• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşındaki erkek çocuğu sapik olur mu?

13 yasinda oglum var hatta agustosta 14 olacak bebekleri bilir dogruyu yanlisi ayirt edebilir gozlemlerim ergenligin zirvesinde sakal biyik basladi sivilceleri oluyo erkek oldugunun bilincinde ve etrafinda özellikle kendi yas grubundan birisiyle misafirlekteysek falan mesafeli duruyo anlatmaya calistigim herseyden haberi var 2 yasinda ki cocugun da bebek oldugunu bilir hatta kardesi 6 yasinda ona bile anne daha bebek o daha dedigi olmustur bana da normal.gelmedi kardesiniz cunku boynundan opmeninde yanlis oldugunu ya da ne anlama geldigini bal gibi biliyo ilgilenin kardesinizle gerekirse doktora götürün

Olabilir bence.Yengenize söyleyin çok dikkat etsin bebeğine. Çok yakın bir zamanda aynı olay arkadaşımın başına geldi.Kaynı 15 yaşındaydı. 3 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etti.Oda şüpheleniyordu ama konduramıyordu bir türlü.Çocuk sürekli belirtiyormuş zaten amca dudağımdan öptü,pipime dokundu diye.Sorunca da inkar ediyormuş.Yalan söylüyor diyormuş.En son odada oyun oynayacaz diyerek çocuğu odaya kapatmış.Sonra olan olmuş zaten.Arkadaşım şüphelenip kapıya dayanınca kapının kilitli olduğunu ve oğlunun çırpınma seslerinin geldiğini duymuş.Kapıyı açtırınca inkar etmiş baya amcası,ama Doktor muayeneden sonra makatında çatlak olduğunu ve %80 tecavüze uğradığını söylemiş.DNA Raporuylada bunun yapanın amcası olduğu kanıtlandı.
öfff ne diyorsunuz ya allahim bu kk da neler okuyacagiz daha allah belasini versin oyle amcanin ne korkunç bisey ya

13-14 yaş çocuklarla çalışıyorum bariz çocuk gibi duruyorlar. Bıyıkları bile terlememiş henüz. 11 yaş çocuk zaten, ergenliğe bile adım atmamış.
o yaslarda cocuklarla calısıyorsanız o yasta cınayet ısleyen ,tecavuz vakalarına karısan cocuklardan haberınızın olması ve hatta sızın ozellıkle bu zamanda herkesden daha cok hakim olmanız gerekıyor

hatta herseyı gectım daha yakın zamanda burda bır genc kız , cocukken komsumuzun cocugunu tacız ettım ozel bolgelerıne vucudumu surttum pısmanım dıye konu actı 9 yaslarındayken
arastırın bulacaksınız

Görev yaptığım bir okulda 11 yaşındaki bir çocuk 8 yaşındaki bir çocuğa 2 yıldır arkadan ilişki uyguluyormuş:/ kelimeyi bile bulamadım durumu izah edecek. Olayın içinde başka çocuklar da vardı ama taciz eden çocuğun annesinin tepkisi “nolmuş, hamile mi bırakmış” şeklinde idi. İsim vermek istemiyorum ama cinsel taciz, ensest konusunda isim yapmış, bu sebepten insanların dış görünüşünün bile abzürtleştiği yerler var. Bizzat çalıştım, gördüm.
Herkes en ciddi şekilde önlemini alsın, sapık deyip diline sakız yapmakla yetinmesin.

Görev yaptığım bir okulda 11 yaşındaki bir çocuk 8 yaşındaki bir çocuğa 2 yıldır arkadan ilişki uyguluyormuş:/ kelimeyi bile bulamadım durumu izah edecek. Olayın içinde başka çocuklar da vardı ama taciz eden çocuğun annesinin tepkisi “nolmuş, hamile mi bırakmış” şeklinde idi. İsim vermek istemiyorum ama cinsel taciz, ensest konusunda isim yapmış, bu sebepten insanların dış görünüşünün bile abzürtleştiği yerler var. Bizzat çalıştım, gördüm.
Herkes en ciddi şekilde önlemini alsın, sapık deyip diline sakız yapmakla yetinmesin.
:( ıcım sızladı

13 yaşında ki çocuk ne bilecek diyen arkadaşlar varda neden bilmesin.

Kardeşimin görev yaptığı okulda 11 yaşlarında iki erkek öğrenci, başka bir erkek öğrenciyi kazan dairesine indirmiş. Tam çocuğu taciz edecekken hizmetli yakalamış o vaziyette.

Yani artık hiçbirşeye olmaz gözüyle bakamıyorum

o yaslarda cocuklarla calısıyorsanız o yasta cınayet ısleyen ,tecavuz vakalarına karısan cocuklardan haberınızın olması ve hatta sızın ozellıkle bu zamanda herkesden daha cok hakim olmanız gerekıyor

hatta herseyı gectım daha yakın zamanda burda bır genc kız , cocukken komsumuzun cocugunu tacız ettım ozel bolgelerıne vucudumu surttum pısmanım dıye konu actı 9 yaslarındayken
arastırın bulacaksınız

O yaşta cinayet işleyen, çocuklar var diye her çocuğa katil muamelesi yapmıyoruz öyle değil mi? Biri sizin çocuğunuza potansiyel katil muamelesi yapsa ne hissedersiniz mesela? Belirlenmiş psikolojik sorunları, teşhisi konulmuş anomalileri olmadığı sürece çocuklara katil, sapık gibi yaftalar yapıştırmıyoruz.

O yaşta cinayet işleyen, çocuklar var diye her çocuğa katil muamelesi yapmıyoruz öyle değil mi? Biri sizin çocuğunuza potansiyel katil muamelesi yapsa ne hissedersiniz mesela? Belirlenmiş psikolojik sorunları, teşhisi konulmuş anomalileri olmadığı sürece çocuklara katil, sapık gibi yaftalar yapıştırmıyoruz.
bız bunu konusmuyoruz konu ne ara degıstı
sız 11yasındakıler bıyıkları terlememıs cocuk oyle seyler yapmaz dıyorsunuz
bende cok kucuk cocuk yerıne koymayın o yasta cocuklar baya herseyı bılıyorlar cocuk deyıp gozden kacırdıklarınız katıl tecavuzcu olabılır dıyorum
nıtekım burdakı arkadaslarda o yasta cocukların yaptıklarını yazmıslar

ben tum cocuklar sapık katıl demedım kı ? ne alaka
11 yasındakı cocuklara bebek muamelesı yapmayın bız 11 yastayken cocuktuk ama sımdıkıler ergen dıyorum hepsı bu

benım cocugumun katıllıgıyle ne alaka yahu

sıze ıyı forumlar

13 yas cok kuck bir yas degil sapiklik egilimler ccukluktan baslar cunku patolojiktir..
Biraz da bizim toplum yapımızda malesef benim çocuğum yapmaz mantiletesi olduğu için ıslah edilemiyorlar.
Vardı biz küçükken böyle bir erkek çocuğu binada. Kızları taciz ederdi. Tam bir psikopattı. 12 yaşlarında ancaydı. Aileside umursamaz bir aile. Gençlik döneminde hapse girdi çıktı bu ve buna benzer nedenlerden ötürü. En son ne yaptı bilmiyorum

bız bunu konusmuyoruz konu ne ara degıstı
sız 11yasındakıler bıyıkları terlememıs cocuk oyle seyler yapmaz dıyorsunuz
bende cok kucuk cocuk yerıne koymayın o yasta cocuklar baya herseyı bılıyorlar cocuk deyıp gozden kacırdıklarınız katıl tecavuzcu olabılır dıyorum
nıtekım burdakı arkadaslarda o yasta cocukların yaptıklarını yazmıslar

ben tum cocuklar sapık katıl demedım kı ? ne alaka
11 yasındakı cocuklara bebek muamelesı yapmayın bız 11 yastayken cocuktuk ama sımdıkıler ergen dıyorum hepsı bu

benım cocugumun katıllıgıyle ne alaka yahu

sıze ıyı forumlar

Bilimsel açıdan konuşuyorum ben. 11 yaşında erkek çocuğun cinsel faaliyetleri çok çok çok istisnai durumlar dışında henüz başlamamıştır. İstismara maruz kalan çocuklarda istismar etme vakaları görülebilir bu yaşlarda ancak bu da onların sapık olduğunu değil mağdur olduğunu gösterir. Diğer çocuklara da kendi çocuğunuza baktığınız açıdan bakarsanız sorun kalmayacak aslında. Ama bunu becerebilmek çok zor, sağlam empati yeteneği gerektirir.

Bu yaş grubu meraklıdır arkadaşlar meraklı. Hormonları yüzünden cinsellige bir merak başlar.Kendini,cinsel kimligini kesfeder.

Bunu hepimiz o yaşlarda hissetmisizdir.

Hemen sapık diyerek etiketlememeliyiz.
Doğru aile,doğru eğitimle o enerji başka tarafa yönlendirilmeli.

Bu yaş grubu uzaktan da olsa gözlenmeli..

Bu yaş grubunun yapacağı her hareketten biz yetişkinler sorumluyuz. .
Onlar oldukça masum duygularla olup bitenleri anlamaya çalışıyorlar.

Verilen eğitim,ilgi,alaka, onların yanında yapılan davranışlar çok çok önemli.

Bilimsel açıdan konuşuyorum ben. 11 yaşında erkek çocuğun cinsel faaliyetleri çok çok çok istisnai durumlar dışında henüz başlamamıştır. İstismara maruz kalan çocuklarda istismar etme vakaları görülebilir bu yaşlarda ancak bu da onların sapık olduğunu değil mağdur olduğunu gösterir. Diğer çocuklara da kendi çocuğunuza baktığınız açıdan bakarsanız sorun kalmayacak aslında. Ama bunu becerebilmek çok zor, sağlam empati yeteneği gerektirir.
sevgılı arkadasım hakaret etmeden ınce ınce laf sokmadan yazabılsenız keske
14 sayfada 4 vaka yazıldı 11-12 yas cocukların tacız tecavuzu
farkında mısınız ?
ıstısnaı dedıgınız sey nadir olan degıl mıydı

ben bır yorum yaptım ortaya ne uye adına baktım ne bırsey sız nıyeyse uzerınıze alınıp 11 yasındakıler daha cocuk ! bıyıkları bıle terlememıs ne tacız etmesı baya da cocuk gıbı gorunuyorlar sızın dedıgınızın aksıne dedınız bana

o sızın gorusunuz buda benım sız ıstedıgınız kadar bılımsel olarak 11 yasındakı cocuk cocuktur deyın benım ıcın 11 yas cocuktur deyıp gecebılecegım bır yas degıl kusura bakmayın ve bu tartısmaya acık bır konu bıle degıl zaten neyı tartısıyoruz anlamadım ben sıze nıye boyle dusunuyorsunuz bıle demedım sız geldınız bana altdan altdan ınce laf da sokarak gayet nazıkce elestırdınız

ıyı forumlar dedım lutfen ama ya

ıyı geceler.

11 yasında kazan daıresıne cocuk cekıp suc ustu yakalananda mı meraklı ?
11 yasında 8 yasındakı cocuga arkadan tecavuz eden de mı meraklı ?
yakın zamanda bır kızın buraya actıgı konu 12 yaslarımdaydım 5-6 yaslarında komsumun cocugunun ozel bolgesıne vucudumu surttum pısmanım dıyende mı meraklı

hos o konuya da evcılık oyunları normal o yaslarda bunlar normal dıyenlerde olmustu tovbe yarabbım

fazla merak kediyi öldürürnüş

Kadın yaşan söyleyecek sanki inanmamışsınız da kız kardeşiniz deyince inanmışsınız
Artık internette her şey var on üç yaşında senin bilmediklerini bile bilirler
Uzak tutun çocukları

Bu yaş grubu meraklıdır arkadaşlar meraklı. Hormonları yüzünden cinsellige bir merak başlar.Kendini,cinsel kimligini kesfeder.

Bunu hepimiz o yaşlarda hissetmisizdir.

Hemen sapık diyerek etiketlememeliyiz.
Doğru aile,doğru eğitimle o enerji başka tarafa yönlendirilmeli.

Bu yaş grubu uzaktan da olsa gözlenmeli..

Bu yaş grubunun yapacağı her hareketten biz yetişkinler sorumluyuz. .
Onlar oldukça masum duygularla olup bitenleri anlamaya çalışıyorlar.

Verilen eğitim,ilgi,alaka, onların yanında yapılan davranışlar çok çok önemli.
Kusura bakmayın ama tecavüz eden kaç yaşında olursa olsun bu iğrençliktir.Masumlaştırılamaz.Empati kurmak gerek.Çocuğunuzun başına aynı şey gelse karşı tarafın yaşı küçük diye,masum duygular bunlar diyerek mi tepki verecektiniz ?

Biraz da bizim toplum yapımızda malesef benim çocuğum yapmaz mantiletesi olduğu için ıslah edilemiyorlar.
Vardı biz küçükken böyle bir erkek çocuğu binada. Kızları taciz ederdi. Tam bir psikopattı. 12 yaşlarında ancaydı. Aileside umursamaz bir aile. Gençlik döneminde hapse girdi çıktı bu ve buna benzer nedenlerden ötürü. En son ne yaptı bilmiyorum

Ya bizim toplum boyle... hali altina supururler magdur aile bile oyle.. cvre baskisi oyle baskin ki bazen bu topluma ck snir olup yasamak bile istemiyorum. Ayrica bunlari cocuk falan gormuyorum. Dogruyu yanlisi ayirabilecek yasta ergenlige girerken ve girdigimde farkinda idim mesela kendilerinden de pay bicsinler.

Back
X