Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi gunler arkadaslar disirda iraz islerim varda gecikti,kilom 72 sadece500 gr vermisim,bana az vermisim gibime geliyor uzum diyetten sonra 1 kilo verdigimi bekliyordum,Acaba 1 hafta icin 500 gr vermek normal mi?
canım 500 gr iyi tabi 1 haftada canım daha ne olsun. Tebrikler.
sanada günaydın hayatım.hepinize günaydın kızlar. a.s. gerçi öğlen oldu ama.adcığım ve behercığım burda galiba geçmişi okuyosunuz kızlar günaydın sizlerede
hiç yoktan iyidir hayatım. haftaya daha çok verirsin inşallah. :Saruboceq: a.s.bende verdiğim kiloyu yazıyorum kızlar 400 gram akannehir
neyse ki diyete pazartesi başladım o yüzden 5 günde fena değil diyorum umarım bir dahaki cumaya daha fazla vermiş olurum :Saruboceq:
of ancak birazcık rahatladım.yoğunluktan değil hayatım.patronun bir tanesi yanıbaşımda oturuyor okalkınca yazıyorum.artık idare ediyorum ne yapayım.öğleden sonraları gidiyor bankalara ama bu sefer benim acil işlerim oluyor. akannehirhoşgeldin adcım çok yoğunmusun nasıl işler
güaydın kızlar..kilom 75.6
bikaç gündür oğlum çok hasta..geceleri kusuyor..gündüz ishal ...ateşi yok ama çocuk eridi resmen yaa..içim gidiyo...'anne ben hastalandım beni yatır diyor'..
geçmişi okuyamadım..birazdan okurum...bu hafta durumlar hiç iç açıcı değil.bayram sonu toparlanamadık hala
tesekkurler canim demekki iyi diyorsun,benimde moralim bozulmustu az verdigim diye dusunuyordum,aslinda simdi dusunuyorun her hafta 500 olursa demekki 1 ay yaklasik 2 kilo vermis olurum,bu da cok iyi bir sonuc bence.benim hedefim bir ayda 2 kilo verme ve size soz veriyorum bu ay bu iki kiloyu vercem.vereliniortak
inşallah melisciğim 6 kilo dğil 5 kiloya bile razıyım ama çaba sarf etmediğimi gördüm bu hafta dönüm noktam ız olsun artık herkes işi ciddiye alsın buna bende dahil eli sopalı halime geçiyorum
aman canım sen hiç oralara çıkma bence evinde yap sporunu ne olur ne olmaz bide her yürüyüşe çıktığında senin için telaşlanmayalım tahmin edebiliyorum ordakileri tam yontulmamıştır ve oralar hep öyle kalacak biran önce kurtar kendini oralardan
tabiki hayatım,en iyisini yapıyorsun.nede olsa büyüğün. bugün sen başkasına yardım edersin dilerim ileride sanada karşılık gözetmeksizin yardım edenler olur tatlım. :teselli: (cülemize inşallah)
canım şimdi analizleri yapıyorum da son 1 ayda sadece sen ve dosba kilo vermişsiniz hepimiz fos çıkmışız bir almış bir vermişiz hiç bir gelişme yok. Analizleri yaparken doğru yerde olduğumuza eminmiyiz diye sordum kendime, başlardaki gayretimiz yok. Evet şu an dönüm noktamız olsun amaçlara hedeflenelim.
iyi gunler arkadaslar disirda iraz islerim varda gecikti,kilom 72 sadece500 gr vermisim,bana az vermisim gibime geliyor uzum diyetten sonra 1 kilo verdigimi bekliyordum,Acaba 1 hafta icin 500 gr vermek normal mi?
hiç yoktan iyidir hayatım. haftaya daha çok verirsin inşallah. :Saruboceq: a.s.
of ancak birazcık rahatladım.yoğunluktan değil hayatım.patronun bir tanesi yanıbaşımda oturuyor okalkınca yazıyorum.artık idare ediyorum ne yapayım.öğleden sonraları gidiyor bankalara ama bu sefer benim acil işlerim oluyor. akannehir
güaydın kızlar..kilom 75.6
bikaç gündür oğlum çok hasta..geceleri kusuyor..gündüz ishal ...ateşi yok ama çocuk eridi resmen yaa..içim gidiyo...'anne ben hastalandım beni yatır diyor'..
geçmişi okuyamadım..birazdan okurum...bu hafta durumlar hiç iç açıcı değil.bayram sonu toparlanamadık hala
merhaba kizlar nasilsiniz kacinci oldunuz bugün ben iyiyim bugün evdeyim ev isi yapiyorum
baharcim sen nasilsin nasisl oldu halan daha cok mu kalacak araniz nasil