Günaydın ne kursuna gidiyorsunuzGünaydın güzellikler bol eksili iradeli bir gün diliyorum hepimizeHava baya yağmurlu ve soğuk birazdan kursa gideceğim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın ne kursuna gidiyorsunuzGünaydın güzellikler bol eksili iradeli bir gün diliyorum hepimizeHava baya yağmurlu ve soğuk birazdan kursa gideceğim
![]()
Kuran ı Kerim kursuna gidiyorumGünaydın ne kursuna gidiyorsunuz
Afiyet olsun canim menulerini yazarken araya bosluk koyabilirmisin sana ornek atayim hemenDün bebepi uyuturken bende uyumuş kalmışım. Menümü bugun yazayım.
8.30 2 kaşık yoğurt, 200 ml soda, 1 çk zencefil, 1/2 limonun suyu bu malzemelerle hazırladığım yoğurt kürümü içtim
9.30 2 yumurta ile az kavurmalı omlet. 1 dilim ekmek, 1 parça peynir, 1 çatal tahin helvası
14.00 1 kase taze fasulye, 1 küçük tabak kepekli makarna
15.00 300 ml yeşil çay, 1 avuç dut kurusu
18.30 3-4 köfte salata ayran 1 dilim ekmek
1 ısırık dondurma (çocuklar ikram etti)
2-3 fındık boş bulunup attım ağzıma, henüz tam kontrol oluşmadı.
30 dk plates
2-2.5 litre su
AA ne güzel bende gitmiştim bundan 5 yıl önce falanKuran ı Kerim kursuna gidiyorum![]()
Yoğurt hurma diyeti mi yapıcan? Ben denedim daha önce, kısa vade de işe yarıyor ama daha sonra fazlasıyla geri alıyorsun yani tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabiBen bugün başlayacağım canım bir deneyeceğim bakayım inşallah yapabilirimsende al bugün devam ederiz beraber
Gunaydin canim , burada hava yağışlı rüzgarlı kapali surekli uyku moduGünaydın güzellikler bol eksili iradeli bir gün diliyorum hepimizeHava baya yağmurlu ve soğuk birazdan kursa gideceğim
![]()
Aslinda bu tarz detoks gibi diyetler 1 gunluk yapilabilir ama uzun vadeli onermemBen bugün başlayacağım canım bir deneyeceğim bakayım inşallah yapabilirimsende al bugün devam ederiz beraber
Yoğurt yok sadece hurma ve su var deneyeceğim bi bakalımYoğurt hurma diyeti mi yapıcan? Ben denedim daha önce, kısa vade de işe yarıyor ama daha sonra fazlasıyla geri alıyorsun yani tavsiye etmem yine de sen bilirsin tabi
Benimde çok uykum geldi yuhum geldi deyip bayılacağım şimdiGunaydin canim , burada hava yağışlı rüzgarlı kapali surekli uyku modu![]()
Canım zaten hurma ve suyla ne kadar uzun yapabilirim kiAslinda bu tarz detoks gibi diyetler 1 gunluk yapilabilir ama uzun vadeli onermem
Canim kaptansız olmuyor sahsen kendimi öksüz hissediyorum menulerimi yorumlayinca daha bi gaza geliyorum ..... insallah bi an once islerini yoluna koyarsın..Kızlar yaaaaaa felaket karışığım. Her şey karışık. İş yeri karışık. Ev karışık. Ben karışığım. Duygularım karışık. Yapmam gereken çok iş var ama zamanım yok. Son bir haftadır sürekli omuzlarım ağrıyor. Buraya bile gereken özeni gösteremiyorum. İnşallah düzelirim biran önce.
Napıyorsunuz, ne var ne yok? Yeni gelen arkadaşlara bile hoş geldiniz diyemedim. Ne zaman açıp geçmişi okumaya başlasam bir şey oluyor kapatmak zorunda kalıyorum.![]()
Benimde çok uykum geldi yuhum geldi deyip bayılacağım şimdi![]()
Canim kaptansız olmuyor sahsen kendimi öksüz hissediyorum menulerimi yorumlayinca daha bi gaza geliyorum ..... insallah bi an once islerini yoluna koyarsın..
Ay kızlar nasıl bir ağırlık var üzerimde anlatamam uyumak istiyorum çokAma mutfağın balkonunu yıkayacağım kombiye bakmaya gelecekler yine hava yağmurlu ben balkon yıkayacağım
![]()