- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Çok ama çok az yemişsin. Kızlar zaten yazmışlar canım aynı şeyleri ben de savunuyorum. Biz burada sadece kilo vermeye çalışmıyoruz. Düzenli, dengeli ve sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. O nedenle Bu kadar çok yüklenme kendine. Su ne kadar içtin?Selam kizceler
Kahvaltı 12 de
1 haşlanmış yumurta
Küçük bir parça peynir domates
Saat 4 te açlıktan başım döndü çok küçük çikolata
Akşam 7 de
1 kâse yoğurt
1 lokma peynir
3 tane zeytin domates
2 yemek kaşığı fasulye
30 dakika egzersiz
Aynen ben de senin gibiyim canım. Saat 16:00-17:00 arası bir uyku bastırıyor açamıyorum gözlerimi.Evet kaptan hele benim halim harapçocukları uyutup spor yapıyorum tam duş alacakken ya da hemen çıkışında oğlum sağolsun bir kalkıyor en az bir saat bırakmıyor tam sahur hazırlıyorum yemeye başlıyorum kızım tuvalete diye kalkıyor yaptır yatır derken sese oğlum kalkıyor tekrar uyutabilirsem uyutuyorum uyumazsa kucakta kalan yiyeceklerimi tüketiyorum derken ezan vakti geliyor pert bir halde en iyi ihtimal 4-4.30 gibi oğlumun yanında uyuyakalıyorum. Sabah da kurulmuş saat gibi 8.30 da kalkan oğlumla kalkıyorum ama vücudum artık dayanamıyor gün boyu uykulu ve bitik geziniyorum. Gündüz uyumaya dadandım bir de oğlum uyuyunca kendimi yatakta buluyorum. Kendime geliyorum iyi oluyor ama dengem bozuldu gün çok verimsiz geçiyor. Gündüz uyumasam geceyi edemiyorum yorgunluktan. Ne yapacağımı şaştım
![]()
Öyle.. düzen kalmadı zaten.. hele çocuklarla Allah yardımcınız olsun
Allah yardimcin olsun canım.. en iyisi çocuklarla uyumak sanırım...
Amin canım çok teşekkürler şu sınavı bir atlatsaydık her şey düzelecekti. İnşallah emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alırız