Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Holgeldin Funda bende gönül memnun oldum
Sabah barbunya ilgimi çekti evde kahvaltılık mı yoktu yoksa öyle soğuk soğuk atıştırdın mı
Hele ki 21:00 1 tabak makarnaya aynen şöyle oldum :skandal: zamanla düzelir menün sen benim menüleri gör bide mantılar lokumlar köfteler:eek:

Hoş buldum Gönül. :)
Sabah tok karna ilaç almam gerekiyordu, fazladan uyuyup tam ilaç saatinde kalkmışım. Gecikmesin diye konserve barbunya yedim hemen. Akşamki makarnayı da dün yapmıştım. Dün buraya gireceğimi ibilmiyordum. :D Makarna ara ara yine olabilir tabi de az olur, peynirli ton balıklı falan olur.

Hoş geldin aramıza😊

Hoş buldum. :)

İyi geceler arkadaşlar
Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık bir dilim tb ekmek
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öglen 13.30: Bir porsiyon adana ( bulgur pilavini yedim ama pide yemedim) + Bir bardak ayran
Akşam 19.00: Bol yeşillikli peynirli salata
21.00 : Detoks suyu 500 ml

3 lt su içtim sporum 1 saat ütü 🙈

Ben olsam pideden didiklerdim, tebrik ederim bu yüzden. :) Detoks suyu ne oluyor?

Mönüye gelelim
Sabah 7:00
3 yumurtadan yapılmış omletin yarısı
Yarım domates
1 adet yeşil biber
2 adet biber dolgulu zeytin
3 küçük dilim hellim peyniri
3 çay bardağı çay

Ara 10:30
1 adet muz

Öğle13:30
1 kase yeşil mercimek çorbası
4 dilim fırında patlıcan yemeği

Ara 16:00
Küçük elma
3 adet çiğ badem
Yarım çay bardağı sade kefir

Akşam 17:30
Beyaz lahana çorbası 1 porsiyon
3 yk şehriyeli bezelye yemeği
3 çatal patates salatası

Spor 30dk leslie ve 30 dk bahçe çaprazlama( muhteşem ter attırıyor hayatımda ilk defa bu kadar çapa yaptım😅)
Su 3 litreden fazla

Çeşitleme güzel. Kaloriler bir tık düşük gibi. Her gün böyle olmadığı sürece gayet güzel, öteki türlü metabolizmayı yavaşlatma riski olabilir.

Hoşgeldin canım😊Makarna mı o 21:00 😄 en özlediğim makarna çok severim ama hedef kiloya ulaşana kadar yemek yok inşallah hedefe ulaşınca ama 1 defalık özellikle yapıp yiyeceğim😂

Buraya geleceğimi bilmiyordum o makarnayı yaparken, affınıza sığınıyorum. :)

Günaydın arkadaşlar
Valla dün gece öyle bişey yaptım ki😱
Profiterol yedim gece yarısını geçmişken😟
Hep eşimin yüzünden 🙄

Geçen Hafta : 93.6 kg
Bu Hafta : 92.1 kg
Aradaki Fark 1.5 kg a

Cuma öncesi profiterol iyi cesaret. :D Ama sonuç gayet güzel, sonucu tebrik eder, profiterolün çok tekrarlanmayacağını umarım. :)

Hoş buldum Gönül. :)
Sabah tok karna ilaç almam gerekiyordu, fazladan uyuyup tam ilaç saatinde kalkmışım. Gecikmesin diye konserve barbunya yedim hemen. Akşamki makarnayı da dün yapmıştım. Dün buraya gireceğimi ibilmiyordum. :KK70: Makarna ara ara yine olabilir tabi de az olur, peynirli ton balıklı falan olur.

Ben olsam pideden didiklerdim, tebrik ederim bu yüzden. :) Detoks suyu ne oluyor?

Çeşitleme güzel. Kaloriler bir tık düşük gibi. Her gün böyle olmadığı sürece gayet güzel, öteki türlü metabolizmayı yavaşlatma riski olabilir.

Buraya geleceğimi bilmiyordum o makarnayı yaparken, affınıza sığınıyorum. :)

Cuma öncesi profiterol iyi cesaret. :KK70: Ama sonuç gayet güzel, sonucu tebrik eder, profiterolün çok tekrarlanmayacağını umarım. :)
Yok canım arada pizza lahmacun falan gömüyorum bende hep böyle değil 😅

Dikkat ediyorum da aslında menülerin çok güzel ama giden kg az sanırım fazla kilon çok çok az olduğu ya da olmadığı için.
Bende gram gram vermek istiyorum.🙈
Spor salonuna gittim daha önce oradaki spor hocam vereceğin kilo azaldıkça verme hızında düşer demişti. Ondan herhalde bu azar azar kilo vermem ama olsun gram gram da olsa gidiyor sonuçta😊😅

Günaydın kızlar :KK3:
Seminere köyden geliş gidiş yapıyoruz ve internet köyde tam çekmiyor, bu yüzden düzenli giremedim:KK43:

Kilom sabit sanırım, yani 67.7.
Pek emin değilim aslında, köydeki baskülle tartıldım, dijital tartım evde kaldı 😖
Baskül de 67.5 gibiydi ama gramları net göstermediği için kendimi sabit kabul ediyorum. Geçmişi tam okuyamadım, herkes iyidir umarım..💐💐💐

Dünkü menüm berbattı. Kalori sonırını aştım. Kısaca toplam 1950 kcal aldım. 480 kcal yaktım. Net kalori: 1470
27.Ağu​
perşkalori
3 kk peynirsaat 10.30
150​
y. Biber
30​
1 domates
20​
10 zeytin
60​
2 Salatalık
35​
Ara öğün
2 incir
120​
2.5 bardak süt
317​
10 fıstık
120​
Akşam
yumurtalı ekmek18.30
800​
kısır
300​
toplam
1952​

Spor: 12000 adım
su:2 lt.

iyi geceler kızlar.
gelmek istiyorum ama gelemiyorum
okadar yogunum ki

ben özel bir firmada çalışıyorum ve hşç6 vürüs yokmuş gibi geliyor insanlar, allah sonumuzu hayır etsin esnek çalışma olunca maaş ve izinde gidiyor biizm ne olacak belli degil umarım olmaz

LAydLiNe LAydLiNe nasılsın canım

gelip sohbete dahil olmak istiyorum ama vakitle yarışıyorum resmen

İyiyim canım hoş geldin. Gördüm seni de ben de yoğunluktan cevap yazamadım. Kusura bakma :KK36:

Dünkü menüm berbattı. Kalori sonırını aştım. Kısaca toplam 1950 kcal aldım. 480 kcal yaktım. Net kalori: 1470
27.Ağu​
perşkalori
3 kk peynirsaat 10.30
150​
y. Biber
30​
1 domates
20​
10 zeytin
60​
2 Salatalık
35​
Ara öğün
2 incir
120​
2.5 bardak süt
317​
10 fıstık
120​
Akşam
yumurtalı ekmek18.30
800​
kısır
300​
toplam
1952​

Spor: 12000 adım
su:2 lt.
Merhaba 🤗
Ben de kalori hesabıyla zayıfladım, en sevdiğim yöntem👍
günlük sınırın kaç merak ettim?

Menü paylaşımı buradan yapılıyor sanırım, ilk mesajda verilen başlıktan uzun süredir yapılmamış. Spor puanlamalarına devam ediyor musunuz, ediyorsanız nasıl kullanılıyor, takım içinde ne işe yarıyor?

Canım o linki önceden kullanıyorduk. O zamanlar biraz kalabalıktık. Menüler arada kaynamasın diye öyle bir yöntem düşünmüştüm. Şimdi gerek yok. Zaten rahatlıkla takip edebiliyoruz takımdan menüleri. Puanlama ise şu anda yapılmıyor. Yaz dönemi ben oldukça yoğundum. Onlar hep daha önceden kalma. Yapmıyoruz yani şu an puanlama.

Günaydınlar kızlar kilomu paylaşıp kaçayım ben
Geçen hafta 67.2
Bu hafta 67.9
Fark +700 gr:(

Kullanıcı Adı : Yazagelen
İsim (İsteğe Bağlı ): Funda
Mesleginiz: Ne kast ettiğinize göre değişir. :) Şu an çalışmıyorum. En son çevirmenlik yapıyordum, geleceğim belirsiz. :)
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : -
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.65 cm
Kilonuz: 94
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : 9-10 yaşlarımda başladı. Hiç ince olmadım. Yetişkinlikte en hafif 68 kilo, genelde 70-75 kilo arası oldum. Son bir yıl içinde 90'ları görerek kişisel rekorumu kırdım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı yaşamak için. Kolay iş bulabilmek için. İndirimden kolay kıyafet bulabilmek için. Şişman etiketi yememek için. Şeker hastası olmamak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet.

Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Daha önce hangi takımda yarışmıştın canım?

İnşallah sizede gelir bi düzenleme cnm, bizimde son zamanlarda müdürlüklerde vakalar çıkmaya başladı, vatandaşı artık içeri almıyoruz bankolar kuruldu ordan hallediyoruz işleri, çift maske takıyorum işyerinde çok zor oluyo valla, allah sonumuzu hayretsin

Bizim işler de çoğaldı canım. Üniversite kaydı için, öğretmen atamaları için rapor almaya gelen o kadar çok kişi var ki anlatamam. İnşallah bir an önce esnek çalışma gelir de rahat ederiz.

Pek gelen olmamış. Menü paylaşımını ben başlatayım öyleyse. :)

10:00 1 tabak barbunya pilaki

14:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt

14:30 Hazır kahve (2 kaşık süt tozlu)

16:00 1 nektari

18:00 1 köfte, 50 gr tavuk göğüs ızgara, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 kaşık yoğurt

21:00 1 tabak makarna, 1 dilim kavun

Su: 2,5-3 lt kadar
Spor: 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa)

Süt tozu ve makarna haricinde bir de makarnanın saati haricinde gayet güzel bir menü. 21:00 yemek yemek için çok geç bir saat Funda'cım. Yürüyüşün ve sporun gayet güzel :KK9::KK9:

Uzun sure 5. Takimdaydim. Sonra buradan tekrar basladim. En son yine buradan ayrılmışım sanirim, baska transferim olmamış. Kasım 2016 mi, 2014 mü. Bulurum tekrar. Geri dönmek uzere ayrildi notunu düşmüşüz. Hatta sen yine kaptanmissin. :KK70:

Hatırlıyorum aslında ben seni ama tam çıkartamadım :KK70::KK70:Bir tane Funda'mız daha vardı ama o mühendisti.

İyi geceler arkadaşlar
Kahvaltı 9.00: Bir haşlanmış yumurta bir dilim peynir domates salatalık bir dilim tb ekmek
Ara 11.30: Bir bardak yeşil çay
Öglen 13.30: Bir porsiyon adana ( bulgur pilavini yedim ama pide yemedim) + Bir bardak ayran
Akşam 19.00: Bol yeşillikli peynirli salata
21.00 : Detoks suyu 500 ml

3 lt su içtim sporum 1 saat ütü 🙈

Perşembe günleri unutma sakın bulgur türevi ya da norhut, kurufasülye gibi yiyecekleri çok tüketmemek lazım. Tartıyı oldukça etkiliyor öyle yiyecekler. Menün gayet güzel bu arada. Çok da hafif olmuş.

bu hafta biraz erken tartıldıldım çünkü bugün çok yoğunum... çok iyi bir hafta geçirmedim aslında aşırı kaçamağımda olmadı bu hafta b12 iğnesi vuruldum ödem mi yaptı bilmiyorum:KK51:...
geçen hafta : 63,300
bu hafta : 63,100
giden :200
yüzde : 0,31
LAydLiNe LAydLiNe
bugünden itibaren iki öğün beslenmeye geçiyorum :rapci::rapci:

Günaydın kızlar bu sabah 52.9 çıktım hareketi biraz arttırınca hemen düşüyo kilom, ara öğünleri arttırıyım diyorum kilomu sabit tutabilmek için, spor yapmayınca sıkılaşmam gidiyo hemen çünkü sporu bırakmak istemiyorum o yüzden 😄

Back
X