Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhaba kızlar.. nasıl bir pazar bol dinlenmeli.. arkadaşlardan yeni döndük, göveç yapıyorum ama sanırım 9a kadar anca pişecek sanırım :))))

Bugün spor yok izin verdim kendime.. yarın sabah yaparım yine, akşama konser var gidemem.. salıya kalır yine..

Benim yarışma arkadaşlarım ne yapıyor bakiiim?

Afiyet olsun tatlim simdiden. Bende butun gun temizlik yaptim dip köse. Evde git gel yapa yapa 8000 adim atmisim.

Kizlar bugun tek izin gunum oldugu için geç kalktım. Kahvaltimi yaptim sonra bir temizlige giristim öyle böyle degil. Bulasik makinesinde çatal kasiklari bile tek tek bosalttim sirf egil kalk yapayim diye. Bugunki menum

Sabah -ogle :
1 haslanmis yumurta
1 bardak çay
Yarim domates
1 adet salatalık
1 kk kadar peynir
5 adet yesil zeytin

Aksam:
1 kepce kirmizi mercimek çorbası
5 yemek kasigi pancar ( ustune yogurt)

2.8 lt su ve ev temizligi +2 mil leslie +500 twister

Spor yapamıyorum kızlar bayağıdir oğlum hasta olmuştu huyu değişti yapışık geziyoruz

Canım geçmiş olsun

Afiyet olsun tatlim simdiden. Bende butun gun temizlik yaptim dip köse. Evde git gel yapa yapa 8000 adim atmisim.

Helal olsun..

Kizlar bugun tek izin gunum oldugu için geç kalktım. Kahvaltimi yaptim sonra bir temizlige giristim öyle böyle degil. Bulasik makinesinde çatal kasiklari bile tek tek bosalttim sirf egil kalk yapayim diye. Bugunki menum

Sabah -ogle :
1 haslanmis yumurta
1 bardak çay
Yarim domates
1 adet salatalık
1 kk kadar peynir
5 adet yesil zeytin

Aksam:

Afiyet olsun canım..

Hasgeldin canim ozledik seni :)

Hedefine de ulasmissin zaten tatlim 700 gr. cık kalmıs onuda cumaya kadar verir mezuniyetini kutlariz :KK9:
Hoş buldum canimmmm ❤❤❤
Bugün baktım 52.6 cıktı canim yavas gidiyorum ya tam yapsaydim diyet 51 e duamustum de esimden azarlari yiyince yavaşladım :D

:KK47:
Yok canım tek besin diyeti yapmıcam. Benim baktığım makarna diyetinde sabah yumurta ekmek vs öğlen makarna akşam tavuk kırmızı et veya balık gibi. Ama zannetmem kilo verdireceğini. Yapmayı da düşünmüyorum
Ama hurma diyetini tekrarlayabilirim:KK53:verdiğim 2.5 kg yi almamıştım onda

Çok güzel canım ben de epey kuvvetli bir kahvaltı yaptım :sinirli:

Dikkat edersen verirsincanım. Siz Bursa’da mıdınız
Bende haftaya Bursa’ya gidiyorum 10 gün kadar sömestr tatilinde :KK55:
Senin pazar kahvaltilarin bol cesit zaten tatlim
En sonunda regl oldum bayağı şiştim :KK43: yarın tartılmıcam ben.. psikolojimi bozamam hıh:110:

Yarından itibaren protein diyeti yapıcam sadece et balık yumurta peynir yoğurt :) .. kalmış şurda bir iki kilom vereyimde kurtulayım :dua:
Cumaya kadar atarsin odemini tatlim fazla agir sporlar yapma zaten regl etkisiyle metabolizman hizli calisir ordan yirtarsin :))

Merhaba kızlar.. nasıl bir pazar bol dinlenmeli.. arkadaşlardan yeni döndük, göveç yapıyorum ama sanırım 9a kadar anca pişecek sanırım :))))

Bugün spor yok izin verdim kendime.. yarın sabah yaparım yine, akşama konser var gidemem.. salıya kalır yine..

Hafta sonlari hic bitmese keske dimi bazen esime diyorum ki 3 gun tatil 4 gun is olsa ne guzel olurdu...
Benim gunum guzel gecti rakibem sporum eksik sadece oglus uyudu birazdan yaparim insallah :)

Bu günkü menüm
Sabah-öğlen 12:00
1 yumurta 1 çk tereyağı ile tavada
1 yk çemen
3 siyah 7 yeşil zeytin
1 tk tahin-pekmez
2 dilim eski kaşar
1 dilim Beyaz peynir
1.5 dilim köy ekmeği
1 dilim yağsız pastırma
Domates salatalık yeşil biber

18:30 akşam
250 gr hamsi fırında yağsız
Salata
Şalgam

Gün boyunca
2 lt su
Yeşil çay
1 saat yürüyüş
Off gozum doydu menuyu gorunce herseyden var kiz yok yok
Afiyet olsun canim

Sabah -ogle :
1 haslanmis yumurta
1 bardak çay
Yarim domates
1 adet salatalık
1 kk kadar peynir
5 adet yesil zeytin

Aksam:

Afiyet olsun tatlim menude sporda guzel

Cumaya kadar atarsin odemini tatlim fazla agir sporlar yapma zaten regl etkisiyle metabolizman hizli calisir ordan yirtarsin :))
:KK200:
Hafta sonlari hic bitmese keske dimi bazen esime diyorum ki 3 gun tatil 4 gun is olsa ne guzel olurdu...
Benim gunum guzel gecti rakibem sporum eksik sadece oglus uyudu birazdan yaparim insallah :)
Keşke biz de öyle diyoruz Pazartesi de tatil olsa ama sadece Pazar izni olan aklıma gelince buna da şükür diyorum :p
Off gozum doydu menuyu gorunce herseyden var kiz yok yok
Afiyet olsun canim
Hafta içi alelacele kahvaltı yapınca hafta sonu kuzularımla uzun ve dolu bir kahvaltımız oluyor

Ben diyetime sağdık sporda tembel olarak devam ediyorum:cry:
Oğlum kızım uyuyunca bu sefer yapacağım inşallahhh

Grup olarak bir durgunluk dönemine girdik bir kaç kişi de sessiz sedasız aramızdan ayrıldı.
Evet yaa onu bende fark ettim benden sonra yeniler gelmişti ama yoklar bi tek Allonsy Allonsy ve ben kaldık sanırım
Bu günkü menüm
Sabah-öğlen 12:00
1 yumurta 1 çk tereyağı ile tavada
1 yk çemen
3 siyah 7 yeşil zeytin
1 tk tahin-pekmez
2 dilim eski kaşar
1 dilim Beyaz peynir
1.5 dilim köy ekmeği
1 dilim yağsız pastırma
Domates salatalık yeşil biber

18:30 akşam
250 gr hamsi fırında yağsız
Salata
Şalgam

Gün boyunca
2 lt su
Yeşil çay
1 saat yürüyüş
Afiyet olsun canım bizde de balık vardı bu akşam ;)

Sabah -ogle :
1 haslanmis yumurta
1 bardak çay
Yarim domates
1 adet salatalık
1 kk kadar peynir
5 adet yesil zeytin

Aksam:

afiyet olsun canım
Oh oh ellerine sağlık:temizlik:

Cumaya kadar gider :) bencede şişliklerim

Bugün ve yarın çok ağır spor yapmiyim twister ile idare ediyim en iyisi

Back
X