- Konu Sahibi knowyourself
-
Ben de yeniyim canim forumda, tevekkulu de yeni gordum. Kilolar bir az yakin olunca tanisalim dedim. (bu arada ben de "52 kiloyum, 50 kiloya inmek istiyorum" diyenlere gicik oluyorum) Kilo verme, spor yapma takim isi valla, tek basina olunca olmuyor sanki.
Agir toplariz ama ichinizde en agir top benim :) geriden takip ederim sizi :)
Leslie'yi ben de oneririm, bizim gibi fazla kilosu olanlar cardio yapmasi sart. Bu yuruyus olabilir, yuzme ve ya bisiklet, artik ne kolayina geliyorsa. AMA bana sorarsan hava guzelse acik havada yuruyus ama zaman kisitliysa, hava durumu musait degilse en guzeli evde yuruyus olan Leslieyle Walk at home.
Soyle bi grubumuz da var ----> http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=720437
canım ben bugün pilatese başladım. kanter içinde kaldım hareketleri yapcam diye. çoğu harekette 5 sayıda filan bıraktım. belim bacaklarım kollarım dizlerim anlatamam. hem de bu başlangıç aşamasıymış. Allahtan başkası yoktu ilk iki ders sizi tek alıştırıcam sonra gruba katılacaksınız dedi hoca. gözlerim karardı bide ben bişey yemeden gittiydim. Neyse pilatesi bırakmıycam Allah izin verirse. Leslie azıcık baktım 500 adım diyodu.kendi kendine adımlıyo abla yanlara filan.ama çok seyredemedim. o kadarsa basit yani yapabildiğim yere kadar yaparım.
allah analı babalı büyütsün ve tebrikler. zayıflarken kolaylıklar dilerim
Merhaba arkadaşlar :) valla tebrik ederim sizi :) inşallah istediğimiz kilolara ulaşır incecik oluruz ☺️ bende öyle arkadaş arıyordum bi problem olmazsa size katılabilir miyim ☺️ cünkü bu diyet kesinlikle tek basına çekilmiyor sürekli ağlayasım yarıda kesesim geliyor cok canım sıkılıyor bende 2 ağustosda başladım bugün 5. Günüm evde tartı bozuk oda moralimi bozuyor acaba aldım mı berdim mi merak ediyorum ufacık bi aksilik olsun hemen ağlayasım geliyor 😔 normalde böyle biri değilim hep diyetten oluyor farkındayım 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet haklısın leslie banada yavaş geldi bugun . Başka alternatifler arıyorum pilates güzel başlayabilirim belki . Evde olmaz diye düşünüyorum bende bi salona yazılmalıyım :)
Ben kilo vermeye başladığımda 79 kiloydum sadece aksamları 7den sonra yemeyerek üstelik çay icmeden diyet yapmadan spor yapmada tabiri caizse yatarak 6 kilo verdim kısa bi sürede şuan daha bilinçli olarak geri döndüm 73 kiloyum ama bugün regl oldum şişmiş gibi hissediyorum kendimi 🙊 🙊
anam kız sen benim hedeflediğim kilodasın ya. Gerçekten akşam 7 den sonra yememek çok kilo verdiriyor özellikle akşamları tv karşısında birşeyler atıştıran biriysen o alışkanlığı bırakınca hemen farkediyo. benim (üstelik kendisi zayıf) bir arkadaşım aldığı 5 kiloyu sadece akşam 7den sonra bişey yemeyerek verdi.
evde yapılacak bir şeyden kaçındım. önümde hoca olunca daha disiplinli davranıyorum ben. evde olsam bırakırdım yarıda kesin. çok terledim çünkü. özellikle bel hareketi yaptırdı mesela zorlandım çok. evde olsam yapamazdım. yayıla yayıla aldım ben kiloları. terleye terleye vericem İnşallah.
Geldim geldim canim burdayim. Merak etme gozum uzerinde. Bashlari okuyordum sporu gormeyince, son mesajinda bugun platesin oldugunu yazmissin, rahatladim. Sporu birakirsan olmaz bu is, sen de biliyorsun. Tempolu ev isi bile kardiyodur, kalori harcarsin bol bol. Bugun ben temizlik yapicam yazlikta, 2 katli ev in-cik yaparim, yedigimi yakarimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?