Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugün diyet menüsünü sadece sabah uygulayabildim spora da başlayamadım öğleden sonra dişçiye gittim öğlen yemek yiyemedim halen ağzım uyuşuk ve hala açımm aç uyuşuk geçneden yeme dedi 😔 sabah 8,30 da salata domates bir dilim ekmekle durıyorum öleceeemm 😭

Selam kizlar 63 kg ile dahil olmak istiyorum. Buraya yazmadan kontrolu saglayamicam bigun diyet kafasi ertesi gun aburcubur moddayim

Iyi aksamlar hanımlar
Kahvaltı 8.30
Yulaf lapası
Filtre kahve

Öğle yemeği 12.30
Ezogelin çorba
Yarim porsiyon mantı

Akşam yemeği 19.00
1 kase domates çorbası
1 dilimden az kıtır ekmek

4 lt su
Spor henüz yapamadim

İyi akşamlar kızlar
10.30
1.5 haşlanmış yumurta,2 bıldırcın yumurtası(oğlumun yemediği yumurtaları yedim o yüzden çok oldu),yarım avokado,maydanoz,3 kiraz domates,2 kk beyaz peynir,2 wasa
13.30
10 tane kaju,yeşil çay
18.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası,2 kaşık basmati pirinç pilavı,5 kaşık tavuklu bezelye,salata
Menü çok dolu dolu ama doyamadım bugün nedense
Su 3 lt şimdilik,spor henüz yok. Umarım yaparım. Hatırlatmış olayım kızlar bugün spor günümüz herkesten bekliyoruz

İyi akşamlar millet 🌺
Sabah 8.30
2 silor salatalık
Yarım domates
1dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin 1dilim ekmek

Öğle
Dişçiye gittim bişe yiyemedim 😭

Akşam19. 00
Tavuk göğus ızgara 2 dilim
1 tane muz
Su 2lt

Bu haftayı tamamlayıp diyet listelerine öyle geçeyim sporada başlayayım.

İyi akşamlar kızlar
10.30
1.5 haşlanmış yumurta,2 bıldırcın yumurtası(oğlumun yemediği yumurtaları yedim o yüzden çok oldu),yarım avokado,maydanoz,3 kiraz domates,2 kk beyaz peynir,2 wasa
13.30
10 tane kaju,yeşil çay
18.00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası,2 kaşık basmati pirinç pilavı,5 kaşık tavuklu bezelye,salata
Menü çok dolu dolu ama doyamadım bugün nedense
Su 3 lt şimdilik,spor henüz yok. Umarım yaparım. Hatırlatmış olayım kızlar bugün spor günümüz herkesten bekliyoruz
Kardiyo egzersizi 23 dk. Uygulama indirmiştim zorluk seviyesi orta olunca bu kadar dayanabildim. K krtp86 sen nasıl dayanıyorsun yarım saat tükenmiş vaziyetteyim:ruh:

Yukarıda paylaştım ❤️
Teşekkür ederim canim bakayim🥰

Yaa bugün ben baya bi abarttim yedim ha yedim... Menu vermiyorum suraya bi en az 3000 kalori birakip gidiyorum 💥💥💥

Deyin ki ne oldu?? Bahanesi de yok ama kac gundür canim ekler istiyordu 4 adet küçük ekler, 1 kase kadar cekirdek yedim. 1 ekler biraz cekirdek uzerine ekler seklinde... 2 gündür reglim bir sökülmedi. Ha sahi is yerinde 1 adet baklava var. Bunlar abur cubur kısmı. Menüyü saymayim:KK43::KK43::KK43:

Gideyim az gobek atayim moralim yerine gelsin adetim sokulur belki 💃🏼💃🏼💃🏼

Teşekkür ederim canim bakayim🥰

Yaa bugün ben baya bi abarttim yedim ha yedim... Menu vermiyorum suraya bi en az 3000 kalori birakip gidiyorum 💥💥💥

Deyin ki ne oldu?? Bahanesi de yok ama kac gundür canim ekler istiyordu 4 adet küçük ekler, 1 kase kadar cekirdek yedim. 1 ekler biraz cekirdek uzerine ekler seklinde... 2 gündür reglim bir sökülmedi. Ha sahi is yerinde 1 adet baklava var. Bunlar abur cubur kısmı. Menüyü saymayim:KK43::KK43::KK43:

Gideyim az gobek atayim moralim yerine gelsin adetim sokulur belki 💃🏼💃🏼💃🏼
Hemşerim nasıl bir duygusal boşluk yaşadın da doldurmaya çalıştın anlat bakalım?bak takıma tekrar kilo vermek için dönmüştün hatırlatmış olayım.

Hemşerim nasıl bir duygusal boşluk yaşadın da doldurmaya çalıştın anlat bakalım?bak takıma tekrar kilo vermek için dönmüştün hatırlatmış olayım.
Oy benim canim... Ne güzel demişsin... Vallahi bilmiyorum nasil bir bosluk haliydi.. hep icinde oldugum durum diye ekleyesim geldi.. evde olmaya adapte olmaya calistigim bir süreç toparlayacagim eminim 😘😘

Gunaydin kizlar 💃🏼💃🏼💃🏼

Cok erken uyanmis olmanin verdiği mutluluk harika 😊 ama is icin kalkilmiyor ondan eminim zorunlu olarak yapmakla kendim icin yapmak arasinda farkin güzelliğini anlatamam 💃🏼💃🏼

Gunaydin kizlar 💃🏼💃🏼💃🏼

Cok erken uyanmis olmanin verdiği mutluluk harika 😊 ama is icin kalkilmiyor ondan eminim zorunlu olarak yapmakla kendim icin yapmak arasinda farkin güzelliğini anlatamam 💃🏼💃🏼
Günaydın canım ne güzel yapmışsın:) bir önceki mesajına gelecek olursak konuşmak istersen buradayız belki o boşluğu tam olarak dolduramayız ama dinleriz az da olsa rahatlamana yardımcı olabiliriz:)

Kaptan kullanınca yorum yaz bakalım bizde 🌺

Yazarım tabii ki ama alışveriş sitesinde ki yorumlarda tam 900 küsür iyi yorum var. Ve kullanan kime sorduysam ilk kelimesi ooooo çok memnunum :KK48: :KK48:
Hem süpürme hem silme modu var. Birde şarjı bitince kendi kendine şarj cihazına gidip şarj ediyor kendini. Özellikleri oldukça güzel. Bakalım inşallah biraz daha rahat ederim. Yoksa sürekli ev süpür sil iş hiç bitmiyor.

Yazarım tabii ki ama alışveriş sitesinde ki yorumlarda tam 900 küsür iyi yorum var. Ve kullanan kime sorduysam ilk kelimesi ooooo çok memnunum :KK48: :KK48:
Hem süpürme hem silme modu var. Birde şarjı bitince kendi kendine şarj cihazına gidip şarj ediyor kendini. Özellikleri oldukça güzel. Bakalım inşallah biraz daha rahat ederim. Yoksa sürekli ev süpür sil iş hiç bitmiyor.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:KK200:

Hazır ortalıkta kimsecikler yokken dünkü yediklerimi yazayım ben de.

Kahvaltı Yok

Öğle (12:00)
1 kepçe kesme çorba
2 küçük parça tavuk
4 yk bulgur pilavı
1 kutu ayran
1 tane mandalina

15:00
1 tane kabuklu ceviz
1 tane mandalina

Akşam (17:30)
Tam buğday ekmeğinden 2 tane kaşarlı sucuklu tost