Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben sadece yulaf ezmesini sütle pişirdim puding kıvamını aldı içerisine 1 tatlı kaşığı kakao ve biraz portakal rendesi koydum dolapta soğutup tükettim canım sen nasıl yapıyorsunbütün gün yediklerine bir bakmak lazım. hem içine kuru kayısı koyup yanında da muz mu yedin. kayısı yoktu sadece muz mu vardı?
:)) canım bende denemek istiyorum linkini atarmısınSağol canım biraz zorluyor 1 saatlik olan videoyu açıyorum diğeri 1 buçuk saat onu daha izlemedim bile. 1 saat nasıl geçiyor anlamıyorum gerçekten çok ilginç. Ama kaslar nasıl çalışıyor sana sonuna kadar hissettiriyor. Sonuna kadar yapamadığım karın egzersizleri var her gün biraz daha artıyor :) diğerleri biraz daha kolay. Spor salonlarında ki ağırlık çalışan adamlar gibi bağır çağır yapıyorum eşim bana çok gülüyor :))
Kabızlığa bol yoğurtta iyi geliyor içerisine kayısı koyup deneyebilirsin benceKızlar çok afedersiniz ama bende kabızlık sorunu var kayısı çayı içiyorum ama ona rağmen yinede oluyor. Nasıl normale döner
Callanetics’e kadın kendi ismini vermiş ve sanırım bu işi bırakınca onunla yok olmuş :))
Duş alıp geliyorumm.. en iyi detox spor arkadaş spor!!!
Dimi ya :) ben bayağı asıldım bugün komşum kete getirdi onu yedim süt ile bu yüzden asıldım bu kadar.. ama başka birşey yemedim .. bol limonlu su içtim spor yaptım, midem küçüldü :)) aslında çok sağlıklı değildi bu yaptığım ama neyse nefis bir çorba yapmam lazım şimdi :))Kesinlikle katılıyorum tatlım. Dün hastalıktan kıvranmama rağmen Leslie yaptım. Gerçi 5 mil açtım ama 3 mil yapabildim bence buna da şükür. Bugün zımba gibiyim sadece boğazım ağrıyor o da tahriş olduğu için sanırım. Spor candır
Kolay gelsin tatlım :)Dimi ya :) ben bayağı asıldım bugün komşum kete getirdi onu yedim süt ile bu yüzden asıldım bu kadar.. ama başka birşey yemedim .. bol limonlu su içtim spor yaptım, midem küçüldü :)) aslında çok sağlıklı değildi bu yaptığım ama neyse nefis bir çorba yapmam lazım şimdi :))![]()
Bu değişik salatada neler var acabaaa?Kızlar siz yeni sporlar arastiriyosunuz ben yemek tarifleri bu aksam kendime bana göre değişik salata yaptım bakayım tadı nasıl olacak![]()
Nohut,brokoli,dereotu,maydanoz,tazesoģan,marul,yeşil biber çeyrek salatalık,trup 1 Yk zeytin yağı çay kasiginin ucuyla tuzBu değişik salatada neler var acabaaa?![]()
Ay sanırım canım çekti. Beni evde pırasa yemeği bekliyor. Tadı güzel olduysa yarın bende yaparım vallaha...Nohut,brokoli,dereotu,maydanoz,tazesoģan,marul,yeşil biber çeyrek salatalık,trup 1 Yk zeytin yağı çay kasiginin ucuyla tuz
Yedikten sonra yorumumu yazarım buradaAy sanırım canım çekti. Beni evde pırasa yemeği bekliyor. Tadı güzel olduysa yarın bende yaparım vallaha...
Çok lezzetli gözüküyorNohut,brokoli,dereotu,maydanoz,tazesoģan,marul,yeşil biber çeyrek salatalık,trup 1 Yk zeytin yağı çay kasiginin ucuyla tuz
Masallah azmine hayran kaldım darısı başımızaBirşey kalmamış pek zaten 10 cm incelmek bir aylık düzgün bir egzersiz ve diyete bakar.. çok az kaldı.. ben sporumu yapıyorum şimdi![]()
Şimdi bir kaç gündür evdeyim ya boş geçirmiştim istedim :)Masallah azmine hayran kaldım darısı başımıza
Bende 15 tatilde sabahtan aksama kadar spor yapacam su an tatile yönelik tek hayalimŞimdi bir kaç gündür evdeyim ya boş geçirmiştim istedim :)