Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar buralardayım ama sürekli başımdalar fırsat bulup yazayım tekrar gelirim kilom 52.9 kg.

iyi gunler arkadaslar disirda iraz islerim varda gecikti,kilom 72 sadece500 gr vermisim,bana az vermisim gibime geliyor uzum diyetten sonra 1 kilo verdigimi bekliyordum,Acaba 1 hafta icin 500 gr vermek normal mi?

13.TAKIM 124.ETAP

ad1 ( 53.2 / 52.9 / 0.3 / 0.56%)
dosba ( 66.4/66,1/0,3/%0,45)
melankoli_84( 71.6 / 72.5 / -0.9 / -1.26%)
shopaholic (73.9 / 74.4 / -0.5 / -0.68%)
bhr.87 (83.7 / 83.3 / 0.4 / 0.48%)
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (77.0 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
patbori (76.1 / 76.1 / 0.0 / 0%)
fikriye_bg (72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 634.9 / 634.6 / 0.3 / 0.05%)

patborim kilonu aynı geçtim bildirim yapmadın umarım bu hafta aramızqa dönersin ve haftaya bildirim yaparsın seni kaybetmek istemiyoruz :sinifsinif:

canım 500 gr iyi tabi 1 haftada canım daha ne olsun. Tebrikler.

tesekkurler canim demekki iyi diyorsun,benimde moralim bozulmustu az verdigim diye dusunuyordum,aslinda simdi dusunuyorun her hafta 500 olursa demekki 1 ay yaklasik 2 kilo vermis olurum,bu da cok iyi bir sonuc bence.benim hedefim bir ayda 2 kilo verme ve size soz veriyorum bu ay bu iki kiloyu vercem.vereliniortak

adcığım ve behercığım burda galiba geçmişi okuyosunuz kızlar günaydın sizlerede
sanada günaydın hayatım.hepinize günaydın kızlar. a.s. gerçi öğlen oldu ama.

bende verdiğim kiloyu yazıyorum kızlar 400 gram akannehir
neyse ki diyete pazartesi başladım o yüzden 5 günde fena değil diyorum umarım bir dahaki cumaya daha fazla vermiş olurum :Saruboceq:
hiç yoktan iyidir hayatım. haftaya daha çok verirsin inşallah. :Saruboceq: a.s.

hoşgeldin adcım çok yoğunmusun nasıl işler
of ancak birazcık rahatladım.yoğunluktan değil hayatım.patronun bir tanesi yanıbaşımda oturuyor okalkınca yazıyorum.artık idare ediyorum ne yapayım.öğleden sonraları gidiyor bankalara ama bu sefer benim acil işlerim oluyor. akannehir

tabi iyi fikriyecim akşam analizleri yayınlayacağım halimizin vehametini göreceksin. Ama biz çok eskidik zamanında güzel kilolar vermiştik

güaydın kızlar..kilom 75.6
bikaç gündür oğlum çok hasta..geceleri kusuyor..gündüz ishal ...ateşi yok ama çocuk eridi resmen yaa..içim gidiyo...'anne ben hastalandım beni yatır diyor'..
geçmişi okuyamadım..birazdan okurum...bu hafta durumlar hiç iç açıcı değil.bayram sonu toparlanamadık hala

bikaç gündür oğlum çok hasta..geceleri kusuyor..gündüz ishal ...ateşi yok ama çocuk eridi resmen yaa..içim gidiyo...'anne ben hastalandım beni yatır diyor'..
geçmişi okuyamadım..birazdan okurum...bu hafta durumlar hiç iç açıcı değil.bayram sonu toparlanamadık hala

canım ya çok sevindim geldiğine, çok üzüldüm bizi bıraktın diye.
canım benim kuzucuk ne olmuş, yediği birşeymi dokundu, doktora gittinizmi?

13.TAKIM 124.ETAP

ad1 ( 53.2 / 52.9 / 0.3 / 0.56%)
dosba ( 66.4/66,1/0,3/%0,45)
melankoli_84( 71.6 / 72.5 / -0.9 / -1.26%)
shopaholic (73.9 / 74.4 / -0.5 / -0.68%)
bhr.87 (83.7 / 83.3 / 0.4 / 0.48%)
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (77.0 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
patbori (76.1 / 75.6 / 0.5 / 0.66%)
fikriye_bg (72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69%) (yeni üye)

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 634.9 / 634.1 / 0.8 / 0.13%)

adcım hepimizin işyerleri öyle, odam var ama ben de giremiyorum pek.
öğrenci geliyor hoca geliyor vs. boş kalamıyorum ki.

tesekkurler canim demekki iyi diyorsun,benimde moralim bozulmustu az verdigim diye dusunuyordum,aslinda simdi dusunuyorun her hafta 500 olursa demekki 1 ay yaklasik 2 kilo vermis olurum,bu da cok iyi bir sonuc bence.benim hedefim bir ayda 2 kilo verme ve size soz veriyorum bu ay bu iki kiloyu vercem.vereliniortak

tabi ayda 2 kilo versek daha ne istiyoruz önemli olan bu zaten az ama kalıcı kilo vermek. hızlı verilen hızlı alınıyor hepimiz bunun örneklerini gördük.

merhaba kizlar nasilsiniz kacinci oldunuz bugün ben iyiyim bugün evdeyim ev isi yapiyorum
baharcim sen nasilsin nasisl oldu halan daha cok mu kalacak araniz nasil

inşallah melisciğim 6 kilo dğil 5 kiloya bile razıyım ama çaba sarf etmediğimi gördüm bu hafta dönüm noktam ız olsun artık herkes işi ciddiye alsın buna bende dahil eli sopalı halime geçiyorum

bencede canım artık sıkı yönetim girsin devreye kaçamaklar son bulsun sporlara ağırlık verelim bence o zaman hepimizin yüzü güler

aman canım sen hiç oralara çıkma bence evinde yap sporunu ne olur ne olmaz bide her yürüyüşe çıktığında senin için telaşlanmayalım tahmin edebiliyorum ordakileri tam yontulmamıştır ve oralar hep öyle kalacak biran önce kurtar kendini oralardan

gider miyim bidaha evde sporumu kendi yaparım daha iyi buraların halini biliyosun demek canım kardeşimin okulu bu çevrede lise 3.sınıf olduğu için okulunu bitirmesini bekliyoruz bu taraflardan taşınmak için

tabiki hayatım,en iyisini yapıyorsun.nede olsa büyüğün. bugün sen başkasına yardım edersin dilerim ileride sanada karşılık gözetmeksizin yardım edenler olur tatlım. :teselli: (cülemize inşallah)

öyle diyordum ama vicdan çok da iyi bi duygu değil sanırım canım ters tepiyo kimseye yaranamıyosun şekil a bendeki durum bugün de gitmedim hastaneye kendileri uğraştılar abla kardeş benden onlara bu kadar kendi işlerini kendileri halletsinler :umursamaz:

canım şimdi analizleri yapıyorum da son 1 ayda sadece sen ve dosba kilo vermişsiniz hepimiz fos çıkmışız bir almış bir vermişiz hiç bir gelişme yok. Analizleri yaparken doğru yerde olduğumuza eminmiyiz diye sordum kendime, başlardaki gayretimiz yok. Evet şu an dönüm noktamız olsun amaçlara hedeflenelim.

sorma canım yaaa verdiklerimiz ne hikmetse geri geliyo hemencik sıkıya almak lazım mafoldumben

iyi gunler arkadaslar disirda iraz islerim varda gecikti,kilom 72 sadece500 gr vermisim,bana az vermisim gibime geliyor uzum diyetten sonra 1 kilo verdigimi bekliyordum,Acaba 1 hafta icin 500 gr vermek normal mi?

500 gram çok iyi canım küçümseme sakın bak alınca o 500 gramı nasıl üzülüyoruz verince de evinmek lazım di mi yerimseniben

hiç yoktan iyidir hayatım. haftaya daha çok verirsin inşallah. :Saruboceq: a.s.

of ancak birazcık rahatladım.yoğunluktan değil hayatım.patronun bir tanesi yanıbaşımda oturuyor okalkınca yazıyorum.artık idare ediyorum ne yapayım.öğleden sonraları gidiyor bankalara ama bu sefer benim acil işlerim oluyor. akannehir

saol canım inşallah haftaya reglime denk geliyor sanırım onun şişkinliği tartıya yansımazsa ben de güzel sonuçlra bekliyorum kendimden opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun biz de uğramayınca merak etmiştik patbori nerelerde diye demek bebişin hastalıklarıyla uğraşıyomuşsun:teselli:

merhaba kizlar nasilsiniz kacinci oldunuz bugün ben iyiyim bugün evdeyim ev isi yapiyorum
baharcim sen nasilsin nasisl oldu halan daha cok mu kalacak araniz nasil

yok hayatım iyi falan değil dün yine yapacağını yaptı neler fişeklediyse babama benimle de kardeşimle de annemle de kavga edecek bahaneler buldu bişey demiyorum bir an önce şu hastane işlerinin bitmesini diliyorum ya sabır çekiyorum sürekli mafoldumben

baharcim sabret ya insallah cabuk gider ne halaymis valla sendeki de
patbori canim gecmis olsun minik kuzuna hastalnmaya görsünler hemen eriyorlar

Back
X