- Konu Sahibi knowyourself
-
gözümü açtığım gibi tartıldım sonuç:96.5
bunu neye borçluyum bence adetimin bitiyor olması ve tuvalete çıkmam. ne yalan söyleyim çok sevindim.96'ya sevinilir mi demeyin düşmez kalkmaz bir Allah.Oluyo işte öyle şeyler. Hamdolsun.
bi de dün beni 1 aydır görmeyen bi arkadaşım gördü zayıflamışsın dedi hemen, fark etmiş dedi aman ona da çok sevindim. moral oldu.
sabah 1 yumurta sarısı 1 dilim kepekli ekmek biraz mozarella peyniri şekersiz çay.
şimdiye kadar 3 bardak su.
bamya,pilav var bugün evde. meyve de yerim. akşam pilatese gidiyorum bakalım nasıl olacak belim ağrıyor. İnşallah yapabilirim.
günlüğünüzü okudum merhaba bende size yakın şeyler yaşıyorum 117 kilodan 97 kiloya diyet ve yürüyüş yaparak düştüm yaklaşık 8 ay oldu başladığım şimdi 4 aydır çalışıyorum masa başı hareketsiz bir iş eve gidiyorum yorgun oluyorum yemek çocuk bulasık çamaşır derken hiç bişey yapamıyorum çok istediğim haldeçok canım sıkkın bir birimize destek olalımmı
Evet bende yürüyüş yapıyorum mesala . Evdede leslie ile 3 mil yürüyorum acayip ter attırıyo ve beli zorlama olayı yok öneririm sanada :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben bakayım şu leslie'ye bi.dizim de ağrıyo ya ondan.benim etlerim filan çok yumuşak.şöyle sıkı sıkı değil.spor yapmadığım için tabii.mutlaka yapmam lazım birşeyler.:44:
ummucum,Tevekkul de burdaymis
Kizlar beni de araniza alin. Birbirimize destek olalim, gerci knowyourself bizi misafir edermi bilmiyorum ama :)
Ben de kisaca bahsedeyim kendimden. 30 yasindayim, 7 yasinda bir kizim var. kilolarim da zaten hamilelik, emzirme ve ardindan gelen bosvermislik.. 2 ay once tartida 120yi gorunce oturup agladim. Erteledigim senelere agladim.
Ve soz verdim kendime, sagligim icin ve kizim icin zayiflicam diye. Basladim, saglikli besleniyorum ve spor yapiyorum.
2 ayda tam 19 kilo verdim. Rabbime sonsuz sukurler olsun. Ben artik onun emanet verdigi bu bedene hiyanet etmek istemiyorum.
Simdi kararli bir sekilde yoluma devam ediyorum. Agustosun sonunda 97 kiloyu gorecegime inaniyorum. Ilk hedefim bu.
Sonra Kurban bayramina da 90 kilo olmak istiyorum. Kendime hep kucuk ve yakin hedefler koyuyorum kizlar bu da beni motive ediyor.
Allah yardimcimiz olsun, birbirimizden guc alip devam edelim diyorum, siz ne dersiniz?
Leslie ile ufaktan başlayabilirsin dene bence sıkılaşma içinde faydalı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?