Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menüm
Kahvaltı saat 11.00
2 h.yumurta
Y.biber
1 salatalik

Ara öğünler 10 leblebi 10 fıstık 1 salatalık 4 zeytin 2 çiğ köfte

Akşam saat 20.00
1 tabak patatesli tavuk
Salata
1 dilim ekmek

Spor 12000 adim

iyi akşamlar kızlar
geleceğim diyorum nasıl bir yogunluk anlamıyorum
diyeti bozmadım çok şükür
3 4 günde bile degişti vücudum
cuma sabah kilo bildirimi yapacagım inşallah

Bugünkü menüm
Kahvaltı saat 11.00
2 h.yumurta
Y.biber
1 salatalik

Ara öğünler 10 leblebi 10 fıstık 1 salatalık 4 zeytin 2 çiğ köfte

Akşam saat 20.00
1 tabak patatesli tavuk
Salata
1 dilim ekmek

Spor 12000 adim
Merhaba öncelikle hoşgeldiniz aramıza 🤗 bende aralıklı orucu destekliyorum. Beraber yapalım. 🖒

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : vera2020
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Mühendis
Yaşınız : 46
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 74
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : Yediklerime hiç sınırı koymamak, sporu bırakmak.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlık ve fit görünüm
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoş geldin aramıza,😊

İyi geceler kızlar
Ya hat taşımayı bi yapamadılar bende giremiyorum.Sorunu halletmeye çalışıyoruz.

Kahvaltı 9.00: 2 kutu aktivia 2 dilim ananaa 2 yk yulaf
Ara :1 bardak yeşil çay
Öğlen 13.30: Bir tabak kabak + 1 kutu aktivia
Ara 1 grissini
Akşam 18.30 : Peynirli yeşil mercimekli salata

21.00: Bir dilim karpuz + 1 incir

Şu 21.00 yemesem iyiydi.Eşim ısrar etti dayanamadım.
Su 3 lt 2 saat yürüyüş

Günaydın 🌞
Dünkü menüm
Sabah 7:00

Haşlanmış yumurta
2 adet biber dolgulu zeytin
Yarım domates
1 adet yeşil biber

Ara 10:00
1 adet muz

Öğle 13:00
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
Bol maydanozlu salata 🥗

Ara 16:00
5 adet çiğ badem

Akşam 17:30
Tavuk Tantuni yaptım ama sadece etini ve soğanını yedim
2 yk yağsız pirinç pilavı
1 adet sivri biber turşu

Spor 15 dk leslie 5 dk ip atlama
Su 3 litre neredeyse 😅
Bu sabah tartıldığımda 61 küsürü gördüm sonunda hedefime iyice yaklaştım planlamam doğru ise 2 Aydan az bir sürede hedefimdeyim inşallah ve yeni hedefe geçeceğim ondan sonra da🥳🥳🥳🥳

Dün
Kahvaltı: saat 9.00
2 h. yumurta

Ara öğün: 3 salatalık+5 fıstık+10 leblebi

Akşam yemeği:saat 19.00
8 yk. kıymalı sebze yemeği+ 3 yk pilav

Spor:12.000 adım
Aramıza hoş geldin canım😊Çerezlerin çiğ olursa hem daha tok tutucu olur hem de daha hızlı yağ yaktırır. Kavrulmuşların kalori oranı daha yüksektir. Çiğ yersen daha az kalori alırsın ve daha fazla sebze yemeği ile dengelersin. 😊 Aralıklı oruç iyidir ama kendini çok aç bırakmanı önermem açlık krizi yaşarsan yeme nöbetleri sert geçer senin için. Ben günlük 1350 kalorilik bi diyet yapıyorum porsiyonlarımı azalttım hazirandan beri neredeyse 9 kilo verdim. Spor ve su çok önemli suyu çok içmeye çalışmalısın 😊

Aramıza hoş geldin canım😊Çerezlerin çiğ olursa hem daha tok tutucu olur hem de daha hızlı yağ yaktırır. Kavrulmuşların kalori oranı daha yüksektir. Çiğ yersen daha az kalori alırsın ve daha fazla sebze yemeği ile dengelersin. 😊 Aralıklı oruç iyidir ama kendini çok aç bırakmanı önermem açlık krizi yaşarsan yeme nöbetleri sert geçer senin için. Ben günlük 1350 kalorilik bi diyet yapıyorum porsiyonlarımı azalttım hazirandan beri neredeyse 9 kilo verdim. Spor ve su çok önemli suyu çok içmeye çalışmalısın 😊

Hoşbulduk canım...Çok güzel tavsiyeler...Deneyeceğim..

Benim hedefim de 9 kg hafiflemek inşaallah.

Hoş bulduk. Teşekkür ederim:KK200:
Kahvaltını erken yapmaya çalış en geç 9 da yapmaya çalış ben haftasonu bazen 9’u geçirebiliyorum ama genellikle 7-7:30 gibi kahvaltımı yapıyorum sporu sabah yapmayı tercih ediyorum akşam fırsat olursa yürüyüş ki bu aralar yapamıyorum. Bi de ben ilk hafta hurma diyeti yapmıştım 4-5 kilo öyle verdim zaten emzirme felan yoksa yapabilirsin bence 1 hafta sonuçta. Başta çok zorluyor ama 2 güne alışmıştım ben onun sayesinde diyetimi hiç zorlanmadan devam ettirebiliyorum

Kahvaltını erken yapmaya çalış en geç 9 da yapmaya çalış ben haftasonu bazen 9’u geçirebiliyorum ama genellikle 7-7:30 gibi kahvaltımı yapıyorum sporu sabah yapmayı tercih ediyorum akşam fırsat olursa yürüyüş ki bu aralar yapamıyorum. Bi de ben ilk hafta hurma diyeti yapmıştım 4-5 kilo öyle verdim zaten emzirme felan yoksa yapabilirsin bence 1 hafta sonuçta. Başta çok zorluyor ama 2 güne alışmıştım ben onun sayesinde diyetimi hiç zorlanmadan devam ettirebiliyorum

Hurma diyetinde günlük ne kadar yemiştiniz?

Hurma diyetinde günlük ne kadar yemiştiniz?
Günde 3 öğün sadece yoğurt ve akşamdan suda bekletilmiş hurma yedim 7 gün boyunca. Internette günlük 800 kalori yazıyordu ama kullandığın yoğurt ve hurma birebir aynısı değil kalori oranı değişebilir ki ben birebir de uymadım arada meyvede yedim muz armut falan. Ama ben sporu çok yapıyordum onun etkisi büyük. Nette yapanların yorumlarına göre 9 kilo bile veren var ama onlar çok kiloluydu muhtemelen. Sadece 1 hafta yapılmalı bu arada devam ettirilmemeli çünkü sonrası büyük vitamin eksikliğine sebep olur

Araştırmalarıma göre sağlıklı ve kalıcı kilo verebilmem için; eğer haftanın 7 günü de 10bin adım atarsam, kalori ihtiyacım 1400 olmalı imiş. Hiç hareket yoksa yani yürüyüşlerimi yapmazsam günlük yemek toplamı 1000 kcal olmalı imiş.

Araştırmalarıma göre sağlıklı ve kalıcı kilo verebilmem için; eğer haftanın 7 günü de 10bin adım atarsam, kalori ihtiyacım 1400 olmalı imiş. Hiç hareket yoksa yani yürüyüşlerimi yapmazsam günlük yemek toplamı 1000 kcal olmalı imiş.
Ben aralıklı oruca cuma başlayacam canım 🖒🖒

Merhaba kızlar nasıl bir yoğunluğum var anlamıyorum .. vakit sıkıntısı yaşıyorum resmen..
Sabah spor ve akşam spor olunca biraz pertim çıkıyor ... evi toparla kızımla ders çalış evi topla derken zaman geçiyor

Günde 3 öğün sadece yoğurt ve akşamdan suda bekletilmiş hurma yedim 7 gün boyunca. Internette günlük 800 kalori yazıyordu ama kullandığın yoğurt ve hurma birebir aynısı değil kalori oranı değişebilir ki ben birebir de uymadım arada meyvede yedim muz armut falan. Ama ben sporu çok yapıyordum onun etkisi büyük. Nette yapanların yorumlarına göre 9 kilo bile veren var ama onlar çok kiloluydu muhtemelen. Sadece 1 hafta yapılmalı bu arada devam ettirilmemeli çünkü sonrası büyük vitamin eksikliğine sebep olur

günlük Miktarlar : 3 kase yoğurt... 21 hurma mı?

Her gün aynı mesafeyi yürürken bi yerden sonra vücudun alışır ve zayıflama durma noktasına gelebilir. Bu yüzden her gün farklı mesafe yürümeye çalış. Bi gün 10binin altında bi gün üstünde olacak şekilde yürürsen daha kolay ve sağlıklı olur ama yürüyüşü bıraktığında tekrar geri alabilirsin bu her spor için aynıdır. Bıraktığımız gibi kilo alımı başlar maalesef 😊

Back
X