Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hihh aynen öyle canımHımmm çok iyi fikir aslında. Ben hedefe ulaşana kadar hiçbir şey almamayı düşünüyordum ama eğer istediğim sonucu görürsem güzel bir elbise neden olmasın![]()
Menu harika yarin 69lu bi rakam kesin görürsünKızlar menum
Sabah 10 gibi
Çeyrek ekmek ile az Kaşarlı tost
1 yumurta
Domates çay
Saat 15 de
1 elma Sütlü kahve sade
1 avuç leblebiyle
Saat 18 de yicem
2 kepçe mercimek çorbası
Salata
Su 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun kaptanim guzel menuMenümü de yazayım.
Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
Bir küçük parça peynir
4 tane zeytin
Az yeşillik ve domates
Öğle (13:00)
1 porsiyon kiremitte köfte
Bir el büyüklüğünde pide ve bol salata
1 tane küçük lahana sarması
2 tane küçük mercimek köftesi
Ara (16:00)
2 tane kabuklu fındık
Akşam (18:00)
1 tane mandalina
1 tane elma
2 litre su spor yok bol koşuşturmaca
Ayyy insallah silindi miiii hemen bakayim ilk uce girdik mi ?Kızlar bu arada inşallah bu hafta birinciyiz. Sonuç paylaşmayan bir takım kaldı. Eğer onlar kapmazlarsa birinciliği biz kapıyoruz. Hem de listenin bu haliyle. Veeee inşallah ilk üçe girdiğimiz için bütün nota ve sarı kartlarımız siliniyor.
Afiyet olsun canim bu menuye bide yürüyüş eklesek süper23.11.2018/
08:30 = 1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
Domates salatalık
1kk peynir
14:30 = 1 tane sosis 1 parca ekmek
16:00 = Meyveli yoğurt
(mandalina,muz,elma 1 tk pekmez)
18:25 = 1 kase sütlü domates çorbası
5yk bulgur pilavı
Salata(cevizli)
Su 2-2.5 lt, türk kahvesi, çayLAydLiNe
Tartimda yok ki tartilimMenu harika yarin 69lu bi rakam kesin görürsün)
Bizim icin siradan bi gün gibi geciyor esim hic sevmez kutlama olmaz ..hoş benim icinde oyle pijamalarimla oturur tv izleriz..Kızlar yılbaşına planiniz nedirelbise falan alacakmisiniz
ben eşime söylüyorum asya evsiz kalacaz elbise diyorsun diyor
kadın iste
şaka bir yana kumbara yaptım biriktir yorum. Yılbaşına elbise alicam
Sabah gelsin eksilerAçlıktan ölüyorum şuan ama kesinlikle tutacağım kendimi. Kızlara kocaman bir servis tabağıyla patates kızarttım tadına bile bakmadım düşünün artık bir de güzel kokuyor ki ama yemeyeceğim![]()
Oley ikinci olmuşuzKızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk.zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik
ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem
ada81 bireysel de 3. sün
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5
Kız maksat motivasyon bebegimBizim icin siradan bi gün gibi geciyor esim hic sevmez kutlama olmaz ..hoş benim icinde oyle pijamalarimla oturur tv izleriz..)
5 taş yüzük isteyeyim bende esimden dur söyleyeyim bakalim ne diyecekKız maksat motivasyon bebegim
Makarna olmasaydı iyiydi ama akşam saatinden kurtarıyorsunBugün menü
Sabah 10.30
1 yumurta yağda
9 yesil zeytin
1 yk lor peynir
Közlenmis kırmızi biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina
Ara
7 findik
7 badem
Aksam 17.30
2 yk makarna
Tonbalik ve salata
1.5 lt su içildi ..dışarda olunca 2 ye tamamlayamadim..
60 dakika tempolu yuruyus yapildi.
5 dakika twistj
Avmde gezmeler yapildi...
LAydLiNe
Evet canım kontrol ettim bu kez kesin 3. sünOley ikinci olmuşuz
Brn 3. Mü oldum senelerdir yarışırım diyet gruplarinda ilk defa ilk üçe girdim![]()
Takıma gelmiyorsun ki canım böyle olmaz. Seni bu hafta izne ayırıyorum. Toparlanıp, tekrar düzene girdiğinde yeniden alırım seni listeye.
Tamam kaptanım. Kendimi toplamaya ihtiyacım var dediğin gibi.@anneyim83 vemerryangel kızlar sizlerde kendinizi toparlayana kadar izinlisiniz.
Free listeye alırım eğer bildirim yaparsanArtık free listede mi olacağım peki, yoksa hiç mi olmayacağım?LAydLiNe