Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam kaptanım bu hafta listedeyiz inşallah:) ben de sabahtan beri takip ediyordum tebrik ediyorum kızlar:)Kızlar bu hafta da ikinci olduk![]()
![]()
Hepinizi kocaman tebrik ediyorum.
pessinus hazırla canım kendini haftaya biz de giriyoruz listeye
![]()
Sağol canım , ben meyve yiyincede çok acıkıyorum .. en güzeli hiç yememekO saatlerde bana diyetisyen yogurdun icine meyve tarcin seklinde yada yulaf icine sut yada yogurt meyve tarcin seklinde verdi canim hic tatli istemiyor sende dene istersen detoks suyuda verdi icinde meyve tarcin var
Cok tatli yiyiyorum dedim kadin heryerimi meyve ile sardi![]()
Teşekkür ederim canımGözün aydın, listeye girmişsin
Ben 2 gün sonra köye gidip, seminer döneminde köyde olacağımne kadar dikkat edebilirsem artık...
Ama eve dönünce buraların tozunu attıracağım, korkun benden![]()
KiskandimKızlar bu hafta da ikinci olduk![]()
![]()
Hepinizi kocaman tebrik ediyorum.
pessinus hazırla canım kendini haftaya biz de giriyoruz listeye
![]()
Yoğunluk biter bitmez gelecem aktif oKilo almadan dön ama ve döndüğünde lütfen aktif ol![]()
Hadi yaaMilyaay canım maalesef bu hafta etap sonuncusu oldun. Yerine getirmen gereken ödevler var. Umarım bu mesajımı okursun.
![]()
Yoğunluk biter bitmez gelecem aktif o
Hadi yaane yapmam lazım canım
![]()
Uyku tulumu almanı tavsiye ederim canım. Battaniye yetmez. Uyku tulumu olmazsa battaniye ve yorgan götür. Bir de yanında sarılacak ya da sırt sırta verecek biri olsun![]()
![]()
Tesekkürler rakibem daha çok bol eksilere inşallahSüpersin rakibem tebrikler
Maşallah sende çok güzel vermişsin.Bende 10 gun once 81.1 ile baslamistim bugun 77.9 um
Fark:-3200
Tebrik ediyorum canım çok sevindim:)
Valla bende sevindim.Tebrik ediyorum canım çok sevindim:)
Tebrikler canım