• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlaar ben geldiiiim :) dün şehirler arası yolculuk şarjın bitmesi gece çok geç dönüş derken ben baya kendimden geçtim hem de çok geç kalmışım özür dilerim dünkü menümü yazıyorum

09 nisan menüm

Kahvaltı saati tam hatırlamıyorum ama 8di galiba

1 haşlanmış yumurta
Bir parça beyaz peynir
Dereotu maydonoz boolca( karaciğerimde yaplanma var muhtemelen o yüzdem kahvaltılarımda hep bunları görceksiniz)

Öğlen 14:00

Bir kase sebze çorbası

Akşam 18:00

Şimdi biraz karışık olacak ama şöyle;

Fırın tepsisine kereviz, mantar, kapya biber, karnabahar, köfte attım soslayıp.
Küçük kahvaltı tabakları olur ya, ona bu hazırladığım sebze bombasını doldurdum. Yani herşeyden azar azar

Ve 1 kase sebze çorbası ve 1 portakal

2.5 lt su yine çok su içemedim yollardaydım bir de. Lavabo korkusundan hep bunlar.

Çok güzel spor yaptım kol kalça bacak
25 dk bisiklet
20 dk koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş.
Ama karnım git gide şişiyor regl olacağım Be çok fazla tatlı istiyor canım. Meyveyle geçiştiriyorum umarım bir an önce olurum da şu istek gider.

Şimdi geçmişi okuyayım:kahve:
afiyet olsun canım gayet iyi

Benimde canım çekiyor birşeyleri sma erteliyorum katmerde kahvaltıda fena olmaz ama yok yemeyelim

Aynen canım dağıttıysak bile 3 gün toparlanma için gayet güzel bir süre

Peynir fazla bulgur da fazla geldi canım
Afiyet olsun

İyi istirahatler canım

İnşallah canım

Herşey olacağına varır sen geleceği düşünme anı yaşamaya
Şu sn için ne yapman gerekiyorsa ona odaklanmaya çalış canım

Çiğ badem fındık ceviz olabilir canım
Meyvelerin şeker oranı da yüksek maalesef
Sınırlamakta fayda var

İyi yapmışsın canım

Evet çok güzel
Bırakmıyor tam gaz devam ediyoruz canım
cok dogru diyosun canim. hep kontrol etmeye calisiyorum ama her sey olcagina varıyor her turlu.
cankizzzz cankizzzz 6-7-8-9 nisan
@polokey2244 ayın 4 den beri mesaj sayın yok devam ediyormusun canım
mrskulkedisi mrskulkedisi 5-6-7-8-9 nisan
@Kriziantemcicegi 4 nisan
@duygu06_26 4 den itibaren
öğlene kadar rica ediyorum
öğlen mesaj sayılarını kaptana bildireceğim kızlar
göndermeyenler 0(sıfır) kabul ediliyor
yazdim canim ama gec kalmisim. neyse artik sorun degil. unutmusum benim hatam :KK51:

Sağol canım

Benimde salı günü kuru pilav cacık var

Bizdeki katmer çok kalorili sizinki inşallah değildir canım afiyet olsun canım

Beğenince şımarıp bozuyorsun canım çünkü
Bikaç gün üst üste güzel menü görürsem beğenirim

Sağol canım

Akşamki ekmek fazla mı olmuş bulgurda varmış
Afiyet olsun canım

Yemek üzüntüyü almıyor
Tam tersi dahada kötü hissediyorsun
Biraz daha sabır canım
canım bulgurlu yaptım ıspanağı pirinçle pişirmedim. yani çok az zaten ekmek yerine geçecek kadar bulgur yok içinde:KK48: hatta doymayınca 1.5 tabak yaptım yoksa gece dolap önünde kedi misali olurdum:KK53:

Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz. :KK53::KK53:
ama nedennnn tartıya o kadar takılma canım. cumaya kadar gider merak etme:KK39:

canım bulgurlu yaptım ıspanağı pirinçle pişirmedim. yani çok az zaten ekmek yerine geçecek kadar bulgur yok içinde:KK48: hatta doymayınca 1.5 tabak yaptım yoksa gece dolap önünde kedi misali olurdum:KK53:

Aslında böyle yazmayı da hiç sevmem. Size de kötü enerjinin geçmesini istemem. Ama cidden bi tuhaflık var üzerimde. Umarım geçer en kısa zamanda. :işsiz:

Ben bugünü hiç sevmedim yaaaaa acayip bir durgunluk var üzerimde. Siz de çok sessizsiniz. :KK53::KK53:
evet ya
dün ben çok ypğundum az uğrayabildim
bugün işler sakin kimse yok burada sıkıldım
Forumda hareket yok. Ben yorgunum kollarım kalkmıyor ki iki satır yazayım.
yaz ycanım yaz hareket gelsin

anladım canım nedense bulgur ağırlıklı olarak düşündüm

ben de bugün o kadar enerjiktim ki aldım kızımı pazara gittik. dolap boşalmıştı ve evde yiyecekler azalınca ben kaçamak yapıyorum. iyi oldu enginar bile aldım:KK33: enginar nasıl soyulur pişirilir önerilere açığım kızlar. daha önce 1 kez soyulmuşunu alıp pişirdim sadece:confused:

Aslında böyle yazmayı da hiç sevmem. Size de kötü enerjinin geçmesini istemem. Ama cidden bi tuhaflık var üzerimde. Umarım geçer en kısa zamanda. :işsiz:
ben bugünlerde hep öyleyim
çalışmak içimden gelmiyor
eve kendimi atınca bi ohhhh çekiyorum

ben de bugün o kadar enerjiktim ki aldım kızımı pazara gittik. dolap boşalmıştı ve evde yiyecekler azalınca ben kaçamak yapıyorum. iyi oldu enginar bile aldım:KK33: enginar nasıl soyulur pişirilir önerilere açığım kızlar. daha önce 1 kez soyulmuşunu alıp pişirdim sadece:confused:
afiyet olsun canım hazır yapılmışını yemiştim
evdekilerden talep olmayınca hiç denemedim

Back
X