Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam hanımlar yatılı misafirlerim var o yüzden bugün siteye pek giremiyorum. Menümü yazıp kaçıyorum

12.00 de 1 dilim ekmekten karışık tost
15.00 de 8 kaju
17.00 de dünden kalan yoğurtlu karnıbahardan yedim birazcık.
20.00 de 1 tabak tavuklu bezelye yemeği
21.45 'te 3 fındık
Ah ahh mis gibi pirinç pilavını patatesli böreği muzlu keki baklavayı jelibonlarııı terkettim yemedim. İçim gitti ama boğazıma dur diyebildim çok mutluyum. Suyu 1.5 litre içebildim

Yeseydin keşke :KK48::KK48::KK53:

Niye hsonlari böyle oluyor. Kafa kafaya verip buna bir çözüm bulmak lazım.

Ben hala şu an yaptığını kendime ceza hsonu illeri de ödül olarak değerlendiriyorum.

Halbuki yediğimiz sarmalar pizzalar sosis reçel sarelle bebe bisküviyi kek pasta... bunlar nasil ödül olabilir ki? Bunu kafama gereksiz lüzumsuz diye bir kodlaabilsem...

Ah ahhhh

Bir çoğumuzda daha önce yaptık yine yapabiliriz mantığı ve şımarıklılığı var bence. Ödül değil aslında kendimize ceza veriyoruz resmen :KK43:

Geçmiş olsun, hayırdır?

kalp ve akciğerle alakalı ciddi bir sıkıntım var.onun için koşturutyorum.pulmoner hipertansiyonum yüksek
Tamam canım geçmiş olsun. Böyle zamanlarda önceden haber ver de merak etmeyelim seni :KK200:

inan okadar ani geliştiki.perşembe hocayla görüşeceğimiz çarşamba belli oldu.apar topar çıktık

kalp ve akciğerle alakalı ciddi bir sıkıntım var.onun için koşturutyorum.pulmoner hipertansiyonum yüksek

inan okadar ani geliştiki.perşembe hocayla görüşeceğimiz çarşamba belli oldu.apar topar çıktık
Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda iyileşirsin..

Dikkat et canım kendine inşallah biran önce sağlığına kavuşursun :dua::dua:

enerjimizi tazeledikk miss gibi başladık haftaya benden size sizden tüm gruba :KK68:
hadi inşallahh canım.. 1 haftadır spor yapıyorum eskiye göre beslenmemi neredeyse yarı yarıya azalttım. tartıda eksik çıkmadığım gibi fazla çıkıyorum.. bu hafta görücem inşallahh tartıda etkilerini :KK6:

enerjimizi diri tutalım tüm hafta ihtiyacımız olacak :rolleyes::KK200:

regller başa bela gerçekten... benimde motivasyonumu kıran tek şey... kist tedavisi için ilaç alıyorum 3 aydır regl olmuyorum.. aslında amaç tam olarak bu, kistin tedavisi gebelik. vücüda gebelik hormonu vererek kandıracak ve kist kaybolacak güyaaa ama bırakıcam sanırım en azından regl oluyordum önceden. kısaca varlığı bir dert yokluğu bin dert:KK51:
Gercekten yoklugu bin dert cok duzensizdi benim sagliksiz beslendigimden buyuk ihtimal bu aralar duzene girdi
doktora sor bence birakmadan once ilaci

kaptanım aslında geçen perşembede 88.4 düm.ama dr işlerinden dolayı çok düzensiz beslendim.4 gündür kilomda hiç bir değişiklik olmamış

enerjimizi tazeledikk miss gibi başladık haftaya benden size sizden tüm gruba :KK68:
hadi inşallahh canım.. 1 haftadır spor yapıyorum eskiye göre beslenmemi neredeyse yarı yarıya azalttım. tartıda eksik çıkmadığım gibi fazla çıkıyorum.. bu hafta görücem inşallahh tartıda etkilerini :KK6:

enerjimizi diri tutalım tüm hafta ihtiyacımız olacak :rolleyes::KK200:

regller başa bela gerçekten... benimde motivasyonumu kıran tek şey... kist tedavisi için ilaç alıyorum 3 aydır regl olmuyorum.. aslında amaç tam olarak bu, kistin tedavisi gebelik. vücüda gebelik hormonu vererek kandıracak ve kist kaybolacak güyaaa ama bırakıcam sanırım en azından regl oluyordum önceden. kısaca varlığı bir dert yokluğu bin dert:KK51:
Evet öyle gerçekten.Kadin olmak ne zor ya.Allah yardımcın olsun canım.Cok geçmiş olsun.

chentiq chentiq canım aşağıdaki linke başarının sırlarını yaz lütfen. :KK200:

chentiq chentiq canım aşağıdaki linke başarının sırlarını yaz lütfen. :KK200:

kaptanım yazmayayım. öğlen tatlı yedim :KK42:

dün çok hafif bir kahvaltı yaptım.
son 3-4 gündür düzenim bozuk olduğu için hafif beslenip, günü 17:00 dan sonra hiçbirşey yemeden kapatmak istedim. çok zorda olda başardım.gündüz yoğurdun içine kereviz doğradım yada meyva falan yedim.gece çok acıktım ama inatlaştım ve yemedim
fakat beni şaşırtan bu kadar direnmeme rağmen sabah tartıda dünkü kilomdan bariz bir fark görememem oldu
acaba vücut böyle zorlanınca kendini korumaya alıp yağmı depoluyor
ya çok ilginç akşam kaç bardak su içtim ona bile wc ye çıkmadım doğru dürüst

Back
X