Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Açlıktan ölüyorum şuan ama kesinlikle tutacağım kendimi. Kızlara kocaman bir servis tabağıyla patates kızarttım tadına bile bakmadım düşünün artık bir de güzel kokuyor ki ama yemeyeceğim :cool:

Kızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk. zambak86 zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik :KK70::KK70: ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem ada81 ada81 bireysel de 3. sün :KK9:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5

Hımmm çok iyi fikir aslında. Ben hedefe ulaşana kadar hiçbir şey almamayı düşünüyordum ama eğer istediğim sonucu görürsem güzel bir elbise neden olmasın :KK53:
Hihh aynen öyle canım :halay:65 i görürsem yılbaşında odullendiricem kendimi. O zaman a kadar da hiç bişey almicam 65 olana kadar yani:işsiz:

Menümü de yazayım.

Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
Bir küçük parça peynir
4 tane zeytin
Az yeşillik ve domates

Öğle (13:00)
1 porsiyon kiremitte köfte
Bir el büyüklüğünde pide ve bol salata
1 tane küçük lahana sarması
2 tane küçük mercimek köftesi

Ara (16:00)
2 tane kabuklu fındık

Akşam (18:00)
1 tane mandalina
1 tane elma

2 litre su spor yok bol koşuşturmaca
Afiyet olsun kaptanim guzel menu ;)

Kızlar bu arada inşallah bu hafta birinciyiz. Sonuç paylaşmayan bir takım kaldı. Eğer onlar kapmazlarsa birinciliği biz kapıyoruz. Hem de listenin bu haliyle. Veeee inşallah ilk üçe girdiğimiz için bütün nota ve sarı kartlarımız siliniyor.
Ayyy insallah silindi miiii hemen bakayim ilk uce girdik mi ?

23.11.2018/

08:30 = 1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
Domates salatalık
1kk peynir

14:30 = 1 tane sosis 1 parca ekmek

16:00 = Meyveli yoğurt
(mandalina,muz,elma 1 tk pekmez)

18:25 = 1 kase sütlü domates çorbası
5yk bulgur pilavı
Salata(cevizli)

Su 2-2.5 lt, türk kahvesi, çay LAydLiNe LAydLiNe
Afiyet olsun canim bu menuye bide yürüyüş eklesek süper ;))

Kızlar yılbaşına planiniz nedir:rolleyes: elbise falan alacakmisiniz:KK72:ben eşime söylüyorum asya evsiz kalacaz elbise diyorsun diyor:KK70: kadın iste:KK70:şaka bir yana kumbara yaptım biriktir yorum. Yılbaşına elbise alicam
Bizim icin siradan bi gün gibi geciyor esim hic sevmez kutlama olmaz ..hoş benim icinde oyle pijamalarimla oturur tv izleriz..;))

Kızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk. zambak86 zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik :KK70::KK70: ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem ada81 ada81 bireysel de 3. sün :KK9:

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5
Oley ikinci olmuşuz :KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73:
Brn 3. Mü oldum senelerdir yarışırım diyet gruplarinda ilk defa ilk üçe girdim:confused:

Bugün menü
Sabah 10.30
1 yumurta yağda
9 yesil zeytin
1 yk lor peynir
Közlenmis kırmızi biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
7 findik
7 badem

Aksam 17.30
2 yk makarna
Tonbalik ve salata

1.5 lt su içildi ..dışarda olunca 2 ye tamamlayamadim..

60 dakika tempolu yuruyus yapildi.
5 dakika twistj
Avmde gezmeler yapildi...

LAydLiNe LAydLiNe

Bugün menü
Sabah 10.30
1 yumurta yağda
9 yesil zeytin
1 yk lor peynir
Közlenmis kırmızi biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
7 findik
7 badem

Aksam 17.30
2 yk makarna
Tonbalik ve salata

1.5 lt su içildi ..dışarda olunca 2 ye tamamlayamadim..

60 dakika tempolu yuruyus yapildi.
5 dakika twistj
Avmde gezmeler yapildi...

LAydLiNe LAydLiNe
Makarna olmasaydı iyiydi ama akşam saatinden kurtarıyorsun

Back
X