Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz aramızaBugünkü menüm
Kahvaltı saat 11.00
2 h.yumurta
Y.biber
1 salatalik
Ara öğünler 10 leblebi 10 fıstık 1 salatalık 4 zeytin 2 çiğ köfte
Akşam saat 20.00
1 tabak patatesli tavuk
Salata
1 dilim ekmek
Spor 12000 adim
Inşallah canım yapalım bence de...Merhaba öncelikle hoşgeldiniz aramızabende aralıklı orucu destekliyorum. Beraber yapalım. 🖒
Hoş geldin aramıza,13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : vera2020
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 46
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 74
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Yediklerime hiç sınırı koymamak, sporu bırakmak.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlık ve fit görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Aramıza hoş geldin canımDün
Kahvaltı: saat 9.00
2 h. yumurta
Ara öğün: 3 salatalık+5 fıstık+10 leblebi
Akşam yemeği:saat 19.00
8 yk. kıymalı sebze yemeği+ 3 yk pilav
Spor:12.000 adım
Aramıza hoş geldin canımÇerezlerin çiğ olursa hem daha tok tutucu olur hem de daha hızlı yağ yaktırır. Kavrulmuşların kalori oranı daha yüksektir. Çiğ yersen daha az kalori alırsın ve daha fazla sebze yemeği ile dengelersin.
Aralıklı oruç iyidir ama kendini çok aç bırakmanı önermem açlık krizi yaşarsan yeme nöbetleri sert geçer senin için. Ben günlük 1350 kalorilik bi diyet yapıyorum porsiyonlarımı azalttım hazirandan beri neredeyse 9 kilo verdim. Spor ve su çok önemli suyu çok içmeye çalışmalısın
![]()
Kahvaltını erken yapmaya çalış en geç 9 da yapmaya çalış ben haftasonu bazen 9’u geçirebiliyorum ama genellikle 7-7:30 gibi kahvaltımı yapıyorum sporu sabah yapmayı tercih ediyorum akşam fırsat olursa yürüyüş ki bu aralar yapamıyorum. Bi de ben ilk hafta hurma diyeti yapmıştım 4-5 kilo öyle verdim zaten emzirme felan yoksa yapabilirsin bence 1 hafta sonuçta. Başta çok zorluyor ama 2 güne alışmıştım ben onun sayesinde diyetimi hiç zorlanmadan devam ettirebiliyorumHoş bulduk. Teşekkür ederim![]()
Kahvaltını erken yapmaya çalış en geç 9 da yapmaya çalış ben haftasonu bazen 9’u geçirebiliyorum ama genellikle 7-7:30 gibi kahvaltımı yapıyorum sporu sabah yapmayı tercih ediyorum akşam fırsat olursa yürüyüş ki bu aralar yapamıyorum. Bi de ben ilk hafta hurma diyeti yapmıştım 4-5 kilo öyle verdim zaten emzirme felan yoksa yapabilirsin bence 1 hafta sonuçta. Başta çok zorluyor ama 2 güne alışmıştım ben onun sayesinde diyetimi hiç zorlanmadan devam ettirebiliyorum
Günde 3 öğün sadece yoğurt ve akşamdan suda bekletilmiş hurma yedim 7 gün boyunca. Internette günlük 800 kalori yazıyordu ama kullandığın yoğurt ve hurma birebir aynısı değil kalori oranı değişebilir ki ben birebir de uymadım arada meyvede yedim muz armut falan. Ama ben sporu çok yapıyordum onun etkisi büyük. Nette yapanların yorumlarına göre 9 kilo bile veren var ama onlar çok kiloluydu muhtemelen. Sadece 1 hafta yapılmalı bu arada devam ettirilmemeli çünkü sonrası büyük vitamin eksikliğine sebep olurHurma diyetinde günlük ne kadar yemiştiniz?
Bir daha yapsam mı diye düşünmüyor değilim şu kpss geçsin bi daha yaparım belkiHurma diyetinde günlük ne kadar yemiştiniz?
Ben aralıklı oruca cuma başlayacam canım 🖒🖒Araştırmalarıma göre sağlıklı ve kalıcı kilo verebilmem için; eğer haftanın 7 günü de 10bin adım atarsam, kalori ihtiyacım 1400 olmalı imiş. Hiç hareket yoksa yani yürüyüşlerimi yapmazsam günlük yemek toplamı 1000 kcal olmalı imiş.
Günde 3 öğün sadece yoğurt ve akşamdan suda bekletilmiş hurma yedim 7 gün boyunca. Internette günlük 800 kalori yazıyordu ama kullandığın yoğurt ve hurma birebir aynısı değil kalori oranı değişebilir ki ben birebir de uymadım arada meyvede yedim muz armut falan. Ama ben sporu çok yapıyordum onun etkisi büyük. Nette yapanların yorumlarına göre 9 kilo bile veren var ama onlar çok kiloluydu muhtemelen. Sadece 1 hafta yapılmalı bu arada devam ettirilmemeli çünkü sonrası büyük vitamin eksikliğine sebep olur
Her gün aynı mesafeyi yürürken bi yerden sonra vücudun alışır ve zayıflama durma noktasına gelebilir. Bu yüzden her gün farklı mesafe yürümeye çalış. Bi gün 10binin altında bi gün üstünde olacak şekilde yürürsen daha kolay ve sağlıklı olur ama yürüyüşü bıraktığında tekrar geri alabilirsin bu her spor için aynıdır. Bıraktığımız gibi kilo alımı başlar maalesefAraştırmalarıma göre sağlıklı ve kalıcı kilo verebilmem için; eğer haftanın 7 günü de 10bin adım atarsam, kalori ihtiyacım 1400 olmalı imiş. Hiç hareket yoksa yani yürüyüşlerimi yapmazsam günlük yemek toplamı 1000 kcal olmalı imiş.