Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Callanetics’e kadın kendi ismini vermiş ve sanırım bu işi bırakınca onunla yok olmuş :))

bütün gün yediklerine bir bakmak lazım. hem içine kuru kayısı koyup yanında da muz mu yedin. kayısı yoktu sadece muz mu vardı?
Canım ben sadece yulaf ezmesini sütle pişirdim puding kıvamını aldı içerisine 1 tatlı kaşığı kakao ve biraz portakal rendesi koydum dolapta soğutup tükettim canım sen nasıl yapıyorsun

Sağol canım biraz zorluyor 1 saatlik olan videoyu açıyorum diğeri 1 buçuk saat onu daha izlemedim bile. 1 saat nasıl geçiyor anlamıyorum gerçekten çok ilginç. Ama kaslar nasıl çalışıyor sana sonuna kadar hissettiriyor. Sonuna kadar yapamadığım karın egzersizleri var her gün biraz daha artıyor :) diğerleri biraz daha kolay. Spor salonlarında ki ağırlık çalışan adamlar gibi bağır çağır yapıyorum eşim bana çok gülüyor :))
:)) canım bende denemek istiyorum linkini atarmısın

Kızlar çok afedersiniz ama bende kabızlık sorunu var kayısı çayı içiyorum ama ona rağmen yinede oluyor. Nasıl normale döner
Kabızlığa bol yoğurtta iyi geliyor içerisine kayısı koyup deneyebilirsin bence
Callanetics’e kadın kendi ismini vermiş ve sanırım bu işi bırakınca onunla yok olmuş :))
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Duş alıp geliyorumm.. en iyi detox spor arkadaş spor!!!

Kesinlikle katılıyorum tatlım. Dün hastalıktan kıvranmama rağmen Leslie yaptım. Gerçi 5 mil açtım ama 3 mil yapabildim bence buna da şükür. Bugün zımba gibiyim sadece boğazım ağrıyor o da tahriş olduğu için sanırım. Spor candır

Kesinlikle katılıyorum tatlım. Dün hastalıktan kıvranmama rağmen Leslie yaptım. Gerçi 5 mil açtım ama 3 mil yapabildim bence buna da şükür. Bugün zımba gibiyim sadece boğazım ağrıyor o da tahriş olduğu için sanırım. Spor candır
Dimi ya :) ben bayağı asıldım bugün komşum kete getirdi onu yedim süt ile bu yüzden asıldım bu kadar.. ama başka birşey yemedim .. bol limonlu su içtim spor yaptım, midem küçüldü :)) aslında çok sağlıklı değildi bu yaptığım ama neyse nefis bir çorba yapmam lazım şimdi :)):KK55:

Dimi ya :) ben bayağı asıldım bugün komşum kete getirdi onu yedim süt ile bu yüzden asıldım bu kadar.. ama başka birşey yemedim .. bol limonlu su içtim spor yaptım, midem küçüldü :)) aslında çok sağlıklı değildi bu yaptığım ama neyse nefis bir çorba yapmam lazım şimdi :)):KK55:
Kolay gelsin tatlım :)

philosophergirl philosophergirl ‘karın kasları ve kollar’ ı az önce yaptım bayağı iyi.. orta ağır dambıllar lazım ama ben kapı ağırlığını kullandım :))) 12 dak 52 kcal gitti ;).. yaptığım hareketlerden ötürü bir kabızlığım vardı onuda halletti bitince toilete koştum resmen :rolleyes:

9 Ocak Salı

Sabah 07:00
241 kalori 18 gr yağ, 4 gr karbonhidrat,
17 gr protein

1,5 yumurta beyazı 1,5 tam yumurta
5 zeytin
3 ceviz
Maydonoz
Dereotu
Nane
Yeşilbiber

Oglen 12:30
271 kalori, 14 gr yağ, 1,4 gr karbonhidrat
35 gr protein

1 haslanmis kalçalı but
1/4 limon

Ara 15:00
244 kalori, 23 gr yağ, 7 gr karbonhidrat,
7 gr protein

13 fındık
10 badem
2 ceviz
50 gr dil peyniri
50 gr lor

2 Litre su
Not: bugün glütensiz ve kazeinsiz beslenme denemesindeyim. Ama şişkinliğime henüz cozum olmadı. Bu yüzden akşam yemeyeceğim. Zaten dışarda olacağınız icin kolay atlatırım.

Menüm

Kahvaltı yapamadım ama ayran içtim

Öğle: bir adet kete (küçük) yanına süt

Spor: karın yağlarını yak 15dak
İncelme ölçütü: 7dak
Karın kasları ve kollar 12 dak
1000 kere twister

2 kola bardağı limonlu su

Akşam: mantı çorbası ben 4-5 adet mantı koyarım
Lahana dolma 6 adet + iki kaşık yoğurt

Yeşilçay limonlu

Sütlü kahve şekersiz az kafeinli + after eight çikolata bir adet minik küçük nerdeyse hiç yok

2,5 litre su
Yatmadan önce yoga 25 dak
1000 kere twister

Yatmadan önce limonlu su!! Ne yaparsak yapalım içiyoruz sabaha kadar işiyoruz, hem spor olur fenamı :D

Yeme işi bıttı menü şöyle
6.00
1 cevız
1 incır

12.30
50 gr ekmek
2 has yumurta
Mınık domates
Sıvrı bıber

17.30
Az yağlı mor-sarı salata
50 gr ekmek