Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de dünümü kısaca anlatayım. Eşim özel çalıştığı sadece Cumartesi günleri izinli. Doğal olarak ailecek biraz geç uyandık. Kahvaltıya dışarıya gittik vakit geç diye. Sonra birden aklımıza geldi alınacaklar vardı Ankara’ya gidelim dedik. Uzun bir süre alışveriş merkezinde dolaştık. Çalışma masasına ihtiyacım vardı ne zamandır araştırıyordum kendime göre bişey bulabilmek için nihayet buldum. Akşamı sabırsızlıkla bekliyorum şimdi eşim gelsin de kursu diye. Eve çok geç döndük, akşam yemeğimizde dışarıda oldu. Kısaca diyet açısından berbat bir gündü zaten tartıda yüzüme çarptı bir günün ne kadar kötü olabileceğini. O yüzden bu hafta tek lokma kaçamak atmayacağım ağzıma. Dünün cezası olarak. Menü yazmıyorum yazarsam beni takımdan kovalarsınız o kadar kötü :oops::oops::KK62::KK62:

Gunaydin herkese , mutlu pazarlar olsun...
Ben sinavdan geldim kahvaltımı yaptim... biraz ev toplamaca camasir toplayıp sermece yapacam ...dunu telafi etmem lazim hafta sonu duzen cok bozuluyor :işsiz:

Harika bişey yapmışsın onları beklememekle

Annen için çok iyi olmuş diyet umarım faydalı olur şekeri için. Ama suyuna dikkat etsin çünkü böbreklerde önemli. Dukan protein ağırlıklı olduğu için böbreklerde fazla protein sorun çıkartabiliyor. Baklava için sustum En Büyük KK

Sınavlarında başarılar canım

:KK70::KK70:

Amannn boşver canım böyle şeyler için canını sıktığına değmez ama hakkını da ara azcık çıngar olmak lazım böyle komşulara

Umarım atlatmışsındır bu isteği

Tost yaptığın ekmek ne ekmeğiydi? Gün içinde çok az yemişsin ama yediklerin pek sağlıklı şeyler değil. Şimdi anlaşıldı karnonhidrat isteğinin sebebi.

Sakin sakin böyle zamanlarda oluyor arada

Su az olmuş bir de akşamın arası fazla olmuş. Bu hafta biliyorsun 3 kişiyiz ve inşallah yine ilk üçte oluruz. O yüzden dikkat lütfen
Su az olmuş canım daha çok içmen lazım onun haricinde menün çok güzel maşallah
Evet kesinlikle biraz cingar olmak lazım böyleleri için sabahın 8nden beri yine koşturmaca ayak sesleri eşimde sabah geldi işten uyuyor şuan beklemedeyim ama az kaldı duvarları yumruklamama:KK70:edepsiz insanlar:KK34: menü için teşekkür ederim ekmek ve sosis için pişman oldum neyseki bugün bitecek sosis kardeşimde gidecek o yüzden daha alma diyeceğim eşime :KK48: su da temizlik yaparken çok içmiyorum malesef o yüzden oldu heralde ama çay falan içtim dengelenmiştir belkiHoppa

Regl den dolayı mı? Yoksa geçmiş olsun diyeceğim :-) Aynı dert bende de var malesef. Ağrıdan yatak döşek kıvranırım her ay ağrı kesiciler ilaçlar ağrıyı azaltmaz mutlaka iğneye giderim acile. Bir ara ne güzel anlamıyordum bile olduğumu o kadar ağrısız olmuştu bir kaç ay. Sonra yine başladı :KK64:
Evet canım yaa regl den dolayi kivraniyorum

Harika bişey yapmışsın onları beklememekle

Annen için çok iyi olmuş diyet umarım faydalı olur şekeri için. Ama suyuna dikkat etsin çünkü böbreklerde önemli. Dukan protein ağırlıklı olduğu için böbreklerde fazla protein sorun çıkartabiliyor. Baklava için sustum En Büyük KK

Sınavlarında başarılar canım

:KK70::KK70:

Amannn boşver canım böyle şeyler için canını sıktığına değmez ama hakkını da ara azcık çıngar olmak lazım böyle komşulara

Umarım atlatmışsındır bu isteği

Tost yaptığın ekmek ne ekmeğiydi? Gün içinde çok az yemişsin ama yediklerin pek sağlıklı şeyler değil. Şimdi anlaşıldı karnonhidrat isteğinin sebebi.

Sakin sakin böyle zamanlarda oluyor arada

Su az olmuş bir de akşamın arası fazla olmuş. Bu hafta biliyorsun 3 kişiyiz ve inşallah yine ilk üçte oluruz. O yüzden dikkat lütfen
Su az olmuş canım daha çok içmen lazım onun haricinde menün çok güzel maşallah
Normal ekmekti avuç içi kadar içini aldım

selam kızlar. tebrik ederim 2. olmuşuz :nazar::KK9::KK9:
ceza almaktan kurtulduk
ada81 ada81 seni ayrıca tebrik ederim canım bireysel de derece yapmışsın :KK9::KK9::nazar:

benimde o ilk zaman ki açlık krizlerim herşeyi isteme durumum geçti. iştahsızlık diz boyu tekrar 7 li rakamları gördüm.
3. aya kadar biraz daha veripçok kilo almadan tamamlarsam inşallah gebeliği. doğum sonrası eksi ile döneceğim aranıza inşallah.

düşük tehlikem var dua edin bana olur mu :dua:

ceza almaktan kurtulduk
ada81 ada81 seni ayrıca tebrik ederim canım bireysel de derece yapmışsın :KK9::KK9::nazar:

benimde o ilk zaman ki açlık krizlerim herşeyi isteme durumum geçti. iştahsızlık diz boyu tekrar 7 li rakamları gördüm.
3. aya kadar biraz daha veripçok kilo almadan tamamlarsam inşallah gebeliği. doğum sonrası eksi ile döneceğim aranıza inşallah.

Hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun inşallah dikkat et kendine sağlıklı şeyler ye bebeğin tutunsun sana. Senin yerinde olsam şuan diyet falan düşünmezdim belli bir süre. Çok dikkat et Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz :KK200:

Hoşgeldin canım Allah yardımcın olsun inşallah dikkat et kendine sağlıklı şeyler ye bebeğin tutunsun sana. Senin yerinde olsam şuan diyet falan düşünmezdim belli bir süre. Çok dikkat et Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz :KK200:

Hosbulduk canim
Diyet=saglikli beslenme zaten
O yuzden diyete devam. Doktorumun da bilgisi var
Ilk 3 aya kadar bebek benim yediklerimden beslenmiyor sonrasinda da gunluk 300 kalori arttirmak yeterli
Ama iste hormonlar izin vermiyor bazen. Kimine bulanti kimine benim gibi istah artisi ya da istah azalmasi olarak etkiliyor.
Kızımda 3 ay bitip bitip yeniden başlayan kanamalarim oldu ama sukur kucagima aldim
Bunda da kahverengi oluyor ilac basladi doktor. Iceride bir kanama yok cok sukur insallah da olmaz.
Ilaclarimi alip kendimi yormamaya calisiyorum.
Inşallah guzel olur hersey:dua:

Hosbulduk canim
Diyet=saglikli beslenme zaten
O yuzden diyete devam. Doktorumun da bilgisi var
Ilk 3 aya kadar bebek benim yediklerimden beslenmiyor sonrasinda da gunluk 300 kalori arttirmak yeterli
Ama iste hormonlar izin vermiyor bazen. Kimine bulanti kimine benim gibi istah artisi ya da istah azalmasi olarak etkiliyor.
Kızımda 3 ay bitip bitip yeniden başlayan kanamalarim oldu ama sukur kucagima aldim
Bunda da kahverengi oluyor ilac basladi doktor. Iceride bir kanama yok cok sukur insallah da olmaz.
Ilaclarimi alip kendimi yormamaya calisiyorum.
Inşallah guzel olur hersey:dua:
Sen bilirsin canım sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar menum
Sabah 9 da
2 has yumurta Peynir domates koz patlıcan 2 kepçe mercimek çorbası

Saat 14 de
Az has tavuk yoğurt 1 muz

Saat 17 de
3 kasik kuru fasulye yoğurt
2 ısırık çikolata malum gundeyim

Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş

ceza almaktan kurtulduk

Tesekkurler canim ;))
Dua ederim canim bebegin sana tutunsun insallah. Saglikla kucagina al... bence hamileligin boyunca diyetisyene devam et kontrollu kilo alırsın hem bebegin ve senin icin saglikli besinleri yersin hemde dogumdan sonra az kilo almis olursun...

Back
X