Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Eklentiler

• ETI_FORM_ETIMEK_EKMEK_DILIMLERI_120_GR5c1a1c135e7ea.webp
    ETI_FORM_ETIMEK_EKMEK_DILIMLERI_120_GR5c1a1c135e7ea.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 31
canım o artılar kilo değil vucud su tutuyor bazen ... wc sıkıntısı olbilir... ben dün protein tükettim bu sabah eksi gördüm... aslında ne zaman protein yesem eksi görüyorum..
yok kilo değil ödem biliyorum da anormal geliyor herkes et yiyince ödem atıyo ben artı geliyorum :KK51:

Sahurda proteinli olsun sabah tartı biraz oynasın dedim ,
et köfte yedim 6 tane ama cevizden biraz büyüktü öyle çok aşırı büyük değildi.

Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya 🤔
Niye böyle oluyo sizce :KK64:
Hayır canım tek değilsin dün mantar sote yaptım tavuklu ve az di da yediğim bugün 500 gr artı geldim kii dünkü hareketli bir gündü ona rağmen :KK12:

tabiki 1500 kalori alırsın bunu sebzeden etten almak var pizzadan almak var

mesela paketli gıdalar cıss bence az da yesen çok da yesen.. beyaz ekmek kesinlikle cıss..

patates tek başına öğün olarak evet iyi olmayabilir ama bi sebze yemeğinin içinde küp küp varsa bence ayrıştırılması şart değil ama ayrıştırırsan da fena olmaz :KK53: pirinç de nişasta ve nişasta cıss evet ama iki kaşık pirinç pilavı yiyen de ne bilim yesin ne var çok az yemiş..

kızartma cısss.. gazlı içecekler cısss.. şerbetli tatlılar cısss.. şeker cısss........ :KK48::KK48:

Hep söylüyorum bunu sanırım söylemeye de devam edeceğim. 37 yaşımdayım. Veee bu yaşıma kadar her şeyden yedim. Sonuç ortada. Yemeyince ölmeyeceğim hatta bir tarafımdan eksilecek. Eksilmek beni mutlu ediyor çünkü aynaya bakınca kendimi güzel ve hoş hissediyorum. Ayrıca sağlıklı olduğumu düşünüyorum. O nedenle az çok önemsemeyip ideal kilomuza ulaşana kadar cıssların hepsinden uzak durmalıyız. İdeal kilomuza ulaştıktan sonra dengeleyerek her şeyden yiyebiliriz ama yine ipin ucunu bırakmamalıyız.

işte buranın en güzel yanı bu canım, ben de veremiyorum ama buradaki arkadaşlar sağolsun, en azından kilo almıyorum.
kaptan ben neden kilo veremiyorum sence? Kafayı yemek üzereyim, bu hafta oruç tuttum, ağzıma cıs sürmedim, çok dikkat ettim hem de hareket ediyorum. 2 gündür reformer pilates yapıyorum ama +1 kg dayım.

Kilo vermemen için bir engel yok ama yapılan spor da kas olarak geri döndüğü zaman tartıda bazen + kilo görebiliyorsun. O zaman şöyle bir şey yapacaksın. Cumaya kadar hiç tartlımayacaksın ve yine kaçamak yapmayacaksın. Biraz sabır. Çok güzel alacaksın sonucunu.

Muğla canım, eşimin işi sebebiyle geldik. 4 aydır buradayız.

Sonuç olarak deniz sezonumu geçte olsa açtım. Bu saatten sonra bana karada ölüm yok. Hergün toplamda 1 saat yüzerim. Yanıma sütlü kahve ve bir küçük elma aldım açlık krizine karşı. Yarım litre su içtim bile şimdiden...
Veeeee gitsin kilolar 💃🏽🎉🎊

Rüya gibi :KK36::KK36:

Sahurda proteinli olsun sabah tartı biraz oynasın dedim ,
et köfte yedim 6 tane ama cevizden biraz büyüktü öyle çok aşırı büyük değildi.

Ve ben bugün dün sabah tartıma göre fazla geldim.et yiyince bi artı çıkan benmiyim ya 🤔
Niye böyle oluyo sizce :KK64:

Ama sürekli tartılmak sizi olumsuz etkiliyor. Sonuçta toksun sabah kalktığında. Keşke size söz geçirebilsem de tartı işini haftada bire çeksek ama bu konuda kimseye söz geçiremiyorum. :KK43::KK43::KK43:

cumartesine alırsın randevularını ... konuş her hafta gitmen daha iyi bence canım kontrollü olursun...

canım cumartesi çocukları bırakacak bi kocam bile yok cumartesi de çalışıyor ayda bi yeterli burada haftada bi tartılıyorum zaten kontrol açısından bi sıkıntım yok benim derdim bana uygun bi yemek stili ve aylık analiz

Son düzenleme:
Kızlar form ekmeğin resmini atar mısınız ben de alcam 😂 hadi herkes form ekmek alsın 😂

Dün eşim tam buğday ekmeği almış bana fırından. Ekmek çok tuhaf. Akşam size fotoğrafını atarım. Sanki ekmeğin içine kakao atmışlar gibi. Bence bi tuhaflık var o ekmekte.

kızlar bide ben şubattan beri düzenli demir ilacı alıyorum....zayıflama etkisi varmış bilginiz olsun demiriniz düşükse kilo vermeniz zor olurmuş....

benim demir ve d vitamini düşük :KK43: eşim reçetemi yaptıracak bugün

çarkın döndüğünü hissediyorum.. galiba zayıflayacağım :rolleyes:

Back
X