- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
-
Neden32 yasinda bekarim. Daha once kendinden 11 yas biriyle iliski yurutmus yas farkinin avantajini ve dezavantajini tecrube etmis biri olarak soyluyorum. Su yasimda 45 yasinda biriyle evlenmeyi dusunmem.
32 yasinda bekarim. Daha once kendinden 11 yas biriyle iliski yurutmus yas farkinin avantajini ve dezavantajini tecrube etmis biri olarak soyluyorum. Su yasimda 45 yasinda biriyle evlenmeyi dusunmem.
NiyeSon cumlenize katiliyorum.
Şu anda sorun olmaz ama on sene sonra olur. Arkadaşına söyle on sene sonra kendisi 42 yaşındayken adam 55 yaşında yaşlı başlı amca olacak. İşte o zaman anlayacak neyin ne kadar fark ettiğini.Kızlar bu konu arkadaiım için akıl almak için açıldı.
Yakın arkadaşım,32 yaşında.45 yaşında biriyle evlenmeyi planlıyor.ailesi onaylamıyor.ikisinin de çocuğu yok.adam yurt dışında çok hatrı sayılır bi okuldan mezun.plasyik cerrah.kız da öğretmen.ailesini ikna edwmiyor.
Sizce kültür ve yaş farkı sorun yaratır mı? Ailwyi nasıl ikna edebilir?
Kız da hukuk okuyo şu an..boş bi kız değilYaş farkı şahsen o kadarda abartılacak birşey degil..Ama kültür farkı ciddi sıkıntılar doğurur
Elli yaşında ne amcası ya hu eskidenmiş oYaş farkı şahsen o kadarda abartılacak birşey degil..Ama kültür farkı ciddi sıkıntılar doğurur
Canım benim boşluk doluluk değil ki mevzu istedoği kadar hukuk okusun kültür farkı köşen bucaktan karşısına çıkar böyle kalırKız da hukuk okuyo şu an..boş bi kız değil
Yanlış oldu galiba alıntınızElli yaşında ne amcası ya hu eskidenmiş o
Evet,afedwrsinizYanlış oldu galiba alıntınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?