Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bizimde hayalimiz ya yeşillik içinde bir ev bahçemiz kedi köpek dostlarımız olsun :)
Aynen.. gözlerimi kapatıp dalların, kuşların, rüzgarın çıkardığı sesi dinlesem... oğlum ve babamız gelmeden lezzetli yemekler yapsam.. masamı kursammm.. şarkılar söylesem, mesela bir bakmışım annem çıkagelmiş sürpriz yapmış, elinde bir ton hediye :)))

Kızlarım günaydın, iş yerimin interneti o kadar kötü ki ne alıntı yapabildim ne cevap verebildim, telefondan yazıyorum artık..
Akşam konser vardı giremedim. Bugün de sürpriz regl oldum.. oh miss canım tatlı çekiyor.. fırında bal kabağı yapmıştım, sabah üzerine bal döküp yedim bende..
Bu arada şişman deyip dalga grçenlere üzülme lütfen.. iş yerindeki pozisyonunu kullanıp hakaretlerini yapıp, ses çıkaramayacağını bilen insanlara sadece bu söylediğiniz beni çok üzdü deyip, onlara vicdan yaptırtabilirsin.. onun dışında zaman gösterecek herşeyi.. benimle de yarın dünya diye dalga geçiyorlardı, şimdi nasıl hemen kilo verdin diyorlar.. len ne hemeni bir yıl sürdü benim kilo vermem.. ne uğraştım ben.. ama hiçbiriniz görmediniz.. bu arada 50li kilodaki arkadaşlar beni de anlamayabilirler ama ben de 94lerden 75 lere düştüm.. hala daha kiloluyum ama olsun.. eskiyi geride bıraktım.. şimdi bana akıl danışmaya geliyorlar ne yapayım diye..

Zaman herşeyin ilacı.. lütfen kilo vermeni başka insanlara endeksleme.. sen bildiğin yolda devam et.. çünkü öyle birşey ki insanlar; şişkosun deseler canın sıkılır yersin, çok güzel kilo vermişsin deseler şımarır yersin.. sen dümdüz devam et.. önemli olan sen ne istiyorsun? Bundan hiç şaşma.. o güzel kalbini kıranlar zaten kalbi kötü olanlar.. onların kötülüğüne bulaşma

Kızlarım günaydın, iş yerimin interneti o kadar kötü ki ne alıntı yapabildim ne cevap verebildim, telefondan yazıyorum artık..
Akşam konser vardı giremedim. Bugün de sürpriz regl oldum.. oh miss canım tatlı çekiyor.. fırında bal kabağı yapmıştım, sabah üzerine bal döküp yedim bende..
Bu arada şişman deyip dalga grçenlere üzülme lütfen.. iş yerindeki pozisyonunu kullanıp hakaretlerini yapıp, ses çıkaramayacağını bilen insanlara sadece bu söylediğiniz beni çok üzdü deyip, onlara vicdan yaptırtabilirsin.. onun dışında zaman gösterecek herşeyi.. benimle de yarın dünya diye dalga geçiyorlardı, şimdi nasıl hemen kilo verdin diyorlar.. len ne hemeni bir yıl sürdü benim kilo vermem.. ne uğraştım ben.. ama hiçbiriniz görmediniz.. bu arada 50li kilodaki arkadaşlar beni de anlamayabilirler ama ben de 94lerden 75 lere düştüm.. hala daha kiloluyum ama olsun.. eskiyi geride bıraktım.. şimdi bana akıl danışmaya geliyorlar ne yapayım diye..

Zaman herşeyin ilacı.. lütfen kilo vermeni başka insanlara endeksleme.. sen bildiğin yolda devam et.. çünkü öyle birşey ki insanlar; şişkosun deseler canın sıkılır yersin, çok güzel kilo vermişsin deseler şımarır yersin.. sen dümdüz devam et.. önemli olan sen ne istiyorsun? Bundan hiç şaşma.. o güzel kalbini kıranlar zaten kalbi kötü olanlar.. onların kötülüğüne bulaşma

Konsere girememene üzüldüm tatlım. İş yerindeki pozisyonumu pek kullanmak istemiyorum. Yoksa ağzının payını verecek çok insan var... Ohh ne güzel vermişsin tatlım. İnsanlar o çabaları hiç görmüyor. O çabaların ardında kimbilir ne acılar var bilen yok!!!

Dediğin gibi kendi yolumda ilerliyorum tatlım. Ben o sözü umursamayıp yoluma devam edeceğim. Bugün kilolu diye yüzüme bile bakmayanların yarın dibi düşecek... Yaptığı şey hedefime daha çok odaklanmamı sağladı. Şimdi onlar düşünsün...

Bugün kv gelıyor aksam onu alacam
Çocukları okula bırakıyım
Spora gıdıyım
Bıraz ortalığı toplayım
Sonra kızın balesı var
Sonra bırsey atıştırıp havaalanına gıdecem
Fırsat bulunca gelırım öpüldünüz

Günaydın kızlar
Günaydın tatlım

Bugün kv gelıyor aksam onu alacam
Çocukları okula bırakıyım
Spora gıdıyım
Bıraz ortalığı toplayım
Sonra kızın balesı var
Sonra bırsey atıştırıp havaalanına gıdecem
Fırsat bulunca gelırım öpüldünüz

Yoğun birgün olacağa benziyor. Kolay gelsin şimdiden tatlım :)

Herkese Günaydınnn, gitmiş güneş bugün :/ ayrıca soğuk.. sevmedim bugünü, ama kendimi ödüllendiricem, kakaolu yulaf lapası yaptım ofise götürüyorum ;)

Kızlar yan karın kaslarım bana merhaba dedi bugün :))) ayayayayyyy
Ne kadar suredir calışıyorsun bu sekilde kaslarin cikmaya başladı. Bende o incelme programına baktım ama nerden baslasam bilemedim. En cok neyin faydası var acaba. Seni takip ediyorum hep dun 1000 twister yapayim dedim egilip doğrulamiyorum bile:KK48:

Canım benim hedefim 55. Biliyorum zor gibi görünüyor ama hedefi büyük tutmak istedim. Haziran'da kızkardeşimin nişanı olacak. O zamana kadar vermek istiyorum. Yolum uzun. Haziran'da belki hedeflediğim kiloda olmayabilirim ama yaklaşmış olmak istiyorum. Bir sürü elbise beğendim şimdiden. Onlara bakıp bakıp kendimi dizginliyorum...

Zaten bugün moralimi çok bozdu birisi. Buraya yaşlı bir denetçi geliyor. İçerde yapılan imalatları kontrol etmeye. Sorumlu mühendis ben olduğum için kendisiyle ben ilgileniyorum. Tam öğle yemeği vakti yemeğe çıkarayım dedim. Yok ben yemeyeceğim sen git ye dedi. Arkasından aç ayı oynamaz dedi. Hadi bu atasözü dedim kendime. Sesimi çıkarmadım. Bende onu bırakıp yemeğe gitmedim. İşe devam ettik. Bir süre sonra tekrar sordum bakın yemekhane yemeğini beğenmezseniz başka şeyler söyleyebiliriz diye. O da birşeye karar verdi. Sen yemeyecek misin dedi. Benim yukarda küçük bir işim var dedim. Sen yeme zaten. Çok kilolusun, azıcık kilo ver. Kilo vermenin tek yolu ne biliyorsun değil mi? dedi. Evet, boğazı tutmak dedim. Bunu 2 kişinin yanında söyledi. Biri güldü. Diğer erkek beni seviyor bişi demedi ama üzüldüğüme üzüldü. Çaktırmadım ama çok üzüldüm.

Hayır ben aynada gördüğüm şeyin farkındayım. Kilolu olmak benimde hoşuma gitmiyor tabiki. Ama bir sor yani. Belki hastayımdır. Kilo veremiyorumdur. Belki hepinizden az yiyorumdur ama metabolizmam çalışmıyordur. Böyle bilinçsizce konuşanlara çok kızıyorum. Allahım şu ezan saatinde duamı duysun. Bir daha böylelerine laf ettirmesin beni. Sağlıkla kilo vermemizi nasip eylesin inşallah.
Öyle densizler her zaman hayatımızda var ne yazıkki bizim de yapacağımız onları takmayıp yolumuza devam etmek
Bugunku menum

Saat 9.30
1 su bardagi sut
4 yemek kasigi yulaf ezmesi
1 yemek kasigi kuru uzum
Tarcin

Saat 12.30
2 kepce tarhana corbasi
3 y.k. kavrulmus kiyma
Bol limonlu maydonoz

Saat 16.00
1 amasya elmasi
2 tam ceviz
Beyaz cay

Saat 17.30
1 yumurtali ispanak
Ve bolca salata

Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun menün güzel
Bugünkü menüm
Sabah yüruyüs yaptiktan sonra
12.30 gibi 2 haslanmış yumurta yedim
1 dilim kepekli ekmek

Öğle yemedim

Akşam
6 kasik kuru fasülye ve salata yiyecem

2 lt su ictim su ana kadar
Bugünkı hirsim bu hafta devam eder insallah
Çok güzel ya afiyet olsun
Sen 116 oldunmu hıc
Bende 50 olmadım be annem
Ben 50 lik kiloları ergenlik döneminde görmüştüm:KK53:
Baktımda çok büyük canım ya benimde hayalimdeki ev bahçeli bir ev ama çok büyük olsun istemiyorum
En güzel ev benım evım
Damı aksada
Kapısı kırık olsada benım yaşanmışlıklarım var
Kesinlikle en güzeli Benim evim
Menüm
Beyaz çay
Kahvaltı
Peynirli taze soğanlı omlet
1/2 kibrit kutusu beyaz peynir
1 kiraz domates
Ara
2 dilim portakal
Öğlen
1 kepçe tarhana çorbası
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Fırında 3 istavrit (brokoli, domates, soğan)
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Gece
Yeşil çay
Genel
3 litre su
Spor
6000 adım atıldı
Süper afiyet olsun
Menüm
Saçma sapan :KK70:
Sabah yok
Öğlen 2 ceviz kadar ızgara köfte
Çay

Akşam 1 porsiyon urfa :olamaz:
Urfa dediğin urfa kebap mı
Iyi geceler arkadaslar. Gecmisi okumaya calistim ama beceremedim. Cunku 2761 bildirim gecmis en son girdigimden bu yana. Umarim iyisinizdir ve hersey yolundadir. Malasef bir sure daha aktif olamiyacagim. Cunku iki kolumda iptal sag kirik alcida sol bandajli cok zor yaziyorum o yuzden. Ama kk yi ozledim 13.takimi ozledim sizleri cok ozledim. Artik annemi de sag salim evimize getirdigimize gore cok sukur ara ara bakabilirim insallah. Ki yapmayaliyim yoksa kilo degil ton olarak :skandal:bildirim yapicam. Biraz goz gezdirdim de aska geldim yine. Diyetisyenim bile vazgecti nerdeyse benden. Bu gidise dur demem lazim. Hepinizi sevdigimi hatirlatarak herseyin gonlunuzce oldugu gunler diliyorum.
:KK37:
Çok geçmiş olsun canım

Kızlar menüm:

Sabah limonlu su

Kahvaltı: iki yumurta biri beyazı, lor, bir adet ceviz

Ara: 5 adet kuru erik, bir adet ceviz, 6 adet çiğ badem

Öğle: haşlanmış tavuk budu, bol kıvırcık salata

Ara: lor, bir adet ceviz, iki adet kuru erik

Akşam: et döner, salata, yarım lavaş

Bol avm yürüyüşü

Spor: Dayanıklılık - 7 dak - 35kcal
Kuvvet, kol ve karın kasları - 12 dak - 52kcal
Twister: 1000 adet
2 su bardağı limonlu su

1 lt normal su
Yatmadan önce limonlu su
Güzel afiyet olsun sporlarda güzel

Ne kadar suredir calışıyorsun bu sekilde kaslarin cikmaya başladı. Bende o incelme programına baktım ama nerden baslasam bilemedim. En cok neyin faydası var acaba. Seni takip ediyorum hep dun 1000 twister yapayim dedim egilip doğrulamiyorum bile:KK48:
Canim indirdiysen.. kendin icin antrenman programi ayarlayabilirsin.. haftada kac defa, baslangic seviyesi, evde, ekipmansiz gibi secenekleri secmelisin.. biraz kurcala bulucaksin :) .. sonra kesvetmeye basladikca ekstra antrenman yaparsin ;) arama kisminda ne istiyorsan yazip bulabilirsin :)

Ben artik kol ve karin agirlikli calisiyorum.. buda kasa donusmeye basladi, sanirim artik daha yavas kiloma yansiyacak :) cunku kasa donusuyorum yihuuuuu :)))) ve twister kasa donusturmez, sadece yaglari yakar ve yaglari yaktigi icin kaslar gozukmeye baslamis olabilir :)

Back
X