- Konu Sahibi sensoylehayat21
iyi geceler kızlar dertlendim kimsem yok size geldimm...evet artık1.72 boyunda 65 kilo bi insanım.nerden nereye 130 kilodan 65 kiloya inmekk ne güzel değil mii..ama olmuyor iştee..dışardan bakıldığında yani kıyafetlerle belki imrenerek bakarsınız görseniz ne güzel kız diye ama olmuyor..verdikte o kadar kiloyu vücut mahvoldu.sürekli böyle konular açıyorum ama bellki bi umut biri bişey söyler derdime deva olur diye..kollarım sarktı hadi onu geçtim iç bacaklarım sarktı.göğüslerim sarktı.tek sarkık olmayan yerim karnım..banyodan çıkıyorum aynada kendime bakmak istemiyorum..ben daha 21 yaşındayım ya böylemi olacaktı..bilmiyorum buraya niye yazıyorum ama diyecek kimsem yok işte anneme diyorum biz mi dedik o kadar kilo al diye dio babama desen aynı..ne yapacağımı şaşırdım..tek yol ameliyat mı yok mu başka bir yol.günde 5 saat spor yapmaya razıyım birazcık umut olsaa..istiyorum ki biri çıksın desin ben de çok kilo verdim sporla normal bi vücuda kavuştum sende yapabilirsin ama...dışarda görenler git güzellik yarışmasna katıl diyor ona bile sevinemiyorum bilmiyorum kızlar belki sıkıldınız benim bu konularımdan ama sizden başka kimsem yok ki anlatayım kimse anlamıyor iyi ki siz varsınız iyi ki varsınız....