Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada polycim sanada çok teşekkürederim hayatım.
gülizgülüm sağolasın hayatım. ayrıca hayır çıkarılmıyorsun.seni 2 hafta boyunca izinli yazarız geldiğinde kaldığın kilodan devam edersin.merak etme hayatım.kesin gideceğin günü bildirirsin ona göre iznin başlar. öpüldünüz.

OO İYİ İNŞALALH VERMİŞ OLARAK DÖNERİM KİLOLARIII..kaydirigubbakcemile4CANIM BU CUMARTESİDEN İTİBAREN AYIN 30 NA KADAR..

günaydın arkadaşlar:gitme:
kızlar ben bi türlü zayıflama ya adapte olamıyorum ya..psikolojim çok yıpranık..diyet yapamıyorum artık

hımm bu durumda sana hayatında daha önceden yaptığın başarıları hatırlatmak gerekli,
ben senin yerinde olsam isteklerimi bir kağıda yazarım ve bir söz veririm kendime. kendin için yapmalıyım bunu demelisin. ama diyet yapmaya hazır değilsen başlama şimdi dinle biraz kendini, ruhunu dinlendir, hazır olduğunda başlarsın :))

selam kızlar bu sıralar pek gelemiyorum. işe başladım. şuan iş yerindeyim.dün yazmak istedim ama fırsatım olmadı malesef. geçmişi okuyamıyorum. okumaya çalışıcam.ama cevap yazmalara fırsat olmayabilir.denicem.şimdiden özürdilerim. bu arada kızlar cuma günü bildirimlerinizi sizden perşembe günü akşamı yapmanızı ricaediyorum. eğer melis gelirse sorun olmaz ama gelmezse bende cuma günü halledemeyebilrim.o yüzden perşembeye bekliyorum sonuçları. şimdilik hepinizi öpüyorum.kendinize iyibakın.fırsat buldukça gelicem.bu hafta böyle biraz biraz sıkıntılı geçecek sanırım.

yeni işin hayırlı olsun :))

bütün komplolara rağmen bu işi başaracak ve bizi 1.liğe taşıyacaksın. yürübe fıstık kim tutar seni. turkbayragi

burda birbirimize destek oluyoruz, başarı hepimizin olacak :)) perşembeye kadar bitse şu regli bitse keşke hemen, sanki perşembe akşamı sana 4 kilo diyeceğim gibi :))

Selam kızlar,

Herzamanki gibi once menüm

11.08.2009
Sabah ; 2 adet çoklifli wasa üzerine pınar beyaz light 2 halka domates 1 kupa early grey
Ara ; Yesilçay 5-6 adet kayısı
Ogle ; 2 dilim ekmek 5 yk bezelye yemeği 2 yk yogurt
Ara ; 2 dilim karpuz yeşilçay
Akşam ; 1 porsiyon levrek 4 yk deniz börülcesi-közkırmızı biber salata 1 dilim ekmek
Su ; 3,5 lt
Spor ; 45 dk eliptik bisiklet

dosba ; sanırım koşu bandı almışsın hayırlı olsun,kilo vermen hızlanır artık yetişemeyiz biz sanakaydirigubbakcemile4

melankoli ;
hem hastasınhem yemiyorsun vucudun güçsüz düşer canım dikkat et kendine bol bol taze meyve sebze yemeye çalış vucudun vitamin alsın

zenim ; sen r,,, bitine kadar tartıyla bir küsüver atıver bir kenara gitsin

shopaholic ;
canım senin yaptıgın elma diyeti filan çok uç şeyler bence daha orta yoldan yürümelisin bu kadar sıkarsan kendini elbet kendini baskı altında hissedersin az biraz esnet kendini diyet-kilo verme işi rahat kafa olmadan yapılmaz havalar güzel soyle bir temiz havada yürüyüse çık eminim çok iyi gelecek

ad1;
yeni işin hayırlı olsun canım,bildirim işini de perşembeden yaparız kaptan vekilim seni mi kıracağızopuyorumnanaktan

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar...kendimi elma diyetiyle de iyice sıktım ve patlama yaşıyorum 2 gündür..sanırım bir daha sıkı diyet denemiycem:umursamaz:
kendimi dinlemeye ihtiyacım var
poly evet haklısın bu diyett metabolizmamızı yavaşlatabilir..ki zaten yiyince hemen geri veriliyor gidenler

merhaba arkadaşlar baya şeyler yazmışsınız hepsine tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın :kedi:
shopaholic canım yapma böyle uyduruk diyetler bak ben de geçen detox yapmayı denedim ama mide bulantısı çektim akşama kadar bıraktım sağlığımızdan daha önemli değil hiç bir şey yavaş yavaş ama sağlıklı verelim geç olsun ama sağlıklı olsun di mi yerimseniben
adcım yeni işin hayırlı olsun canım darısı benim başıma inşallah :Saruboceq:
zenimcim sana da kolay gelsin o cadılarla başetmek ne zordur bende çok iyi biliyorum benim yiğenlerimden ama peşlerinde koşturmak her dediklerini yapmak bile en zor spordan daha yorucu kilo verdirirler sanırım sana kaydirigubbakcemile3

baharcım haklısın canım..bayramda zayıf olmaktı niyetim ama o kadar da basit değil dimi bu işlermafoldumben

canım bayrama kadar o hızlı kilo verdiren diyetlerden yapsan da vücudundaki yağlar değil kas ve su gidecek o da seni ne kadar zayıf gösterir ki sadece tartıda yüzün güler o kadar sen bol bol yürü 15 dk da egzersiz yap hergün sıkılaştırıcı olanlardan buna başlamadan önce de ölçülerini bi yere not et bayramda bi daha ölç faydası oldu mu olmadı mı kendin göreceksin zaten yerimseniben
ben de 4 kilo verdim 2 aydır dikkat ediyorum ama son 2-3 haftadır eskisi kadar spor yapamıyorum benim de niyetim silkinip kendime gelmek artık spor yapmadığım günler vicdan azabı çekiyo gibiyim öyle şartlamışım ki kendimi mafoldumben

desteğiniz için teşekkür ederim kızlar...kendimi elma diyetiyle de iyice sıktım ve patlama yaşıyorum 2 gündür..sanırım bir daha sıkı diyet denemiycem:umursamaz:
kendimi dinlemeye ihtiyacım var
poly evet haklısın bu diyett metabolizmamızı yavaşlatabilir..ki zaten yiyince hemen geri veriliyor gidenler
canım hani senide listeye yazdığım bi diyet vardı aslında o bir diyet değil sağlıklı beslenme programı, valla bir arkadaşım başladı ona herşey normal sadece kola yok, çayda şeker yok, yemeklerde az yağ var ve bir haftanın sonunda 1,2 kilo vermiş. az ama öz olur. hemde kendini sıkmazsın...

kızlar farketmeden diyet diye bişey duyan varmı merak eidyorum çok? bu arada sabah işe gidemedim hasta olduğum için,biraz geç kahvaltı yaptım birazdan kekik çayımı içicem içine çok azık bal koyarak öksürüğüm için,sonrasında da koca bir yeşil elma yiycem bakalım cumaya neler olcakCADIARZU

poly canım koşu bandım vardı ama daha çok askılık olarak kullanıyordum :)) şimdi açtım kullanıyorum 2 gündür ii gidiyor...
sho... canım seni moralsiz gördüm... canım elma diyeti bozdu seni... bence arkadaşların dediği gibi hafif beslen ama en önemlisi spor yap...
inanın kızlar spor yapınca aylardır üzerimdeki yorgunluk kalktı kendimi çok daha mutlu hissediyorum
bu arada yarın yine misafirim var... ne yapcam bilmiyorum resmen nefis terbiyesine çekiolar beni yaa :(((

kızlar farketmeden diyet diye bişey duyan varmı merak eidyorum çok? bu arada sabah işe gidemedim hasta olduğum için,biraz geç kahvaltı yaptım birazdan kekik çayımı içicem içine çok azık bal koyarak öksürüğüm için,sonrasında da koca bir yeşil elma yiycem bakalım cumaya neler olcakCADIARZU

canım umarım bugün daha iisin...
kekik çayı ii gelir inş.. zaten çok az yiyorsun dikkat et bitkin düşme

dünden bugüne bi fark göremedim kızlar kendimde ama bitki takviyeleriyle düzelcem inş.,sinüzitim var benim sanırım o azdı çünkü yüzüm ağrıyo kulaklarım uğulduyo,aksırık burun akıntısı boğazlarımın garipliği hepsi birleşşince bu duruma getirdi ama vücudumu yatmaya alıştırmamam lazım,tabi yormuyorumda,ama yürüyüşümüde aksatmayı düşünmüyorum,bu kilolar gidecek çünkü öyle yada böyle,eski halimi özledim ben :((

dünden bugüne bi fark göremedim kızlar kendimde ama bitki takviyeleriyle düzelcem inş.,sinüzitim var benim sanırım o azdı çünkü yüzüm ağrıyo kulaklarım uğulduyo,aksırık burun akıntısı boğazlarımın garipliği hepsi birleşşince bu duruma getirdi ama vücudumu yatmaya alıştırmamam lazım,tabi yormuyorumda,ama yürüyüşümüde aksatmayı düşünmüyorum,bu kilolar gidecek çünkü öyle yada böyle,eski halimi özledim ben :((

bende eski halimi çok özledim :((
kendini yormadan hafif bi yürüyüş yap ii gelir

öle yapıcam dosba,gerçi alıştım tempolu yürümeye birde spor aletlerinde hareketler yapıyorum,evde de bikaç plates hareketi,zayıfladığımı söylüyolara ama baskül öle demiyo :(( sinir oluyorum bende bu duruma:Saruboceq:

bende eski halimi çok özledim :((
kendini yormadan hafif bi yürüyüş yap ii gelir

kim özlemiyo ki eski halini offff offff :delphin:
kotlarım elbiselerim dolapta asılı duruyo hala benim içine girmemi bekliyolar mafoldumben

selam kızlar.. Bugün sabah yazamadım arkadaşlarla ders çalıştık biraz.. yaz tatili falan ama boşlamamak lazım..:) ders çalışmakta kalori yaktırır diye umuyorum ve mutluyum..:) ya kızlar ben bugün baya bi kaçırdım vallahi..:) napcam bilmiyorum ama artık bi günlük detox la falan idare etcez yediklerimi yazıyım..
sabah : 1 koca simit yedim hemde aRasına krem peynirde sürdüm..:D(ama pişman değilim buna ihtiyacım vardıı napıyım amayerimseniben)
arada bol bol su içtim tabiki
1 tane yeşil çay içmeye çalıştım ama çok acıydı ya yeşilçay çok bekleyince acıyomu yoksa..?
1 saat önce falanda koca bir tabak taze fasulye yedim..:)
şimdide yürüyüşe çıkıyorum kızlar..
hepinizi öptüümm..:)

kızlar bende akşam yemeğimi yedim azcık çorba ve çok az pilav bi kaç kaşıkda yoğurt yedim yarım saat sonra da sporuma gidecem,gelicede yeşil çayımı içerim belki yatmadan önce de bir kase yoğurt yerim,bende elma diyetine heveslendim ama çok sağlıksız ve aç aç dolaşıyosun,bu hasta halimle bayılır kalırım artık:bbo:

poly canım koşu bandım vardı ama daha çok askılık olarak kullanıyordum :)) şimdi açtım kullanıyorum 2 gündür ii gidiyor...
sho... canım seni moralsiz gördüm... canım elma diyeti bozdu seni... bence arkadaşların dediği gibi hafif beslen ama en önemlisi spor yap...
inanın kızlar spor yapınca aylardır üzerimdeki yorgunluk kalktı kendimi çok daha mutlu hissediyorum
bu arada yarın yine misafirim var... ne yapcam bilmiyorum resmen nefis terbiyesine çekiolar beni yaa :(((
kıyamam ben sanaaaaaaaa
geçmiş olsun şekerim yaaa
merhaba hanımlar ben raporumu vereyim hemen, diyetim akşam yemeği dahil başarıyla tamamlanmıştır :)

alkışşşalkisalkisalkis

ben bugün eh işte yapabildim diyeti bu arda inaılmaz başım ağrıyo nörolajı gitmek istediğim hastanede yok acaba hangi bölüme gitsem :uhm:

selam kızlar.. Bugün sabah yazamadım arkadaşlarla ders çalıştık biraz.. yaz tatili falan ama boşlamamak lazım..:) ders çalışmakta kalori yaktırır diye umuyorum ve mutluyum..:) ya kızlar ben bugün baya bi kaçırdım vallahi..:) napcam bilmiyorum ama artık bi günlük detox la falan idare etcez yediklerimi yazıyım..
sabah : 1 koca simit yedim hemde aRasına krem peynirde sürdüm..:D(ama pişman değilim buna ihtiyacım vardıı napıyım amayerimseniben)
arada bol bol su içtim tabiki
1 tane yeşil çay içmeye çalıştım ama çok acıydı ya yeşilçay çok bekleyince acıyomu yoksa..?
1 saat önce falanda koca bir tabak taze fasulye yedim..:)
şimdide yürüyüşe çıkıyorum kızlar..
hepinizi öptüümm..:)

yok fıstık ne abartması bir simitle krem peynirin ne kalorisi olacak allah aşkına hem sen de öğrencisin ders çalışırken bol bol enerjiye ihtiyacın var :teselli:

Back
X