- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Kültür ve yaş farkı sorun yaratır, ailesini ikna etmesin, yaşına uygun birini bulsun, vazgecsin.Kızlar bu konu arkadaiım için akıl almak için açıldı.
Yakın arkadaşım,32 yaşında.45 yaşında biriyle evlenmeyi planlıyor.ailesi onaylamıyor.ikisinin de çocuğu yok.adam yurt dışında çok hatrı sayılır bi okuldan mezun.plasyik cerrah.kız da öğretmen.ailesini ikna edwmiyor.
Sizce kültür ve yaş farkı sorun yaratır mı? Ailwyi nasıl ikna edebilir?
50'sinden sonra genel olarak kadın-erkek hastalıklar başlıyor zaten, ne kadar sevgi aşk da olsa bu aşılamayabilir bence. Tamamen katılıyorum.Sıkıntı Nerede başlayacak biliyor musunuz.6-7 HATTA 10SENE SONRA NİYE mi?anlatayim:32 ve 45 dediniz değil mi 10 sene sonra ne olacak bilin bakalım. Misal ki çocuğunuz oldu 10 yıl sonra o 55 olacak siz 43 siz en güzel yasinizdasiniz....o ise unu nu ekledi duvara astı. ...eeeeee.......siz gezmek isterken adam ben her yeri gördüm diyecek.....sevginizle asabilirseniz ne ala ama aşamazsaniz riskli bir durum.....
Lütfen konu hakkında yorum yapın.ne yazıyosam o. İnanmıyorsanız yazmayınSiz bugün de 34 yaş başlıklı, kendiniz için dekolte giysem de millet bakmıyor diyen kişi değil misiniz?
Sanırım burdaki yakın arkadaş da sizsiniz.
Sırdaki konuyu merakla bekliyorum.
Can sıkıntısı olabilir mi?
Lütfen konu hakkında yorum yapın.ne yazıyosam o. İnanmıyorsanız yazmayınSiz bugün de 34 yaş başlıklı, kendiniz için dekolte giysem de millet bakmıyor diyen kişi değil misiniz?
Sanırım burdaki yakın arkadaş da sizsiniz.
Sırdaki konuyu merakla bekliyorum.
Can sıkıntısı olabilir mi?
her yönden uygun kültür farkı falanda yok. bir şekilde ailesini ikna ederKızlar bu konu arkadaiım için akıl almak için açıldı.
Yakın arkadaşım,32 yaşında.45 yaşında biriyle evlenmeyi planlıyor.ailesi onaylamıyor.ikisinin de çocuğu yok.adam yurt dışında çok hatrı sayılır bi okuldan mezun.plasyik cerrah.kız da öğretmen.ailesini ikna edwmiyor.
Benim esim benden 13,yas buyuk severek evlendik birbirimize cok duskunuz seviyoruz her evlilikte olabilecek sorunlar gibi sorunlar oluyor arada sirada yasla alakasi varmidir bilmiyorum.ama.kisilik ve karsilikli anlasabilmek onemli olan yani yas farki sorun degil benceKızlar bu konu arkadaiım için akıl almak için açıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?