Kızlar slm herkese hayırlı mutlu sağlıklı bayramlar.
Kurban kesenlerin ibadetini rabbim kabul etsin inşallah ben tam gaz diyete devam şuan Bodrum’da yazlıktayız ablamla birlikte yapıyoruz bol bol da yüzüyoruz çocuklarla oyna falan epey spor oluyor bize sizden ne var ne yok umarım herkes iyidir ada81
 naber

ada81
 naber 

Kurban kesenlerin ibadetini rabbim kabul etsin inşallah ben tam gaz diyete devam şuan Bodrum’da yazlıktayız ablamla birlikte yapıyoruz bol bol da yüzüyoruz çocuklarla oyna falan epey spor oluyor bize sizden ne var ne yok umarım herkes iyidir
 ada81
 naber

ada81
 naber 

ben 29yaşındayım bundan yaklaşık 2sene önce sporla 87kilodan 67kiloya 3ayda düştüm sonra hamile kaldım 3.çocuğuma hamilelik doğum vs 78kiloya çıktım pek kilo almadım şimdi yeniden başlamak istiyorum 2kilo verdim 76kiloyum umarım o motivasyonu yakalayabilirim
ben 29yaşındayım bundan yaklaşık 2sene önce sporla 87kilodan 67kiloya 3ayda düştüm sonra hamile kaldım 3.çocuğuma hamilelik doğum vs 78kiloya çıktım pek kilo almadım şimdi yeniden başlamak istiyorum 2kilo verdim 76kiloyum umarım o motivasyonu yakalayabilirim