- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Cok tesekkur ederim canımCan
canım çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim canımCan
canım çok geçmiş olsun
Sagol canim. Yapacak bisey yok dedigin gibi saglik olsun napalimgeçmiş olsun, Kpss sınavı için sağlık olsun
Sorma canim ya. Neyseki sabah daha iyiydim ama ayaklarim tir tir titriyoduCoook gecmis olsun canim.... bilirim gida zehirlenmesini tavuktan zehitlenmistim 3 gun mide bulantisi kusma ishal offf offf yerimden kalkamamistim..
Teşekkürler canım ilahiyat mezunuyumGeçmiş olsun. Sahi hangi bölümden mezunsun...
Senin bu sabah yürüyüşlerine bayılıyorummmm
Özeniyorum
Amaaaa kendim yapamıyorum...
Ah bu regl belası...
Olması ayrı
Olmaması çok daha ayrı dert
Vücud direncsiz kaliyor canim ben muz ve yogurt cok tüketmiştim o dönem.. belki sanada iyi gelir.Sorma canim ya. Neyseki sabah daha iyiydim ama ayaklarim tir tir titriyodu
Cok sagol canim tesekkurlerÇok geçmiş olsun canım, dikkat et kendine.
Çocuklarla uğraşmak daha çok yoruyor zaten canım.Gelelim bana bugun dip köşe temizlik yaptim ... sonra disari ciktik bi market yaptik geldik... hava inanilmaz sicak offf offflardayim... regli gelecek onun gerginliği başladı...
Aksam parka gittik spor yapmadim ama kızımın etrafında dolandim durdum.. yorgun hissediyorum kendimi...
Afiyet olsun canim , ben agzimi baklavaya sursem rahat en az 4 tane yerimBen de menümü yazayım.
10.00 2 sucukla omlet, 1/4 simit, 1/2 dilim çavdar ekmek, peynir, 1 baklava
13.00 1 dilim karpuz
16.00 1 antrikot, salata, 1 yk yoğurtlu kabak
20.00 2 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk tabak, 1 yk yoğurt, 1 dl siyez buğdaylı çok tahıllı ekmek
1 saat 15 dk spor
Yüzme
Su 1.5 lt oldu, devam ediyorum.
Bugün akşam yemeğim geç oldu ama yolculuktan. Buzdolabı bomboştu, 2 gün idare edecek alışveriş yaptım vakit geçti.
Sağol canım.Afiyet olsun canim , ben agzimi baklavaya sursem rahat en az 4 tane yerim
Canım sünnetteydim düğünde pilavin yarisini yedim patates pureside cok cok azdı belki 1 kasik bile degildir ama işte yinede zararlı o yüzden akşam yemeği yemedimCanim , afiyet olsun ama hem pirinc hem patates olmamis ... onun yerine tavuk yemeğini fazla tutsaydin yaninda salata ayran misss gibi olurdu![]()
Afiyet olsun canım. Diyetisyen menüsü mü menün bana biraz fazla gibi geldi deBen de menümü yazayım.
10.00 2 sucukla omlet, 1/4 simit, 1/2 dilim çavdar ekmek, peynir, 1 baklava
13.00 1 dilim karpuz
16.00 1 antrikot, salata, 1 yk yoğurtlu kabak
20.00 2 yk zeytinyağlı bamya, 2 yk tabak, 1 yk yoğurt, 1 dl siyez buğdaylı çok tahıllı ekmek
1 saat 15 dk spor
Yüzme
Su 1.5 lt oldu, devam ediyorum.
Bugün akşam yemeğim geç oldu ama yolculuktan. Buzdolabı bomboştu, 2 gün idare edecek alışveriş yaptım vakit geçti.
dön artık aramıza misafirlerin daha kalacak mı ?