Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kizceler
Kahvaltı 12 de
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir parça peynir domates
Saat 4 te açlıktan başım döndü çok küçük çikolata 🙄🙄
Akşam 7 de
1 kâse yoğurt
1 lokma peynir
3 tane zeytin domates
2 yemek kaşığı fasulye
30 dakika egzersiz
Çok ama çok az yemişsin. Kızlar zaten yazmışlar canım aynı şeyleri ben de savunuyorum. Biz burada sadece kilo vermeye çalışmıyoruz. Düzenli, dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. O nedenle Bu kadar çok yüklenme kendine. Su ne kadar içtin?
Evet kaptan hele benim halim harap:KK43: çocukları uyutup spor yapıyorum tam duş alacakken ya da hemen çıkışında oğlum sağolsun bir kalkıyor en az bir saat bırakmıyor tam sahur hazırlıyorum yemeye başlıyorum kızım tuvalete diye kalkıyor yaptır yatır derken sese oğlum kalkıyor tekrar uyutabilirsem uyutuyorum uyumazsa kucakta kalan yiyeceklerimi tüketiyorum derken ezan vakti geliyor pert bir halde en iyi ihtimal 4-4.30 gibi oğlumun yanında uyuyakalıyorum. Sabah da kurulmuş saat gibi 8.30 da kalkan oğlumla kalkıyorum ama vücudum artık dayanamıyor gün boyu uykulu ve bitik geziniyorum. Gündüz uyumaya dadandım bir de oğlum uyuyunca kendimi yatakta buluyorum. Kendime geliyorum iyi oluyor ama dengem bozuldu gün çok verimsiz geçiyor. Gündüz uyumasam geceyi edemiyorum yorgunluktan. Ne yapacağımı şaştım:KK43:
Aynen ben de senin gibiyim canım. Saat 16:00-17:00 arası bir uyku bastırıyor açamıyorum gözlerimi.
Öyle.. düzen kalmadı zaten.. hele çocuklarla Allah yardımcınız olsun🙄

Allah yardimcin olsun canım.. en iyisi çocuklarla uyumak sanırım...

Amin canım çok teşekkürler şu sınavı bir atlatsaydık her şey düzelecekti. İnşallah emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alırız :KK68::KK68:

Kızlar iki ayda hazırlanan bireysel derece listesi hazırlanmış. İlk 10'a giren takımımızın medarı iftiharı Aysegul 6666 Aysegul 6666 ü kocaman alkışlayalım :KK9: :KK9: :KK9: :nazar:

Ayşegül'e kesinlikle katılıyorum Milyaay Milyaay cim.. biz burada muhabbet olsun, gaz olsun diye 2 dedik ama amacımız tabiki sağlıklı kilo verebilmek.. 2, 2 verip verememektense 1 verelim devamı gelsin.. az olsun bizim olsun 🤪 (2 kilo veremeyecegini anlayinca yan çizen ben :KK70::KK70:)
Hee heee 😎😎😎😎🤗🤗🤗😂😂😂😂kız ne ediyon bacıiii bu hafta o kadar makarna yenir mii😉😉😉yarın bakalım tartı konuşacak 😉😉😉😉😀😁😁😁verirsin sen verirsin 😁😁😁bak bu hafta sayende çok pis gaza geldim ben 😎😎😎😋😋😋😂

Çok ama çok az yemişsin. Kızlar zaten yazmışlar canım aynı şeyleri ben de savunuyorum. Biz burada sadece kilo vermeye çalışmıyoruz. Düzenli, dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. O nedenle Bu kadar çok yüklenme kendine. Su ne kadar içtin?
Aynen ben de senin gibiyim canım. Saat 16:00-17:00 arası bir uyku bastırıyor açamıyorum gözlerimi.

Amin canım çok teşekkürler şu sınavı bir atlatsaydık her şey düzelecekti. İnşallah emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alırız :KK68::KK68:
Su 5 litre içtim 😶😶😶🙄evet kızlar yazmışlar bundan sonra daha düzenli beslenevem aslında önceki gün tost yenistim diye kendini dengelesin dedim ikinci gün 😎bundan sonra daha çok dikkat ederim 😚😚😘😘😘teşekkürler kaptan uyarın için 😍

İyi günler arkadaşlar. Dün çok halsizdim menüleri okudum ama yazamadım.
sahur
1 kase Menemen
Salatalık peynir

iftar
Tavuk çorbası
1 karnıyarık
1 biber dolması

1 çikolata 🙈
2 lt su
Yarım saat kol karın basen egzersizi
100 ip

Çikolata bitmemiş miydi :KK70: :KK70: :KK70:

Kızlar yaaa regl belirtileri başladı ve ben orucum umarım iftardan sonra olur :olamaz::olamaz::olamaz: İşin kötüsü yarın cuma. :KK61::KK61::KK61:
Aynen ben de regl olabilirim. Tartıda eksi görünüyorum az da olsa. Ama ben bu dönemde çok ödem topluyorum. Her ne kadar çikolata yesem de bi o kadar su , zerdeçallı yoğurt, karanfil çayı içiyorum daha fazla vermem lazımdı 😁

Kızlar iki ayda hazırlanan bireysel derece listesi hazırlanmış. İlk 10'a giren takımımızın medarı iftiharı Aysegul 6666 Aysegul 6666 ü kocaman alkışlayalım :KK9: :KK9: :KK9: :nazar:

Ayy, çok şaşırdım ve çook mutlu oldum..:KK68::KK68::KK68:
İlk 10 a girebilirim belki diyordum ama genelde 4. olabileceğimi hiç sanmazdım.
Teşekkür ediyorum sevgili kaptanım, ve değerli arkadaşlarım:KK28::KK28::KK28::KK52::KK52::KK52:
Başta kaptanım olmak üzere, sizlerin de desteği , uyarı ve teşviklerinizle bu başarıyı beraber yakaladık:KK19:
Daha nice kilo vermelere ... hep beraber... inşallah...:dua:

Kaptanım yaa yine 3. lüğü kılpayı kaçırmışım:mad:

Bu arada keşke diyete ilk başladığım zaman buraya katılsaymışım.. çünkü 96.4 ile başlamıştım, ama 2 hafta sonra buraya 92.5 ile girdim..
Başlangıç kilom 96.4 baz alınsaydı, sanırım şimdi listenin 1. Sırasında olurdum...kısmet işte, buna şükür..

Kız elinde var ve yemiyorsun :olamaz: afiyet şeker olsun canım cevizi bu saate çok yeme :KK48:
Az yedim canım, nefsimi körleyecek kadar merak etme :KK48:

Kızlar bence ramazanda bizi uykusuzlukta etkiliyor. Ben neredeyse her gün sahura kadar oturuyorum çalışmadığım günler. Sabah da erken kalkıyorum. Kızların dersleri var. Evde sıkıldılar iyice onlarla ilgileniyorum. Ev işi, yemek derken yine sahura kadar ayaktayım. Uyku önemli uyku :işsiz: :işsiz:
ya bi de sahuru yiyip üzerine yatıyoruz ya, sanırım o da kilo aldırıyor bize.. ben de gündüz uyumadan duramıyorum, bu sefer de her işim yarım kalıyo:KK43:
Evet kaptan hele benim halim harap:KK43: çocukları uyutup spor yapıyorum tam duş alacakken ya da hemen çıkışında oğlum sağolsun bir kalkıyor en az bir saat bırakmıyor tam sahur hazırlıyorum yemeye başlıyorum kızım tuvalete diye kalkıyor yaptır yatır derken sese oğlum kalkıyor tekrar uyutabilirsem uyutuyorum uyumazsa kucakta kalan yiyeceklerimi tüketiyorum derken ezan vakti geliyor pert bir halde en iyi ihtimal 4-4.30 gibi oğlumun yanında uyuyakalıyorum. Sabah da kurulmuş saat gibi 8.30 da kalkan oğlumla kalkıyorum ama vücudum artık dayanamıyor gün boyu uykulu ve bitik geziniyorum. Gündüz uyumaya dadandım bir de oğlum uyuyunca kendimi yatakta buluyorum. Kendime geliyorum iyi oluyor ama dengem bozuldu gün çok verimsiz geçiyor. Gündüz uyumasam geceyi edemiyorum yorgunluktan. Ne yapacağımı şaştım:KK43:
Ben de aynı durumdayım canım, uyur gezer gibiyim gündüz evin içinde:KK43:

Sınav tarihi 1 ay erkene çekildi dikkat ediyorum yediklerime ama fazla aktif olamayacağım kusura bakmayın o_O
Canım başarılar dilerim, Allah zihin açıklığı versin..
Gunaydin kizlar.Herkes nasil?
Cok şükür bebeğimiz yogunbakimdan cıktı.Kardesimin sesi düzeldi.Artik bizde iyiyiz.Cok şükür Rabbime.Bi de su salgından kurtulsak.Dengemiz daha da düzelecek.
Çok sevindim canım, tekrar gözünüz aydın..
Amiin inşallah..

Ayy, çok şaşırdım ve çook mutlu oldum..:KK68::KK68::KK68:
İlk 10 a girebilirim belki diyordum ama genelde 4. olabileceğimi hiç sanmazdım.
Teşekkür ediyorum sevgili kaptanım, ve değerli arkadaşlarım:KK28::KK28::KK28::KK52::KK52::KK52:
Başta kaptanım olmak üzere, sizlerin de desteği , uyarı ve teşviklerinizle bu başarıyı beraber yakaladık:KK19:
Daha nice kilo vermelere ... hep beraber... inşallah...:dua:
En büyük başarı senin canım yeniden tebrik ediyorum seni canı gönülden :KK200:
Kaptanım yaa yine 3. lüğü kılpayı kaçırmışım:mad:

Bu arada keşke diyete ilk başladığım zaman buraya katılsaymışım.. çünkü 96.4 ile başlamıştım, ama 2 hafta sonra buraya 92.5 ile girdim..
Başlangıç kilom 96.4 baz alınsaydı, sanırım şimdi listenin 1. Sırasında olurdum...kısmet işte, buna şükür..

Keşke ilk üçe girebilseydin süper olurdu çünkü ben o listenin ilk sırasına bir kaç kez oturmuş biri olarak insanı nasıl mutlu ettiğini anlatamam. Senin de yaşamanı çok isterdim. Ama biliyorsun ki önümüzde hala bir fırsat var. İyi ki mezun etmemişim seni :KK68::KK68:

En büyük başarı senin canım yeniden tebrik ediyorum seni canı gönülden :KK200:

Keşke ilk üçe girebilseydin süper olurdu çünkü ben o listenin ilk sırasına bir kaç kez oturmuş biri olarak insanı nasıl mutlu ettiğini anlatamam. Senin de yaşamanı çok isterdim. Ama biliyorsun ki önümüzde hala bir fırsat var. İyi ki mezun etmemişim seni :KK68::KK68:
İnşallah...gözümü şuan sadece 70 kiloya dikmiş durumdayım ama ramazan girdiğinden beri gram oynamıyo..bi de eskisi gibi çok yesem , yürüyüş te yapmasam nolurdu halim bilemiyorum :işsiz:

Pardon düzelteyim, gram bazen oynuyo ama + yönünde..:mad::KK43::olamaz:

Eski verdiğim kiloları özledim:cry:

Ne kadar güzel bir haber :KK68: :KK68: İnşallah ondan da kurtulacağız ama en geç bir ay sonra onunla birlikte yaşamaya alışmamız gerekiyor yavaş yavaş. Çünkü bu hastalığın aşı bulunmadan son bulacağı yok gibi. Üzüldüğüm tek şey hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Evet aslında bununla yaşamayı öğrenmemiz gerek şimdilik.O beni de çok uzuyor.Oyle ozledimki çalışmayı ve rahatca gezmeyi.

İnşallah...gözümü şuan sadece 70 kiloya dikmiş durumdayım ama ramazan girdiğinden beri gram oynamıyo..bi de eskisi gibi çok yesem , yürüyüş te yapmasam nolurdu halim bilemiyorum :işsiz:

Pardon düzelteyim, gram bazen oynuyo ama + yönünde..:mad::KK43::olamaz:

Eski verdiğim kiloları özledim:cry:

Ramazanda kilo verememek çok normal bir şey canım. O yüzden çok takma kafana. Ramazandan sonra yine rahat rahat veririz. Ben ilk defa bir ramazanda bu kadar az yiyorum ama ona rağmen çok çok az gidiyor. Ama sabrettim olacak bu iş. Sen de sakın sıkma canını.

Ramazanda kilo verememek çok normal bir şey canım. O yüzden çok takma kafana. Ramazandan sonra yine rahat rahat veririz. Ben ilk defa bir ramazanda bu kadar az yiyorum ama ona rağmen çok çok az gidiyor. Ama sabrettim olacak bu iş. Sen de sakın sıkma canını.
Aynen ya, hem az yorum hem çoğu günler 1 saat yürüyorum, yok, gram oynamıyo, yada + oluyo bazen..:olamaz:
Bi de evdeki tulumba tatlısı, revani, baklava, pasta ve kekleri yemediğim tatmadığım halde böyle olması çok sinir bozucu:işsiz:
Tartı mı kafayı yedi, bozuldu bilmiyorum, yoksa yakında ben kafayı yiyeceğim:KK35:

Düzeltme: hem az yiyorum..

Back
X