliyorsun)
4. Evre koruma dönemi

Metabolizmana uygun testler yapıp, hangi öğün ne kadar ne yemen konusunda bir liste oluşuyor.. ben 3 yıl önce çok güzel kilo vermiştim. Şimdi yine ona başladım.. beril de o diyetten yapıyor.. gramla olduğu için dışarıda biraz sıkıntı olabiliyor.. ama yapılmayacak birşey değil.. menü paylaştıkça görürsünüz zaten..

Benim ki metabolik balans diyeti.. 4 evreden oluşuyor..
1. Evre bağırsak temizliği( detoks dediğim tek tip beslenme+lavman)
2. Evre yağsız dönem en az 2 hafta
3. Evre yağlı dönem( diyetine zeytinyağı ve tereyağ ekliyorsun)
4. Evre koruma dönemi

Metabolizmana uygun testler yapıp, hangi öğün ne kadar ne yemen konusunda bir liste oluşuyor.. ben 3 yıl önce çok güzel kilo vermiştim. Şimdi yine ona başladım.. beril de o diyetten yapıyor.. gramla olduğu için dışarıda biraz sıkıntı olabiliyor.. ama yapılmayacak birşey değil.. menü paylaştıkça görürsünüz zaten..
Saatler şaşarsada çok zor oluyor dışarda
Ben bırde kursa başlıyorum nasıl olacak bılemıyom ama olmalı
Kahve sana serbettı ya ben onu Dr uma sordum kişiden kişiye degısır dedı
Yanı sana serbest bana yasak
Bıtkı cayıda kökten yasak bana bılıyormusun zaten hiçte sevmem
Lavman yaptınmı

Çok geçmiş olsun canım. Ağrı kesiciler dönüşümlü ver mesela calpol sonra döven şeklinde. Ilık duş aldırmayın çok iyi olmuş. Büyük ihtimal şiddetli bir soğuk algınlığı. Çocuklarda direk boğaza vurabilir. Annesi bu dönemi anlatmanız 1 haftayı bulacak.evde varsa tarhana çorbası. Kemik suyu çorba veya tavuk suyu çorba yap vücut direncini artsın. Meyve yemiyorsa sık suyunu içsin. Ateşi özellikle kulaktan ölçün daha sağlam bilgi verir
Doktorumuzu aradık aynısını söyledi iki ağrı kesiciyi dönüşümlü verin dedi.. ilk defa böyle olduk, bende yine hastayım ondan bana geçti galiba :(( ama geçen seferki gibi şiddetli geçirmiyorum Allahtan yoksa oğluma nasıl bakarım hoş babası benden evhamlı, hiç kucağından indirmiyor, şimdi baba baba diye dolaşıyor oğlum :)

:eek::eek:Bademella krebi nasıl yapıyorsun canım
Neferttiy akşam ne yedin yazmadın:KK53:
Kerneia Boğaz enfeksiyonlarında ilaç kullanmana rağmen 2.03 gün kadar ateş devam edebilir
Kızlar menüleriniz güzel
Allangştos sen de kola vardı sanırım :sinirli:
Bengi 55 e birşey kalmamış ki canım

Persona non granata inşallah Hedefine istediğin zaman ulaşırsın canım
Biz o zaman hala burada oluruz hedefime ulaşsam bile koruma Döneminde bir süre burada olmak istiyorum

Kızlar nickleriniz de hata olabilir kusura bakmayın yukarda alıntı yapmıştım ama bir değişik olmuşHatırladıklarımı tekrar kısa kısa yazdım:eek::eek:

Canim allangtos yazdigin bensem bende Kola yoktu. Hatta senelerdir hiçbir kola tarzI urunu tuketmem.

Kızlar bugün ilk kez 10.000 adımın üzerine çıktım.Yürüyüş parkurunda adamlara yetişeyim

Derken pert oluyordum:KK70::KK70::KK70:

Vallaha iyi hiz yapmissindir. Bende oyleydim kendimce milletle yaris yapiyordum.

Bu arada kizlar aksam arkadasin dogumgunune gidecegiz. Arkadas onden bir döner yeriz diyor. Ekmek arasi zaten yemem. Lavasla yarim yesem mi yoksa hiç yemesem mi ? Döner konusunda ne yapacağımi bilemedim. Pasta zaten yemem.

Günaydın güzel pazarlar ben sabah yürüyüp geldim bile

Günaydın kaptanım özledik böyle aralama

Pazar günü olunca bizde de kahvaltı geç oluyor iki öğün yiyoruz

İyi dinlenmeler canım tek izin günü olunca hak ediyorsun yatmayı boğaz için adaçayı gargarası çok güzel gidiyor yanına ihlamur kuşburnu çayı şifalar diliyorum Allah’tan
Gülüm benım banlara alışmak lazım

Doktorumuzu aradık aynısını söyledi iki ağrı kesiciyi dönüşümlü verin dedi.. ilk defa böyle olduk, bende yine hastayım ondan bana geçti galiba :KK43:( ama geçen seferki gibi şiddetli geçirmiyorum Allahtan yoksa oğluma nasıl bakarım hoş babası benden evhamlı, hiç kucağından indirmiyor, şimdi baba baba diye dolaşıyor oğlum :)
Çocuklar da antikor miktarı yetişkinlerde daha fazladır. Çocuğunuz size göre çok daha kolay atlatacak. Sadece vücut direncini artırın. Bol sıvı alımını unutmayın çok geçmiş olsun u a burnu akıyorsa mutlaka temizleyin.serum fizyolojik sıkıp çekin. Evde hazırlamak isterseniz 1 l şu 1 yemek kaşığı tuz ekleyin burnuna şıkır cekin

Back
X