Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
07.12.2018 cuma :
8.30 :
2 küp şeker (esmer baharatlı ) ile Türk kahvesi

13.00 :
1 yumurta +1 yumurta beyazı haşlama
2 dilim çavdar ekmeği
25 gr köy peyniri

16.00:
2 kaşık dövme pilavı
2 kaşık kuru fasulye
1/2 bardak ayran

18.00:
Havuç

19.00 :
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık dövme pilavı
1 kase havuçlu yoğurt

22.00:
10 tane kestane
1 dilim mozaik pasta

Bende yeni hazirladim canim ev halki yeni uyandi :KK66:) bende tanitayim kendimi sana 37 yasindayim 5.5 yasinda 1 dunya guzeli kızım var.. calismiyorum
Ay canım memnun oldum allah bağışlasın nerede yaşıyorsun peki kaç kilo vermek istiyorsun ben 12 kg versem süper olurum 2 veya 3 ayda vermek istiyorum Türkiye’de düğüne gideceğim

Günaydın kızlar
07.12.2018 cuma :
8.30 :

13.00 :
2 dilim çavdar ekmeği
25 gr köy peyniri

16.00:
2 kaşık dövme pilavı
2 kaşık kuru fasulye
1/2 bardak ayran

18.00:
Havuç

19.00 :
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık dövme pilavı
1 kase havuçlu yoğurt

22.00:
10 tane kestane
1 dilim mozaik pasta
Sabah ki yediklerine baktım çok iyi görünüyor ama sanki akşama doğru biraz kalorili şeyler var gibi bence saat 22:00 deki öğünü hiç almamalıydın bende sabah bomba kahvaltı yaparım bomba derken öyle sağlıksız şeyler değil ama karnım iyice doyar gün içinde azar azar yerim çok az ama bir tane ikindi zamana yemek yerim o kadar

Ev dip kose temizliği yaptim kizlar... birazdan kizimi yikayip yemek hazirli yapacam :KK66:
Kitap fuarina gidecem ;)

Son düzenleme:
Ay canım memnun oldum allah bağışlasın nerede yaşıyorsun peki kaç kilo vermek istiyorsun ben 12 kg versem süper olurum 2 veya 3 ayda vermek istiyorum Türkiye’de düğüne gideceğim
Bende memnun oldum canim , benimde hedefim 15 kilo vermekte.. 10 kiloyada raziyim ;))

Hosgeldin canim aramiza :KK66:) burada hep birlikte keyifle kilo verecegiz..
Oncelikle 1. Sayfadaki formu doldur canim kaptanımız gelince gereken bilgiyi verir..
Hergun neler yedigimizi yaptığımız sporlari paylaşıyoruz.. birbirimizin menulerini yorumluyoruz nerde hata yapiyoruz birbirimizi uyariyoruz...

Teşekkür ederim:)
Böyle birkaç kişi olunca insan daha güzel motive oluyor.

İsim belirtmeyeyim 5,5 yıllık evliyim Almanya ya gelin geldim ondan önce İstanbul’da yaşıyordum işletme mezunuyum ve bu alanda uzun zaman çalışmıştım şimdi ev hanımıyım 4 ve 2 yaşında iki oğlum var 35 yaşındayım
65 kiloyum hedefim 53 boyum 1.55 cm
Doğumlardan sonra ve herşey dahil tatil otelinden sonra epey kilo aldım 5 kilo gibi
Sağlıklı olmak ve güZel görünmek için kilo vermek istiyorum umarım burası faydalı olur

Hoşgeldin cnm aramıza

Detaylı bilgi vereyim o zaman formdaki sorulara.
Yaşım 27
Evliyim 5.5 yıllık
2 kızım var biri 4.5 yaşında diğeri 3.
Bursa'da yaşıyorum.
Kamu yönetimi mezunuyum çalışmıyorum.
Boyum 165 kilom 87 hedef 60
Nasıl verilir bu kadar kilo bilmiyorum.
65 kilodan bu kiloya nasıl çıktım nasıl farkına varamadım bilmiyorum.
Çok hızlı kilo alabiliyorum malesef.

Pazar pazar balkon konusmami yapiyorum. Kizlar bugune kadar yedik ne oldu ?
Hep bildigimiz tatlar hep bize zarar verdi .hemde giymek istedigimiz butun cicilerden uzak kaldik...
Yiyecek miyiz yoksa giyecekmiyiz :sampiyon: bence artik cıtır olalim sagliksiz herşeyden arindiralim kendimiziiiii:KK6::KK6:

Evet evet yemiyelim giyelim :KK6:

Bu arada şu an sadece diyet yapıyorum spor yapmıyorum. Korse ve termal tayt siparişi verdim perşembe günü gelecek taytla birlikte spora başlıcam nasip olursa.
İçtiğim bitki çayları var onlarla desteklemeye çalışıyorum.

Detaylı bilgi vereyim o zaman formdaki sorulara.
Yaşım 27
Evliyim 5.5 yıllık
2 kızım var biri 4.5 yaşında diğeri 3.
Bursa'da yaşıyorum.
Kamu yönetimi mezunuyum çalışmıyorum.
Boyum 165 kilom 87 hedef 60
Nasıl verilir bu kadar kilo bilmiyorum.
65 kilodan bu kiloya nasıl çıktım nasıl farkına varamadım bilmiyorum.
Çok hızlı kilo alabiliyorum malesef.
Hosgeldin canim aramiza ...her aksam menü veriyoruz bu aksam menünü bekliyoruz ;))

Bu arada şu an sadece diyet yapıyorum spor yapmıyorum. Korse ve termal tayt siparişi verdim perşembe günü gelecek taytla birlikte spora başlıcam nasip olursa.
İçtiğim bitki çayları var onlarla desteklemeye çalışıyorum.
Benimde sauna esofmanim var onu giyip yürüyüş bandina ciktigimda guzel terliyorum ;) spor yarislari yapariz :KK9::KK73::KK6:

Günaydın kızlar
07.12.2018 cuma :
8.30 :

13.00 :
2 dilim çavdar ekmeği
25 gr köy peyniri

16.00:
2 kaşık dövme pilavı
2 kaşık kuru fasulye
1/2 bardak ayran

18.00:
Havuç

19.00 :
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık dövme pilavı
1 kase havuçlu yoğurt

22.00:
10 tane kestane
1 dilim mozaik pasta
Canim daha sık gelmeye çalış olur mu ;))

Unutmusum yazayim osmaniyede yasiyorum canim.. aslen malatyaliyim ;)) esimin isi dolayisiyla osmaniyedeyiz 2 yıldır..

Back
X