135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

Ben de yeniyim canim forumda, tevekkulu de yeni gordum. Kilolar bir az yakin olunca tanisalim dedim. (bu arada ben de "52 kiloyum, 50 kiloya inmek istiyorum" diyenlere gicik oluyorum) Kilo verme, spor yapma takim isi valla, tek basina olunca olmuyor sanki.

Agir toplariz ama ichinizde en agir top benim :) geriden takip ederim sizi :)

Leslie'yi ben de oneririm, bizim gibi fazla kilosu olanlar cardio yapmasi sart. Bu yuruyus olabilir, yuzme ve ya bisiklet, artik ne kolayina geliyorsa. AMA bana sorarsan hava guzelse acik havada yuruyus ama zaman kisitliysa, hava durumu musait degilse en guzeli evde yuruyus olan Leslieyle Walk at home.

Soyle bi grubumuz da var ----> http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=720437

Merhaba arkadaşlar :) valla tebrik ederim sizi :) inşallah istediğimiz kilolara ulaşır incecik oluruz ☺️ bende öyle arkadaş arıyordum bi problem olmazsa size katılabilir miyim ☺️ cünkü bu diyet kesinlikle tek basına çekilmiyor sürekli ağlayasım yarıda kesesim geliyor cok canım sıkılıyor bende 2 ağustosda başladım bugün 5. Günüm evde tartı bozuk oda moralimi bozuyor acaba aldım mı berdim mi merak ediyorum ufacık bi aksilik olsun hemen ağlayasım geliyor 😔 normalde böyle biri değilim hep diyetten oluyor farkındayım 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kınadığını yapmadan ölmezmişsin ya kınayalım kız bunları.:)))her yol mübah bu zayıflama işinde.
gerçekten haklısın takım işi bu birazda. motivasyon işi. ben pilatese başladım bugün . bundan başka ek bir şey yaparsam şimdi çok hızlı verip sonra aynı kalmaktan korkuyorum biraz da. nasip olurda mesela 80e düşersem zaten anca ocak filan olur ek olarak evde leslie yaparım.ne bileyim ya. aslında okumuş insanım ama sağlıklı yaşama bu kadar kafa yormamışım onu anladım fazla okumamışım bu konuda. cahilim resmen.az yemek bol hareket.vucudu kıtlık moduna sokmadan diette olduğunu farkettirmeden zayıflamak gibi kafamda bin tane tilki dolanıyo.ama neyden eminim bu kilo işini çözücem.Allah utandırmasın.

Evet haklısın leslie banada yavaş geldi bugun . Başka alternatifler arıyorum pilates güzel başlayabilirim belki . Evde olmaz diye düşünüyorum bende bi salona yazılmalıyım :)

katıl aria 'cım katıl. birlikten kuvvet doğar. sen kaç kilosun? kilon bizimkine yakın mı? biz azıcık baskül ailesi gibiyiz de.

Ben kilo vermeye başladığımda 79 kiloydum sadece aksamları 7den sonra yemeyerek üstelik çay icmeden diyet yapmadan spor yapmada tabiri caizse yatarak 6 kilo verdim kısa bi sürede şuan daha bilinçli olarak geri döndüm 73 kiloyum ama bugün regl oldum şişmiş gibi hissediyorum kendimi 🙊 🙊

evde yapılacak bir şeyden kaçındım. önümde hoca olunca daha disiplinli davranıyorum ben. evde olsam bırakırdım yarıda kesin. çok terledim çünkü. özellikle bel hareketi yaptırdı mesela zorlandım çok. evde olsam yapamazdım. yayıla yayıla aldım ben kiloları. terleye terleye vericem İnşallah.

anam kız sen benim hedeflediğim kilodasın ya. Gerçekten akşam 7 den sonra yememek çok kilo verdiriyor özellikle akşamları tv karşısında birşeyler atıştıran biriysen o alışkanlığı bırakınca hemen farkediyo. benim (üstelik kendisi zayıf) bir arkadaşım aldığı 5 kiloyu sadece akşam 7den sonra bişey yemeyerek verdi.

Kesinlikle öyle ya bide yediklerimize dikkat ettikmi inşallah cabucak gider kilolar bidaha gelmemek üzere 😌

Anladım canım oda doğru haklısın . Ben evde videodan yapılan sporları seviyorum en azından hoca eşliğinde oluyor yine

zabahleyin tartıldım 96,5 . kahvaltıda yarım dilim beyaz ekmek, kızıma yumurtalı ekmek yaptım ondan iki lokma aldım tabii benim iki lokmam normal insanın üç lokması olabilir. küçük ısırıp çiğnemeyi öğrenirsem daha ne isterim. kibrit kutusundan büyükçe peynir. şekersiz çay. 2 bardak su. bir şekersiz kahvem tabii ki. kızımı denize götürdüm. yüzemedim ama kızımı tutarken bayağı debelendim. bugün menü daha belli değil bakalım ne yicem.

ya bu dışarda yeme işi beni bozmasa bari.öğle menüm etli ekmek ayran gavurdağı salatası.çıkışta dondurma yemek zorunda kaldım.diyeceksiniz ki başına silah mı dayadılar.yok ama kimseye rejim yapıyorum demedim ailem dışında tabii.öyle olunca yemek çıkışı dondurma yedim.şimdi bu menüyü akşam yoğurt ekmekle dengelemezsem yarın tartıda 96.9 filan görebilirim.bu bilinçle gelsin yoğurtlar gelsin kepekli ekmekler.iki litre suyu içtim bugün.2 şekersiz kahve de öğleden sonra içtim. böyle işte.

sabah tartıldım aynıyım 96.5. 1 litre suyu şu an itibariyle bitirdim. kahvaltıda,1 yumurta sarısı 1,5 dilim beyaz ekmek,peynirkibrit kutusu kadar şekersiz çay. şekersiz kahvem tabii ki sefam olsun oh oh. bel fıtığı doktoruma kontrolüm var bugün. pilatesden her yerim et kesmiş.bacaklarımın arkası belimin yanları.ay ay diye dolaşıyom.bugün gene var.haydi bakalım hayırlısı.

aria,tevekkül,ümmü pabucu yarım çıkın dışarı oynayalım

Geldim geldim canim burdayim. Merak etme gozum uzerinde. Bashlari okuyordum sporu gormeyince, son mesajinda bugun platesin oldugunu yazmissin, rahatladim. Sporu birakirsan olmaz bu is, sen de biliyorsun. Tempolu ev isi bile kardiyodur, kalori harcarsin bol bol. Bugun ben temizlik yapicam yazlikta, 2 katli ev in-cik yaparim, yedigimi yakarimmm

bu sefer bir şeyler yapmazsam fena sarkıcak gibiyim. kollarım çok kötü ya. geçen uzandım kızın etini kesiyorum dışardaydık masanın karşısına uzanıp bıçakla ileri geri yaptım kolumu. anlatamam kolumun altı bıngıl bıngıl sallanıyo. bakalım bu platesle neler olacak. çok ümitliyim ama belim dizim hop ağır ol diyo. kolay gelsin sana ölsün mikroplar.

yediğimi içtiğimi yazayım. öğlen 1 haşlanmış patates, 50 gram kadar haşlanmış tavuk eti, ayran, 3 yeşil biber. akşam pilatese gitmeden (aç gelme dedi hoca) 100 gram kadar hazır döner vardı evde onu bide 1 dilim ekmek yedim ayran içtim gene. bugünkü suyum 2,5 litre. bir şekersiz kahve daha içtim öğleden sonra.
akşam pilateste çok zorladım kendimi. ha gayret ha gayret diye ama dizim sızlıyor şimdi.
bel doktorum pilatesin çok yararlı olduğunu söyledi bırakmamamı önerdi.bi de kötü haber bel fıtığı, diz derken boynumda da romatizma varmış. ağrımı düzleşmeye bağlıyordum.
aman dünden öldüm de bugüne kalmışım bende. napalım durmak yok yola devam dedik bi kere. Allahım utandırma.

Pilatese devam ettikce verirsin sen canim kilolari, o sarkma dedin anaam beni gorsen, gobegimmm kollar ayni bende de, birini yolcu ederken el sallamasam iyi.

Yuzme de iyi olur bize var ya.

Hadi canim Allah guc versin. 100 kilo uzeri olanlar ancak birbirlerini anlar.

Kilo verdikce fitigin filan da rahatlar biliyormusun. Ay inshaAllah verelim kilolari, yashli ninelere donduk iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…