- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Ben de diyorum bu kişi kim
Meğer nick değiştirmişsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de diyorum bu kişi kim
Meğer nick değiştirmişsin
Menü ya kızÇok kuvvetli bir kahvaltı yapmışız maşallah
Afiyet olsun
Menün nerede canım ben göremedim
Pasta zararlı olmuş ama bir şey yemediğin için kurtarirsin
Çok kuvvetli bir kahvaltı yapmışız maşallah
Afiyet olsun
Menün nerede canım ben göremedim
Pasta zararlı olmuş ama bir şey yemediğin için kurtarirsin
Merhaba kızlar.. nasıl bir pazar bol dinlenmeli.. arkadaşlardan yeni döndük, göveç yapıyorum ama sanırım 9a kadar anca pişecek sanırım :))))
Bugün spor yok izin verdim kendime.. yarın sabah yaparım yine, akşama konser var gidemem.. salıya kalır yine..
Benim yarışma arkadaşlarım ne yapıyor bakiiim?
Spor yapamıyorum kızlar bayağıdir oğlum hasta olmuştu huyu değişti yapışık geziyoruz
Afiyet olsun tatlim simdiden. Bende butun gun temizlik yaptim dip köse. Evde git gel yapa yapa 8000 adim atmisim.
Kizlar bugun tek izin gunum oldugu için geç kalktım. Kahvaltimi yaptim sonra bir temizlige giristim öyle böyle degil. Bulasik makinesinde çatal kasiklari bile tek tek bosalttim sirf egil kalk yapayim diye. Bugunki menum
Sabah -ogle :
1 haslanmis yumurta
1 bardak çay
Yarim domates
1 adet salatalık
1 kk kadar peynir
5 adet yesil zeytin
Aksam:
1 kepce kirmizi mercimek çorbası
5 yemek kasigi pancar ( ustune yogurt)
2.8 lt su ve ev temizligi +2 mil leslie +500 twister
Sağol canımCanım geçmiş olsun
Helal olsun..
Afiyet olsun canım..
Hasgeldin canim ozledik seni :)Kızlar umarım takimdan atilmadim
Benim ban senelik sürdü![]()
Hedefine de ulasmissin zaten tatlim 700 gr. cık kalmıs onuda cumaya kadar verir mezuniyetini kutlarizEttim canim bırakmadım ama düzenli yapamadım eşim sağolsun bi ton laf sayiyo :)) 52.7 idi en son şimdi bilmiyorum
Hoş buldum canimmmm ❤❤❤Hasgeldin canim ozledik seni :)
Hedefine de ulasmissin zaten tatlim 700 gr. cık kalmıs onuda cumaya kadar verir mezuniyetini kutlariz![]()
Senin pazar kahvaltilarin bol cesit zaten tatlim
Yok canım tek besin diyeti yapmıcam. Benim baktığım makarna diyetinde sabah yumurta ekmek vs öğlen makarna akşam tavuk kırmızı et veya balık gibi. Ama zannetmem kilo verdireceğini. Yapmayı da düşünmüyorum
Ama hurma diyetini tekrarlayabilirimverdiğim 2.5 kg yi almamıştım onda
Çok güzel canım ben de epey kuvvetli bir kahvaltı yaptım
Dikkat edersen verirsincanım. Siz Bursa’da mıdınız
Bende haftaya Bursa’ya gidiyorum 10 gün kadar sömestr tatilinde![]()
Cumaya kadar atarsin odemini tatlim fazla agir sporlar yapma zaten regl etkisiyle metabolizman hizli calisir ordan yirtarsin :))En sonunda regl oldum bayağı şiştimyarın tartılmıcam ben.. psikolojimi bozamam hıh
Yarından itibaren protein diyeti yapıcam sadece et balık yumurta peynir yoğurt :) .. kalmış şurda bir iki kilom vereyimde kurtulayım![]()
Hafta sonlari hic bitmese keske dimi bazen esime diyorum ki 3 gun tatil 4 gun is olsa ne guzel olurdu...Merhaba kızlar.. nasıl bir pazar bol dinlenmeli.. arkadaşlardan yeni döndük, göveç yapıyorum ama sanırım 9a kadar anca pişecek sanırım :))))
Bugün spor yok izin verdim kendime.. yarın sabah yaparım yine, akşama konser var gidemem.. salıya kalır yine..
Off gozum doydu menuyu gorunce herseyden var kiz yok yokBu günkü menüm
Sabah-öğlen 12:00
1 yumurta 1 çk tereyağı ile tavada
1 yk çemen
3 siyah 7 yeşil zeytin
1 tk tahin-pekmez
2 dilim eski kaşar
1 dilim Beyaz peynir
1.5 dilim köy ekmeği
1 dilim yağsız pastırma
Domates salatalık yeşil biber
18:30 akşam
250 gr hamsi fırında yağsız
Salata
Şalgam
Gün boyunca
2 lt su
Yeşil çay
1 saat yürüyüş
Ohh hem temizlik hem spor olmus ne guzel canim :)Afiyet olsun tatlim simdiden. Bende butun gun temizlik yaptim dip köse. Evde git gel yapa yapa 8000 adim atmisim.
Afiyet olsun tatlim menude sporda guzelKizlar bugun tek izin gunum oldugu için geç kalktım. Kahvaltimi yaptim sonra bir temizlige giristim öyle böyle degil. Bulasik makinesinde çatal kasiklari bile tek tek bosalttim sirf egil kalk yapayim diye. Bugunki menum
Sabah -ogle :
1 haslanmis yumurta
1 bardak çay
Yarim domates
1 adet salatalık
1 kk kadar peynir
5 adet yesil zeytin
Aksam:
Tesekkür ederim:)Ntc ismi canım
Senin pazar kahvaltilarin bol cesit zaten tatlim
Cumaya kadar atarsin odemini tatlim fazla agir sporlar yapma zaten regl etkisiyle metabolizman hizli calisir ordan yirtarsin :))
Keşke biz de öyle diyoruz Pazartesi de tatil olsa ama sadece Pazar izni olan aklıma gelince buna da şükür diyorumHafta sonlari hic bitmese keske dimi bazen esime diyorum ki 3 gun tatil 4 gun is olsa ne guzel olurdu...
Benim gunum guzel gecti rakibem sporum eksik sadece oglus uyudu birazdan yaparim insallah :)
Hafta içi alelacele kahvaltı yapınca hafta sonu kuzularımla uzun ve dolu bir kahvaltımız oluyorOff gozum doydu menuyu gorunce herseyden var kiz yok yok
Afiyet olsun canim
Merhaba kızlar.. nasıl bir pazar bol dinlenmeli.. arkadaşlardan yeni döndük, göveç yapıyorum ama sanırım 9a kadar anca pişecek sanırım :))))
Evet yaa onu bende fark ettim benden sonra yeniler gelmişti ama yoklar bi tekGrup olarak bir durgunluk dönemine girdik bir kaç kişi de sessiz sedasız aramızdan ayrıldı.
Afiyet olsun canım bizde de balık vardı bu akşamBu günkü menüm
Sabah-öğlen 12:00
1 yumurta 1 çk tereyağı ile tavada
1 yk çemen
3 siyah 7 yeşil zeytin
1 tk tahin-pekmez
2 dilim eski kaşar
1 dilim Beyaz peynir
1.5 dilim köy ekmeği
1 dilim yağsız pastırma
Domates salatalık yeşil biber
18:30 akşam
250 gr hamsi fırında yağsız
Salata
Şalgam
Gün boyunca
2 lt su
Yeşil çay
1 saat yürüyüş
afiyet olsun canımKizlar bugun tek izin gunum oldugu için geç kalktım. Kahvaltimi yaptim sonra bir temizlige giristim öyle böyle degil. Bulasik makinesinde çatal kasiklari bile tek tek bosalttim sirf egil kalk yapayim diye. Bugunki menum
Sabah -ogle :
1 haslanmis yumurta
1 bardak çay
Yarim domates
1 adet salatalık
1 kk kadar peynir
5 adet yesil zeytin
Aksam:
Cumaya kadar gider :) bencede şişliklerimSenin pazar kahvaltilarin bol cesit zaten tatlim
Cumaya kadar atarsin odemini tatlim fazla agir sporlar yapma zaten regl etkisiyle metabolizman hizli calisir ordan yirtarsin :))
Ohh hem temizlik hem spor olmus ne guzel canim :)
Afiyet olsun tatlim menude sporda guzel
afiyet olsun canım
Oh oh ellerine sağlık![]()