- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Gittik ama sadece ilaç verip gönderdi hiç bir şey demediBir uzmandan yardım alsanız?
Oyle mi acaba hakikaten şimdi çok üzüldüm. Nasıl aşabiliriz ki bunu ?evden at diyesim geldi diğer konuya istinaden :)
onun için şu anda benlik kavramı çok önemli bak dışarı çıkarken hep bir bahanesi var çünkü aynada ki görüntüsünü sevmiyor kendini beğenmiyor mutlu değil
abooooooo ergen kardeş
11 yaşında çocuk versiyonu da bende var ceylinim
tabi bu kadar değil de benzer
Psikiyatriste değil, psikoloğa götürün.. Kardeşinizİn ilaçlara değil,onunla sohbet edip onu anlayacak, onunla aynı dili konuşacak birilerine ihtiyacı varGittik ama sadece ilaç verip gönderdi hiç bir şey demedi
Oyle mi acaba hakikaten şimdi çok üzüldüm. Nasıl aşabiliriz ki bunu ?
Ne yapacağız abla bunları :)
sabır sabır ya sabır diyeceğiz canım :)Gittik ama sadece ilaç verip gönderdi hiç bir şey demedi
Oyle mi acaba hakikaten şimdi çok üzüldüm. Nasıl aşabiliriz ki bunu ?
Ne yapacağız abla bunları :)
Bi ara baya aktifti. Satranç kursuna gider ordan Taekwondo ya giderdi bilgisayar kursuna giderdi. Şimdi gitmiyor bir yere okulun açtığı kurslara bile gitmiyor. Burda anne babamın da hatası var arkadaşları toplandığı zaman gondermediler falan daha onlar toplandığı zaman sormuyor bileKendi haline bırakmak gerek. bir de kendi yasitlarinin olduğu gruplara girmesini sağlayabilirsiniz. spor olur, sanat olur, dans veya izci grupları gibi. Genel olarak herkes kendi benzerlerinin yanında rahat eder.
ergenliğe girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi olarak bunları 5-8 sene bir yere kapatabiliyorsak süper olacak gibi
ceylinim sen iyisi uzman, o size bir fikir verebilir..
Tesekkur ederim, en kısa zamanda gitmek lazım o zaman. :)Psikiyatriste değil, psikoloğa götürün.. Kardeşinizİn ilaçlara değil,onunla sohbet edip onu anlayacak, onunla aynı dili konuşacak birilerine ihtiyacı var
Sağol ablam. Valla çok bi değişiklik yok ablam her zaman ki gibi sende ne var ne yok?sabır sabır ya sabır diyeceğiz canım :)
sen nasılsın bu arada ceylin.. değişiklik var mı hayatında
Kendi yaşıtlarıyla gitti zaten kurslara ama başka ne gibi kurslara gidebilir ?ergen ve genç bir kız çocuğu ne de olsa hani tekvando satranç gibi kurslar değil de daha çok kendi yasitlari ile sosyal paylaşım da yapabileceği kurslara gönderebilirsiniz.
Birkaç kere arkadaşları toplanacağı zaman söyledi bizimkiler göndermedi şimdi o da sormuyor bileArkadaslarin cok büyük rol aldigi bir dönemde. Yasitlariyla vakit gecirmesi ona da size de iyi gelecektir.
Onun disinda piskologa da götürülebilir ama bu ters de tepebilir, biraz dikkat ile yaklasmak lazim.
iyilik canım hamdolsun iş güç çocuklar çombalaklar geçiyor hayat :)Sağol ablam. Valla çok bi değişiklik yok ablam her zaman ki gibi sende ne var ne yok?
Allah iyilik versin ablamiyilik canım hamdolsun iş güç çocuklar çombalaklar geçiyor hayat :)
bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?