Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar slm herkese hayırlı mutlu sağlıklı bayramlar.
Kurban kesenlerin ibadetini rabbim kabul etsin inşallah ben tam gaz diyete devam şuan Bodrum’da yazlıktayız ablamla birlikte yapıyoruz bol bol da yüzüyoruz çocuklarla oyna falan epey spor oluyor bize sizden ne var ne yok umarım herkes iyidir ada81 ada81 naber ;)

Kızlar slm herkese hayırlı mutlu sağlıklı bayramlar.
Kurban kesenlerin ibadetini rabbim kabul etsin inşallah ben tam gaz diyete devam şuan Bodrum’da yazlıktayız ablamla birlikte yapıyoruz bol bol da yüzüyoruz çocuklarla oyna falan epey spor oluyor bize sizden ne var ne yok umarım herkes iyidir ada81 ada81 naber :KK66:
Merhaba canım, sana da iyi bayramlar 🤗
Ne güzel, hem tatil, hem spor ,hem diyet süper gidiyorsun👏
Herkes yaz tatiline girince burası sakinleşti biraz, herkeste bir yoğunluk, koşturmaca var..
Ben de bayramdan sonra eve dönücem inşallah, burda memlekette çok diyet yapamadım, ama çok ta abartmadım, arada yürüyüşe falan çıktım... Geldiğimden beri 1-2 kilo arası aldım, onu azaltmaya çalışıyorum..
Sana iyi tatiller, iyi eğlenceler, arada yaz buraya, özletme kendini... öpüyorum canım:KK15:

Merhaba canım, sana da iyi bayramlar 🤗
Ne güzel, hem tatil, hem spor ,hem diyet süper gidiyorsun👏
Herkes yaz tatiline girince burası sakinleşti biraz, herkeste bir yoğunluk, koşturmaca var..
Ben de bayramdan sonra eve dönücem inşallah, burda memlekette çok diyet yapamadım, ama çok ta abartmadım, arada yürüyüşe falan çıktım... Geldiğimden beri 1-2 kilo arası aldım, onu azaltmaya çalışıyorum..
Sana iyi tatiller, iyi eğlenceler, arada yaz buraya, özletme kendini... öpüyorum canım:KK15:
ay ayşegülcüğüm seni gördüğüme cevap verdiğine çok sevindim sende buralardasın kopmamışsın demek buraya giren bir daha çıkamıyor zaten 😎
Umarım daha fazla almazsın tatil kilo bakımından çok tehlikeli oluyor biz birde çok kalabalığız burada hep yeme içme üzerine geçiyor günümüz
Kışın yine hepbirlikte oluruz inşallah Allah sağlık versin de zayıflarız
Bende çok öpüyorum buralardayım arada uğrarım 😍

ay ayşegülcüğüm seni gördüğüme cevap verdiğine çok sevindim sende buralardasın kopmamışsın demek buraya giren bir daha çıkamıyor zaten 😎
Umarım daha fazla almazsın tatil kilo bakımından çok tehlikeli oluyor biz birde çok kalabalığız burada hep yeme içme üzerine geçiyor günümüz
Kışın yine hepbirlikte oluruz inşallah Allah sağlık versin de zayıflarız
Bende çok öpüyorum buralardayım arada uğrarım 😍
Evet canım, buralardayım, kopamayacağımı mezun olmadan da biliyordum zaten😉
Ailecek güzel bir tatil yapmana çok sevindim, yıl içinde fazlasıyla bunalmıştın, eminim çok rahatlamış dinlenmiş olarak döneceksin evine... Azıcık kilo almış olsan bile dönünce sağlıkla verirsin inşallah, sen şimdi tatilin ve ailenin yanında olmanın tadını çıkar👍
Öpüyorum Gönüüüüüül cüüm😘

Günaydınlar artık buralardayım.
Benim ipin ucu gitti iyice.
Ama toparlayacağım.
Bundan sonra kaçamak yok.
Her gün menü yazmaya özen göstereceğim.
Bu bayram gezip yeseydin amenna.
Evde yedim ya.
Pişmanlık fayda etmiyor.
En azından devam etmemeye faydası var.

Hoşgeldiniz .
Tanıyabilir miyiz
Hoşbuldum😊ben 29yaşındayım bundan yaklaşık 2sene önce sporla 87kilodan 67kiloya 3ayda düştüm sonra hamile kaldım 3.çocuğuma hamilelik doğum vs 78kiloya çıktım pek kilo almadım şimdi yeniden başlamak istiyorum 2kilo verdim 76kiloyum umarım o motivasyonu yakalayabilirim

Hoşbuldum😊ben 29yaşındayım bundan yaklaşık 2sene önce sporla 87kilodan 67kiloya 3ayda düştüm sonra hamile kaldım 3.çocuğuma hamilelik doğum vs 78kiloya çıktım pek kilo almadım şimdi yeniden başlamak istiyorum 2kilo verdim 76kiloyum umarım o motivasyonu yakalayabilirim
İnşallah canım.
2 yıl önce zaten çok güzel kilo vermişsin.
Tekrar bunu yapabilirsin.
Burası motivasyon için süper.
Bu ara biraz sessiz. Hem bayram hem de yaz tatilletinden dolayı herkes bir yerlerde.
Bayramdan sonra bol bol paylaşım olur.

Bugün bayramın son günü menümü paylasayım.
İlk gün ben serbest bırakmıştım.2.gün akşama kadar uydum akşam eşimin arkadaşı ve eşiyle kokoreç yemeye gittik bozdum.3.gün saat 16.30 a kadar uydum eşim illa pizza dedi 4 dilim yiyerek bozdum.Ama tamamen hiç salmadım.
Bugün menümü tam yapabildim.Ve bugün yeme işini bitirdim.

Kahvaltı 9.00: 5 yk yoğurt 2 yk yulaf 1 şeftali 1 yk kuru üzüm + tarçın

Ara 11.00: 1 bardak yeşil çay

Öğlen 13.30: Yeşil mercimekli tuzsuz peynirli salata

Ara 15.30: Bir kutu aktıvıa

Akşam 18.30: 6 -7 yk semizotu + 3 yk yoğurt

İki saat sonrada sade maden suyu içeceğim

Hoş geldin.
Bende daha yeni sayilirim grupta.Ama hem yönlendirmeleri hem paylaşımlarıyla epey motivasyonu yakaladım.Sende yakalarsın inşallah.

Günaydınlar artık buralardayım.
Benim ipin ucu gitti iyice.
Ama toparlayacağım.
Bundan sonra kaçamak yok.
Her gün menü yazmaya özen göstereceğim.
Bu bayram gezip yeseydin amenna.
Evde yedim ya.
Pişmanlık fayda etmiyor.
En azından devam etmemeye faydası var.

ortim ben seni bırakmam gayrı sen ezele kadar benim ortimsin :KK19:

candy_candy candy_candy kız insan bi günaydın yazar kaçak :rolleyes::rolleyes:

kaptanım bayramlaşma muhabbetine gitti yazacaktım da :KK15: günaydınlarrrr :KK36:

valla kaptanım bu 4 gün ömrümden ömür gitti resmen yaa mersinin sıcağında dana kes dağıt sakla pisliğini temizle canım çıktı canım.. yaşamadım diyebilirim bu dört günde zaten bayramda da anamdan başkasını arayamadım bile öyle bir bayram bu bayram bana

bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun :KK19:

17 Temmuz'da 72,5 kilo ile izne ayrılmıştım.

Tatile çıkmadan önce tartıldığımda 73.8 kiloydum. O dönem çok ödemim vardı.

Tatilden döndüğüm ilk gün yani bayramın 3. günü (Pazar) 78.5 çıktım (akşam tok karnıma tartılmıştım). Dün tartıldığımda 76.3 kiloydum. Bu sabah tartıldığımda ise 75.2 kiloya indim. Tatilin ilk zamanlarında çok dikkat ettim. Hep porsiyon kontrollü gittim ama İzmir'e gelince ölçüyü ve dikkati bıraktım. Öncesinde seyahat halindeyken çok hareketliydim. O dağ senin, bu dağ benim, günlük adım sayım ortalama 17 bin civarıydı. İzmir'de salgından dolayı çok çıkmak istemedim dışarıya ve hareketsizlik ayrıca dikkatsizlik + olarak yansıdı. Cumaya kadar bakalım ne kadar gidecek birlikte göreceğiz.

kaptanım ben bugün itibariyle IF'e başlıyorum diyet olarak da şekersiz diyeti uygulamaya çalışacağım kaçamaksız ayrıca glütenden de uzak durmaya çalışıcam gerçekten de on gün yapmıştım mayısın sonunda kendimi çok iyi hissetmiştim rahat uyanıyordum bıraktığımdan beri eski seval oldum benim glütene hassasiyetim var artık buna emin oldum şu pandemi olayları geçsin testini de yaptırıcam. haftaiçi 07-15 aralığını kullanıcam sabah sporumun üstüne güzel yumurtalı bir kahvaltı yapıp çıkıcam öğlen yemekhaneye gidicem ne varsa yicem akşam üstü kahve + glütensiz bir tatlı + kuruyemiş son öğün olacak eve gidince de tarçınlı bitki çayı içicem.

haftasonu da kahvaltı geç olduğu için 11-19 aralığını kullanıcam. 15 ağustosta balıkesire gidicem 1 ay tatildeyim tatilde de 11-19 arası devam

bu tam da benim sürdürebileceğim bir diyet. sabah 121,8 di kilom bayramda artıları biraz verdim :dua:

kaptanım ben bugün itibariyle IF'e başlıyorum diyet olarak da şekersiz diyeti uygulamaya çalışacağım kaçamaksız ayrıca glütenden de uzak durmaya çalışıcam gerçekten de on gün yapmıştım mayısın sonunda kendimi çok iyi hissetmiştim rahat uyanıyordum bıraktığımdan beri eski seval oldum benim glütene hassasiyetim var artık buna emin oldum şu pandemi olayları geçsin testini de yaptırıcam. haftaiçi 07-15 aralığını kullanıcam sabah sporumun üstüne güzel yumurtalı bir kahvaltı yapıp çıkıcam öğlen yemekhaneye gidicem ne varsa yicem akşam üstü kahve + glütensiz bir tatlı + kuruyemiş son öğün olacak eve gidince de tarçınlı bitki çayı içicem.

haftasonu da kahvaltı geç olduğu için 11-19 aralığını kullanıcam. 15 ağustosta balıkesire gidicem 1 ay tatildeyim tatilde de 11-19 arası devam

bu tam da benim sürdürebileceğim bir diyet. sabah 121,8 di kilom bayramda artıları biraz verdim :dua:

Nasıl beslenirsen beslen eğer kaçamak yapmazsan mutlaka kilo verirsin. Ama bu aralığa göre akşamı bu kadar erken kapatamazsın canım. Kahvaltı alışkanlığın zaten çok yok diye düşünüyorum. O nedenle akşam en son 19:00 da kapat yeme işini. Sabah yine kahvaltını yap. Öğle yemeğini ye ama saat 19:00 dan sonra sabaha kadar hiçbir şey yememen lazım. Bu kiloda IF senin için uygun değil bence. Senin tek sorunun porsiyon ayarlayamaman. Onun nedeni de kendine ayrı tabak hazırlamaman. Öğünlerde herkesin tabağını ayır mutlaka. Hem çocukların ne yediğini görürsün hem kendi ne yediğini anlarsın. Üç ana öğün ve öğle ile akşam arasına bir ara öğün seni çok güzel zayıflatır. Ama tek lokma kaçamak yapmaman lazım. Beyaz ekmek, patates, pirinç, hazır paketli gıdalardan uzak durman şart.

Back
X