- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
merhaba geçen perşembeden beri şehir dışındayım dr işlerim vardı hep
88.4 güncel kilom
Tamam canım geçmiş olsun. Böyle zamanlarda önceden haber ver de merak etmeyelim seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba geçen perşembeden beri şehir dışındayım dr işlerim vardı hep
88.4 güncel kilom
Selam hanımlar yatılı misafirlerim var o yüzden bugün siteye pek giremiyorum. Menümü yazıp kaçıyorum
12.00 de 1 dilim ekmekten karışık tost
15.00 de 8 kaju
17.00 de dünden kalan yoğurtlu karnıbahardan yedim birazcık.
20.00 de 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
21.45 'te 3 fındık
Ah ahh mis gibi pirinç pilavını patatesli böreği muzlu keki baklavayı jelibonlarııı terkettim yemedim. İçim gitti ama boğazıma dur diyebildim çok mutluyum. Suyu 1.5 litre içebildim
Niye hsonlari böyle oluyor. Kafa kafaya verip buna bir çözüm bulmak lazım.
Ben hala şu an yaptığını kendime ceza hsonu illeri de ödül olarak değerlendiriyorum.
Halbuki yediğimiz sarmalar pizzalar sosis reçel sarelle bebe bisküviyi kek pasta... bunlar nasil ödül olabilir ki? Bunu kafama gereksiz lüzumsuz diye bir kodlaabilsem...
Ah ahhhh
Geçmiş olsun, hayırdır?
Tamam canım geçmiş olsun. Böyle zamanlarda önceden haber ver de merak etmeyelim seni![]()
Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..kalp ve akciğerle alakalı ciddi bir sıkıntım var.onun için koşturutyorum.pulmoner hipertansiyonum yüksek
inan okadar ani geliştiki.perşembe hocayla görüşeceğimiz çarşamba belli oldu.apar topar çıktık
Geçmiş olsun canımkalp ve akciğerle alakalı ciddi bir sıkıntım var.onun için koşturutyorum.pulmoner hipertansiyonum yüksek
inan okadar ani geliştiki.perşembe hocayla görüşeceğimiz çarşamba belli oldu.apar topar çıktık
kalp ve akciğerle alakalı ciddi bir sıkıntım var.onun için koşturutyorum.pulmoner hipertansiyonum yüksek
kalp ve akciğerle alakalı ciddi bir sıkıntım var.onun için koşturutyorum.pulmoner hipertansiyonum yüksek
Gercekten yoklugu bin dert cok duzensizdi benim sagliksiz beslendigimden buyuk ihtimal bu aralar duzene girdienerjimizi tazeledikk miss gibi başladık haftaya benden size sizden tüm gruba
hadi inşallahh canım.. 1 haftadır spor yapıyorum eskiye göre beslenmemi neredeyse yarı yarıya azalttım. tartıda eksik çıkmadığım gibi fazla çıkıyorum.. bu hafta görücem inşallahh tartıda etkilerini
enerjimizi diri tutalım tüm hafta ihtiyacımız olacak
regller başa bela gerçekten... benimde motivasyonumu kıran tek şey... kist tedavisi için ilaç alıyorum 3 aydır regl olmuyorum.. aslında amaç tam olarak bu, kistin tedavisi gebelik. vücüda gebelik hormonu vererek kandıracak ve kist kaybolacak güyaaa ama bırakıcam sanırım en azından regl oluyordum önceden. kısaca varlığı bir dert yokluğu bin dert![]()
Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..
Geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun![]()
Dikkat et canım kendine inşallah biran önce sağlığına kavuşursun![]()
Hoşgeldin kaptanimGünaydın kızlar
Kaçak kaptan geldi![]()
Evet öyle gerçekten.Kadin olmak ne zor ya.Allah yardımcın olsun canım.Cok geçmiş olsun.enerjimizi tazeledikk miss gibi başladık haftaya benden size sizden tüm gruba
hadi inşallahh canım.. 1 haftadır spor yapıyorum eskiye göre beslenmemi neredeyse yarı yarıya azalttım. tartıda eksik çıkmadığım gibi fazla çıkıyorum.. bu hafta görücem inşallahh tartıda etkilerini
enerjimizi diri tutalım tüm hafta ihtiyacımız olacak
regller başa bela gerçekten... benimde motivasyonumu kıran tek şey... kist tedavisi için ilaç alıyorum 3 aydır regl olmuyorum.. aslında amaç tam olarak bu, kistin tedavisi gebelik. vücüda gebelik hormonu vererek kandıracak ve kist kaybolacak güyaaa ama bırakıcam sanırım en azından regl oluyordum önceden. kısaca varlığı bir dert yokluğu bin dert![]()
Çok geçmiş olsun cnmkalp ve akciğerle alakalı ciddi bir sıkıntım var.onun için koşturutyorum.pulmoner hipertansiyonum yüksek
Alıştım artık yağ yakma özelliği var çünkü portakal mandalina şekerliGreyfurtu nasil yiyorsun cok aci![]()
Alıştım artık yağ yakma özelliği var çünkü portakal mandalina şekerli
kaptanım yazmayayım. öğlen tatlı yedimchentiq canım aşağıdaki linke başarının sırlarını yaz lütfen.
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com