Bu hafta karar verdim sıfır kacamaksiz bir hafta geçireceğim normal de ara öğün de vardı ama yemeğe ihtiyaç duymadımSüper bence hiç abartısız hersey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta karar verdim sıfır kacamaksiz bir hafta geçireceğim normal de ara öğün de vardı ama yemeğe ihtiyaç duymadımSüper bence hiç abartısız hersey
Direncın kırıldığına göre güzelde bor sonuç alırsın canımBu hafta karar verdim sıfır kacamaksiz bir hafta geçireceğim normal de ara öğün de vardı ama yemeğe ihtiyaç duymadım
Tamam 1 tane portakal ye. Hem posa al hem lezzet. Suyunu içmek neden ya. Yazık o postalara sana kalan sadece şeker. Birde 1 portakaldan su çıkmıyor ki!!!Lezzeti aynımı ayol portakal harika birşey bol sulu ve soğuk olucak öyfffff
Çok sağol canım çok zahmet oldu yine de totalde almam gereken kalorinin ve kh un üstüne çıkmamışım...Ben böyle hesapladım. Genelde hesaplarken biraz az yazarız kendimize.
Ama yine de menün dengeli.
Eki Görüntüle 2090546
Kuzum hastayken dikkat et bi de küçük kuzunvar geçmiş olsunKuzum hoş geldin bu arada :)) ara ara paracetamol alınca iyi hissettim o zaman yaptım sporumu.. yoga zaten benim için çocuk oyuncağı hafif antrenman seçiyorum :)
Yarın bol meyve yiyicem limonlu su yeterli olmuyo sabah portakal suyu sıkar içerim :)
Çok açken yapmayın diye biliyorum ama genelde yürüyüşlerim aç karna oluyorAç karna kardiyo mu yaptın? Çok iyi yağ yakar. Yapabiliyorsanız sabah aç karna kardiyo yapin.
Yapabiliyorsan aç karna kardiyo candır. Ama herkes yapamaz. Aç karna direnç egzersizi yanı ağırlık, fitness yapılmaz.Çok sağol canım çok zahmet oldu yine de totalde almam gereken kalorinin ve kh un üstüne çıkmamışım...
Kuzum hastayken dikkat et bi de küçük kuzunvar geçmiş olsun
Çok açken yapmayın diye biliyorum ama genelde yürüyüşlerim aç karna oluyor
Inşallah abla umudum o yöndeDirencın kırıldığına göre güzelde bor sonuç alırsın canım
Tamam tamam yerim kahvaltıda hemde ohhh keyifle :))Tamam 1 tane portakal ye. Hem posa al hem lezzet. Suyunu içmek neden ya. Yazık o postalara sana kalan sadece şeker. Birde 1 portakaldan su çıkmıyor ki!!!
Sana bir Öneri daha. İlla su içeceksen 1 portakal sık üzerine madansuyu ekleyip ic.
Ben geçenlerde ince giyindim biraz üşüdüm.. o zaman oldu sanırımÇok sağol canım çok zahmet oldu yine de totalde almam gereken kalorinin ve kh un üstüne çıkmamışım...
Kuzum hastayken dikkat et bi de küçük kuzunvar geçmiş olsun
Çok açken yapmayın diye biliyorum ama genelde yürüyüşlerim aç karna oluyor
Ben hazırım yarın için canım
:))) güzellllBen hazırım yarın için canım![]()
Sana ve oğlusuna gecmiş olsun canım.Kızlar bende hastayım oğlum ayrı zaten onun hastalığı unutturdu :)
Bugün protein diyeti yapayım dedim, sabah kahvaltımı hazırladım haha komşum elinde taze fırından çıkmış dereotlu poğaçaları ile çıkageldi.. Neyseki küçük minik lezziz şeyden bir tane yedim.. aaa bakmayın öyle siz olsanız sizde yerdiniz, gece oğlumun ateşini düşürücem diye kaç takla attım haberiniz varmı??
Menüm:
Kahvaltı: sade lor 50gr, bir adet yumurta, bir adet dereotlu poğaça (küçük)
Öğle: Hindi ızgara, soya filiz mantar sote maydonoz ile
Akşam: Tavuk suyu çorba (yalancı işkembe) bol satımsak, limon, acı, sirke ile - bir adet haşlanmış tavuk budu..
Ara öğün: lahana salatası nane, sarımsak, yoğurt ile
Spor: 2000 adet twister
25 dak yoga
2,5 su
Yatmadan önce limonlu su
Canım çok teşekkürler..Sana ve oğlusuna gecmiş olsun canım.
Yapabiliyorsan aç karna kardiyo candır. Ama herkes yapamaz. Aç karna direnç egzersizi yanı ağırlık, fitness yapılmaz.
Aç karna kardiyonun yağ yakınına çok iyi gelme sebebi şu, vücut önce mevcut glikojen depolarını harcan yanı kardiyodan önce yediklerini ama sen sabah açlığında glikojen depon boşken kardiyo yaptığında direk vücudundaki yağları enerjiye çevirip kullanır, hani derler ya 20 dk sonra vücut yağ yakmaya başlar diye iste o glikojen deposu yaklasik boşalma suresidir.
Not: SPORDAN SONRA MEYVE YEMEYİN. Açsanız Protein alın. Çünkü spordan sonra vücut bir süre daha yağ yakmaya devam eder a meyve gibi şekerli bir sey veya karbonhidrat yediğinizde bu devam eden yağ yakmini durur.
Ben pazarları öyle kahvaltı hazırlarım ki açık büfe yanında sönük kalır![]()
Kızlar bende hastayım oğlum ayrı zaten onun hastalığı unutturdu :)
Bugün protein diyeti yapayım dedim, sabah kahvaltımı hazırladım haha komşum elinde taze fırından çıkmış dereotlu poğaçaları ile çıkageldi.. Neyseki küçük minik lezziz şeyden bir tane yedim.. aaa bakmayın öyle siz olsanız sizde yerdiniz, gece oğlumun ateşini düşürücem diye kaç takla attım haberiniz varmı??
Menüm:
Kahvaltı: sade lor 50gr, bir adet yumurta, bir adet dereotlu poğaça (küçük)
Öğle: Hindi ızgara, soya filiz mantar sote maydonoz ile
Akşam: Tavuk suyu çorba (yalancı işkembe) bol satımsak, limon, acı, sirke ile - bir adet haşlanmış tavuk budu..
Ara öğün: lahana salatası nane, sarımsak, yoğurt ile
Spor: 2000 adet twister
25 dak yoga
2,5 su
Yatmadan önce limonlu su
Kizlar bugunki menum,
Sabah-ogle : 2 ceri domates, 1 dilim suzme peynir, 4 adet yesil zeytin, 1 yemek kasigi buharda pismis baharatli patates ve 1 dilim tam bugday ekmeği
Aksam: 3 yemek kasigi kiymali karnabahar, 2 yemek kasigi kara bakla. Ustune de yogurt doktum.
2 lt su ve 11000 adim attim kizlar. Leslie yapayim diyordum ama hastaliktan bobreklerim agriyor. Su içmeye devam ediyorum.
Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Lor peynirli maydonozlu omlet
1 salatalik
Ögle
2 yk portakallı kereviz
1 dilim cok tahıllı ekmek
100 gr yogurt
3 yk kuru fasulye
Akşam
5 yk kıymalı bamya
100 gr yogurt
Salata
Gece
Yesil cay
Genel
3 litre Su
Spor
3 mil leslie
50 Mekik
45 sn plank
Patatesle eşdeğer bence
Azıtmadan yenır
Taze kullanırım ben zencefılı toz olanın tadını alamıyorum
Sen misin parktaki uzun bacaklı adamlarla yarışan sağ bacağımı zorlamışım baya ağrıyor krem sürdüm inşallah sabaha rahatlar
İyi geceler hepinize Kızlar
Aslan ailem bitsin yatıyorum
Kendinize iyi bakın
Yapabiliyorsan aç karna kardiyo candır. Ama herkes yapamaz. Aç karna direnç egzersizi yanı ağırlık, fitness yapılmaz.
Aç karna kardiyonun yağ yakınına çok iyi gelme sebebi şu, vücut önce mevcut glikojen depolarını harcan yanı kardiyodan önce yediklerini ama sen sabah açlığında glikojen depon boşken kardiyo yaptığında direk vücudundaki yağları enerjiye çevirip kullanır, hani derler ya 20 dk sonra vücut yağ yakmaya başlar diye iste o glikojen deposu yaklasik boşalma suresidir.
Not: SPORDAN SONRA MEYVE YEMEYİN. Açsanız Protein alın. Çünkü spordan sonra vücut bir süre daha yağ yakmaya devam eder a meyve gibi şekerli bir sey veya karbonhidrat yediğinizde bu devam eden yağ yakmini durur.
Günaydın kızlar
Çok güzel tartıdaki rakamı gördüğümüzde mutlu olacağımız bir hafta diliyorum
Günaydın kızlar biz erkenciyiz, Uzay’a ılık duş aldırıp uyuttum yine.. birazdan kalkar tontişim.. yine yorgun bir gece, yine düzelmeyen bir oğluş.. bir hafta süreceğe benziyor
Kilo bildirimi yapıyorum.. kısırlar, börekler, poğaçalar, pastırmalar filan yemiştimçok üzgünüm ama hastaydım biraz şımardım
Ama spor yapmayı, limonlu su içmeyi bırakmadım
Limonlu su içiyorum limonata bardağında, kaç kez toilete çıkıyorum sayısını ben unuttum.. en güzel detox
... sizlerede tavsiye ederim
Başlangıç kilo: 63.400
Geçen hafta cuma: 59.000
Pazartesi: 59.000 (sabit)
Kendimle gurur duyuyorum artıya geçmediğim için ve sanırım tatlı yemiş olmaydım tablo farklı olacaktı, neyse diyete devam
berilceee
nefertityy
Gunaydin kizlar biraz kilo vermisim ya erkenden bildirim yapiyim
Baslangic kilo 77.7
Cuma 74.7
Pazartesi 73.6 3 gunde 1.100 kg. vermisim canlar cok mutluyum
sizlerinde tartida yuzu gulsun hayirli haftalar
berilceee
nefertityy
Kızlar günaydın,
Tartılarda bol eksiler göreceğimiz bir hafta diliyorum. İlaçsız iyileşmeye çalışmaya karar verdim. Ihlamur ve su içiyorum bol bol. Ihlamurun diyette bir sakıncası var mıdır ? Ya da papatya çayının ?