Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlarrr, selam... ben bugün menü işini erken bitirdim.

Haber edeyim dedim.. akşama çok sevdiğim bir konser var, ona gidicem, akşam yemeğini pas geçicem.. o da bugün artı çıktğım için bir dengelesin diye..

sabah; 200gr yoğurttan ayran, 1 elma, 1 dilim çavdar ekmeği
öğlen; 210gr döner, 2 kaşık pilav, salata
akşamüstü; yarım limon ( limonu suyuma sıkıcam diye aldım, birazını sıktım, sonra canım çekti yedim maalesef)

su;3lt
spor;10dk eliptik, 10dk yürüyüş, 1 tur circle ( 10 tane alet var, her birinden zor seviyede 20şer adet yapıyorum)

İyi yapmışsın canım dünü
dengelemiş olursun.Afiyet olsun

kızlar bakın başlıyoruz ha, ona göre.. vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin.. bu cuma en az kiloyu veren ( ben de dahil) önümüzdeki hafta bizim listeyi hazırlar.. bunu böyle devam ettiricez.. elbette ki yardım edeceğiz.. ama ana iş cezalıda olacak.. hesaplamaları yapacak, kontrol edecek :)

itirazı olan??
Yok ya ne ıtırazı

Kesinlikle öyle. 1 gr versem seviniyorum resmen.

Vallaha spor yapınca 1 değil 3vermiş gibi gösteriyor insan. Vallaha senin bu yorumundan sonra ben daha da arttırmaya karar verdim
Benım kıloda gr pek sevınemıyom
3-5 inse ne güzel olur da
Zalım tartı gostermıyor

:KK76:
Insana acayip moral oluyor dmi :)
Bugün ablamda bana bu ne belin 2 karış kalmis dedi :)))
Hem de nasıl keyfim yerine geldi
Kesinlikle öyle. 1 gr versem seviniyorum resmen.

Vallaha spor yapınca 1 değil 3vermiş gibi gösteriyor insan. Vallaha senin bu yorumundan sonra ben daha da arttırmaya karar verdim
Cok yuklenme kendine ama kademe kademe arttırabilirsin canım

Senın hedef ne kaç ay gün tanıdın kendıne
Canım benim hedefim 55. Biliyorum zor gibi görünüyor ama hedefi büyük tutmak istedim. Haziran'da kızkardeşimin nişanı olacak. O zamana kadar vermek istiyorum. Yolum uzun. Haziran'da belki hedeflediğim kiloda olmayabilirim ama yaklaşmış olmak istiyorum. Bir sürü elbise beğendim şimdiden. Onlara bakıp bakıp kendimi dizginliyorum...

Zaten bugün moralimi çok bozdu birisi. Buraya yaşlı bir denetçi geliyor. İçerde yapılan imalatları kontrol etmeye. Sorumlu mühendis ben olduğum için kendisiyle ben ilgileniyorum. Tam öğle yemeği vakti yemeğe çıkarayım dedim. Yok ben yemeyeceğim sen git ye dedi. Arkasından aç ayı oynamaz dedi. Hadi bu atasözü dedim kendime. Sesimi çıkarmadım. Bende onu bırakıp yemeğe gitmedim. İşe devam ettik. Bir süre sonra tekrar sordum bakın yemekhane yemeğini beğenmezseniz başka şeyler söyleyebiliriz diye. O da birşeye karar verdi. Sen yemeyecek misin dedi. Benim yukarda küçük bir işim var dedim. Sen yeme zaten. Çok kilolusun, azıcık kilo ver. Kilo vermenin tek yolu ne biliyorsun değil mi? dedi. Evet, boğazı tutmak dedim. Bunu 2 kişinin yanında söyledi. Biri güldü. Diğer erkek beni seviyor bişi demedi ama üzüldüğüme üzüldü. Çaktırmadım ama çok üzüldüm.

Hayır ben aynada gördüğüm şeyin farkındayım. Kilolu olmak benimde hoşuma gitmiyor tabiki. Ama bir sor yani. Belki hastayımdır. Kilo veremiyorumdur. Belki hepinizden az yiyorumdur ama metabolizmam çalışmıyordur. Böyle bilinçsizce konuşanlara çok kızıyorum. Allahım şu ezan saatinde duamı duysun. Bir daha böylelerine laf ettirmesin beni. Sağlıkla kilo vermemizi nasip eylesin inşallah.

kızlar bakın başlıyoruz ha, ona göre.. vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin.. bu cuma en az kiloyu veren ( ben de dahil) önümüzdeki hafta bizim listeyi hazırlar.. bunu böyle devam ettiricez.. elbette ki yardım edeceğiz.. ama ana iş cezalıda olacak.. hesaplamaları yapacak, kontrol edecek :)

itirazı olan??
Canım senin sözüne itiraza ne hacet...ama ben bu hafta spor yapamayacağım. Oyuzden veremem hedefim sabit kalmak.bu haftalık muaf olsam olmaz mı canim cim

Bugunku menum

Saat 9.30
1 su bardagi sut
4 yemek kasigi yulaf ezmesi
1 yemek kasigi kuru uzum
Tarcin

Saat 12.30
2 kepce tarhana corbasi
3 y.k. kavrulmus kiyma
Bol limonlu maydonoz

Saat 16.00
1 amasya elmasi
2 tam ceviz
Beyaz cay

Saat 17.30
1 yumurtali ispanak
Ve bolca salata

Su 2 litre
Spor yok

Canım benim hedefim 55. Biliyorum zor gibi görünüyor ama hedefi büyük tutmak istedim. Haziran'da kızkardeşimin nişanı olacak. O zamana kadar vermek istiyorum. Yolum uzun. Haziran'da belki hedeflediğim kiloda olmayabilirim ama yaklaşmış olmak istiyorum. Bir sürü elbise beğendim şimdiden. Onlara bakıp bakıp kendimi dizginliyorum...

Zaten bugün moralimi çok bozdu birisi. Buraya yaşlı bir denetçi geliyor. İçerde yapılan imalatları kontrol etmeye. Sorumlu mühendis ben olduğum için kendisiyle ben ilgileniyorum. Tam öğle yemeği vakti yemeğe çıkarayım dedim. Yok ben yemeyeceğim sen git ye dedi. Arkasından aç ayı oynamaz dedi. Hadi bu atasözü dedim kendime. Sesimi çıkarmadım. Bende onu bırakıp yemeğe gitmedim. İşe devam ettik. Bir süre sonra tekrar sordum bakın yemekhane yemeğini beğenmezseniz başka şeyler söyleyebiliriz diye. O da birşeye karar verdi. Sen yemeyecek misin dedi. Benim yukarda küçük bir işim var dedim. Sen yeme zaten. Çok kilolusun, azıcık kilo ver. Kilo vermenin tek yolu ne biliyorsun değil mi? dedi. Evet, boğazı tutmak dedim. Bunu 2 kişinin yanında söyledi. Biri güldü. Diğer erkek beni seviyor bişi demedi ama üzüldüğüme üzüldü. Çaktırmadım ama çok üzüldüm.

Hayır ben aynada gördüğüm şeyin farkındayım. Kilolu olmak benimde hoşuma gitmiyor tabiki. Ama bir sor yani. Belki hastayımdır. Kilo veremiyorumdur. Belki hepinizden az yiyorumdur ama metabolizmam çalışmıyordur. Böyle bilinçsizce konuşanlara çok kızıyorum. Allahım şu ezan saatinde duamı duysun. Bir daha böylelerine laf ettirmesin beni. Sağlıkla kilo vermemizi nasip eylesin inşallah.
Ne kadar dusuncesizler var Allah im :( insanin psikolojisini hic dusunmuyorlar hayir sanki soylemese sen bilmiyorsun kilonu baskalarinin yaninda olmasi da ayri bi rencide edici olmus tabii...
Sen dogru yoldasin canim cabaliyorsun bi 6 ay sonra gorsunler seni bu seferde cok kilo vermissin derler. Onlara inat hedefe odaklan canim
Bu kotu bi ani kalicak hafizanda belki ama diyeti birakmaman icin de aklina geldikce seni kamciliycaktir eminim

Ne kadar dusuncesizler var Allah im :KK43: insanin psikolojisini hic dusunmuyorlar hayir sanki soylemese sen bilmiyorsun kilonu baskalarinin yaninda olmasi da ayri bi rencide edici olmus tabii...
Sen dogru yoldasin canim cabaliyorsun bi 6 ay sonra gorsunler seni bu seferde cok kilo vermissin derler. Onlara inat hedefe odaklan canim
Bu kotu bi ani kalicak hafizanda belki ama diyeti birakmaman icin de aklina geldikce seni kamciliycaktir eminim

Aynen öyle tatlim. Bir nevi iyi yapti aslinda

Kızlar bugün aşık olduğum 15 aylık bir yakışıklı var onu görmeye gittim. Annesi çok zayiflamissin kaç kilosun dedi. Önce söylemedim sonra 65 dedim. O 55 kilo inanmadi aramızda en fazla 4 kilo var diyor emin misin? Sanırım sporun faydası :oops:
Ne güzel birsey demi başkasından bunları duymak:) spor cok önemli gercekten. Iyice motive olmussundur:)

Geç yiyip yattığın için farklı gelebilir canım gider o fark

İyi kalori yakarsın canım SOĞUKDA

Çok güzel.Ben de bazen çok yiyorum tartı az gösteriyor az yiyorum çok gösteriyor anlamıyorum bu işten bir şey

İnsan yürüdükçe ısınıyor
ve mutlu oluyor

Regli öncesi olabiliyor canım canını sıkma

Evet ya hem güldürüyor hem ağlatıyor

Kesinlikle spor çok önemli

Ah keşkem keşkem keşkem
Bugün 2 saat yurümeme rahmen enerjik hissediyorum kendimi ustelik gecede bebiş pek uyutmadı

Back
X